Политиката в България - Епизод седми

• 699 498
  • 23 684
  •   1
Отговори
# 23 370
Беа е толкова стар потребител и балансиран, че няма накъде. Ама понеже е нов участник в темата, и я насосахте много върло.
Тя пропусна да каже, че в схемата във Варна свидетел е и най- добрият приятел на Коцев. Зам. кмет, юрист и личен негов адвокат. Представям си, за да сдаде поста, какво е ставало там.

И да не стане, че само срещу пп буча, много искам да арестуват и някой герб фактор за баланс. Много ще ми хареса това да е Хекимян, много досадно човече.

# 23 371
Беа е толкова стар потребител и балансиран, че няма накъде. Ама понеже е нов участник в темата, и я насосахте много върло.
Тя пропусна да каже, че в схемата във Варна свидетел е и най- добрият приятел на Коцев. Зам. кмет, юрист и личен негов адвокат. Представям си, за да сдаде поста, какво е ставало там.

И да не стане, че само срещу пп буча, много искам да арестуват и някой герб фактор за баланс. Много ще ми хареса това да е Хекимян, много досадно човече.
Май май са го отпратили по живо, по здраво като са го хванали, че се е опитвал да изнудва той за пари.
И това "меко" измъкване може да му изиграе лоша шега на Коцев.

Но https://www.facebook.com/share/p/1F9YKRuH96/  този пост поставя повече въпроси или вади отговори .. не знам.

# 23 372
Знаем ги свидетелите. Като тоя по делото на Веселин Денков. По негови показания Денков го набутват в ареста. Ричард Алибегов се казва.

Май май са го отпратили по живо, по здраво като са го хванали, че се е опитвал да изнудва той за пари.
И това "меко" измъкване може да му изиграе лоша шега на Коцев.

Но https://www.facebook.com/share/p/1F9YKRuH96/  този пост поставя повече въпроси или вади отговори .. не знам.

Има изявление на Лулчева в Дневник. Направи ги мармалад.

# 23 373
Съмнявам се, че ПП ще успеят да припишат корупция на зам. кмета. Предполага се, че борците против корупцията ще дадат корумпирания на съд, вместо да го прикриват.
Правят същите опити за окаляне каквито пробваха при софийските районни кметове. Нула идейност.

# 23 374
Е, и КП беше свидетел по свидетелски показания на Черепа пред Бойко Рашков. По ареста на бб.

Сирос, това съм го пропуснала с мазното ричи.

# 23 375
Адв. Лулчева:

Скрит текст:
"В организираната престъпна група се появи някакъв неизвестен народен представител", каза пред медиите адвокат Ина Лулчева, защитник на варненския кмет Благомир Коцев.

Тя посочи, че според нея не може да има неизвестен народен представител, защото те са 240 и са известни.

Днес Софийски градски съд трябва да разгледа мярката за неотклонение спрямо кмета на Варна и още трима души.

По думите на Лулчева прокуратурата грубо нарушава Конституцията, защото дори и да беше известен народният представител, не може да се споменава дори, че е извършил престъпление без да му е свален имунитета.

Тя посочи, че ако наистина не им е известен народният представител, то да не го включват делото.

"Считам, че това е едно напълно негодно обвинение. Това цялото се прави да се обоснове компетентността на Софийски градски съд и Софийска градска прокуратура (СГП), защото тя в нарушение на закона е извършила всички действия от ноември 2024 г. до момента, тъй като не е компетентна", каза адвокат Лулчева и посочи, че СГП не може да разследва, тъй като действията се развиват във Варна и лицата срещу които се говори са от Варна.

Адвокатът посочи, че по делото се споменават много хора извън обвиняемите, включително депутати, още от първия момент, от ноември, но прокуратурата не е преценила, че те са извършили престъпление, защото няма такива данни.

"Считам, че съдът, ако се съобразява със закона, трябва да прекрати производството пред себе си и да изпрати делото в Окръжния съд във Варна", каза Ина Лулчева.

Тя отбеляза, че в началото на годината съдия от Софийски градски съд се е произнесъл по искане за извършване на определени действия, като е казал, че този съд е некомпетентен, тъй като по делото няма посочен депутат а казусът е във Варна. Съдията е посочил, че не може да име "неизвестен депутат", като, за да се прецени, че едно лице е депутат трябва да се знае кое е то, дали е положило клетва и други обстоятелства.

# 23 376
Николай Младенов е съдията.

# 23 377
Съдът е отказал да приобщи записа към делото.

От прокуратурата са изчели показанията на госпожата в зала, според тях Асен Василев е въпросният "неизвестен" депутат.

# 23 378
Пламенка каза, че много пъти се е срещала с Коцев и зам.кметовете за тия 15%. Да беше направила един видеозапис, че да го видим тоя кмет как й иска рушвети.

# 23 379
  • София
А Асен Василев защо е намесен? Той ли е искал подкуп лично или други са го искали за него? Ма, как може такива работи. Защо не поискаха направо суджуци, а?

# 23 380
Съдът е отказал да приобщи записа към делото.

От прокуратурата са изчели показанията на госпожата в зала, според тях Асен Василев е въпросният "неизвестен" депутат.
Между другото... ако сте слушали разговорът по БТВ. Той протече така преразказано:
Пламенка: "Казааха ми, че висшето ръководство на партията знае за това"
Водещата " Значи някой от съпредседателите, но сега имат един. Значи Асен Василев знае за това ?"
Пламека: "Предполагам".

По времето, когато е искан откупа според нея- миналата година. Кирил Петков също беше съпредседател Trollface
Толкова й е достоверен разказът.
Кой депутат е замесен го решиха в ефир, с едно такова..не много коректно заключение на водещата.

# 23 381
  • София
ВасиТу, водещата беше много невъзпитана. Как си позволява да задава такива въпроси, а? Simple Smile

# 23 382
Много ще ми хареса това да е Хекимян
Няма да е, трябва да е кмет. Grinning Или поне зам кмет. Някой който ... Да кажем не е в светлината на камерите. Острие като Хекимян е за масовката.
Няма да се учудя, ако цялото управление на ПП наистина не знае нищо за далаверата. Когато се формираха като политическа "сила", щяло и нещяло се присламчи към далаверата. И се възползва от наивността на Петков, най-вече. Василев и той ми е извън подозрение. Играе по схемата на Борисов по-скоро. Прибира без да могат да го свържат с изпълнителите. За него ще трябва свидетел от първа ръка, а не прилича на човек който да допусне ... да не се подсигури достатъчно. Ленчето я пропускам, тя е една Пламенка и е в кръгчето на Петков. На нея докато ѝ свирнеш и е на първа линия .
А то други не останаха...

# 23 383
  • Deutschland/HE
А Веселинка Томова дали е написала нещо по темата? Мен ме е гнус да и отварям сайта.

# 23 384
  • София
Харесвах Веселина Томова преди години. Изглеждаше сериозен журналист, въпреки кокетирането й с Трактора. В последните години много изпростя, езикът й стана един вулгарен и каруцарски.

В момента плюе Ина Лулчева. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт