Политиката в България - Епизод седми

• 684 953
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 23 475
Значи много свидетели всички лъжат? Не вярвам. Чудесна координация да казват все едно и също. Отделно районните кметове и зам-кмета на Варна нямат нищо общо със свидетеля Пламенка. Как пък ще лъжесводетелстват точно кметовете на два от най-големите софийски райони? Пак се е провалил кмета на София в избора си на колеги и съратници...? Simple Smile Горкия, никак не може да си подбира персонал.

Точно това, случващо се в един и същи момент, по еднакъв начин, с кметове на определена партия, би навело всеки средно интелигентен човек, на мисълта за скалъпени истории по един образец. Не е нужно човек да е юрист, за да се сети.
Също и нарушенията на закона при провеждането на акциите са показателни. като си такъв спец по случая, я ни осветли защо акциите се провеждат все в хипотезата на неотложност, въпреки, че твърденията са за отдавнашно сезиране на прокуратурата?! Само това, вече е нарушение на закона.
Да ти кажа ли защо? Защото при неотложност не се изисква съдебна заповед за действието.

А я кажи, защо не обявиха предварително за кой депутат става дума, защо не му поискаха имунитета, пък тогава да кандилкат случая в София, където са съдиите от бившия Спец съд, а не във Варна. Защото и това е нарушение на закона.
А за какъв подкуп говорим, щом Пламенка твърди, че не е давала пари? Това престъпление е резултатно.

# 23 476
Или пък не искат да висят в ареста като Коцев. Това е по-вероятната причина.
На мен ми мирише на очевидно отмъщение.
И по-подходящ човек от Диан Иванов едва ли има. Благо сам си е виновен.
А теорията им за бухалките издиша, така както чистия им и свят образ (на ПП) Joy

# 23 477
Никакъв спец не съм. Просто казвам какво на мен ми изглежда правдоподобно. Предполагам, че месеци отнема разследването по подобни заплетени ситуации. А че районни и други кметове и свидетели говорят едно и също - няма начин всички да бъдат заплашени, подлъгани и принудени. Колко пък трябва да са глупави да пеят в хор, без да е вярно? Много са различни един от друг.

# 23 478
  • София
Никакъв спец не съм. Просто казвам какво на мен ми изглежда правдоподобно. Предполагам, че месеци отнема разследването по подобни заплетени ситуации. А че районни и други кметове и свидетели говорят едно и също - няма начин всички да бъдат заплашени, подлъгани и принудени. Колко пък трябва да са глупави да пеят в хор, без да е вярно? Много са различни един от друг.
Така би следвало да е, но уви, пламенка се яви в бтв, само 7 часа след ареста, подозрително, не ли?

# 23 479
Благо си е виновен, че иска да промени нещата, а не се е споразумял, както люлинският кмет ли? Според мен трябва повече Благовци. Но не знам дали ще произлезе нещо. Както е видно, избирателната активност е все по-ниска. Жабите са сварени.

# 23 480
Е кога трябва да се яви? Аз идея нямам. Не е времето проблема в случая.

Люлинският кмет не се е споразумял, а ги е изпял, че му е предложен  на него лично подкуп по проект за детска градина. Той е отказал.

# 23 481
Има още много да ви мирише! И на Асен Василев му замириса. Да се готвят следващите борци срещу корупцията.

# 23 482
Е кога трябва да се яви? Аз идея нямам. Не е времето проблема в случая.
А според теб защо ББ не го задържаха по разказите на Божков ?

# 23 483
  • София
Така ли? Може би след излизане на официалната информация. Или викаш е час пътуването по несъществуващата магистрала?
В полунощ и полет няма.

# 23 484
Къде са доказателствата за думите на Божков, кой още ги е подкрепил и кой е дал парите на ББ? Не се заяждам, наистина не знам и не съм следила.

А тук поне 5 човека говорят едно и също.

# 23 485
Мисля, че и Васил Божков в крайна сметка се споразумя. Не следя много нещата там, но така ми се струва. Щом той, с ресурсите, които има и опита му през годините, е решил, че битката не може да бъде спечелена, значи положението е страшно.

# 23 486
Къде са доказателствата за думите на Божков, кой още ги е подкрепил и кой е дал парите на ББ? Не се заяждам, наистина не знам и не съм следила.

А тук поне 5 човека говорят едно и също.
Същите какви и срещу Коцев.

# 23 487
Има още много да ви мирише! И на Асен Василев му замириса. Да се готвят следващите борци срещу корупцията.
И това трябва да ни радва ли? Хак им е на тия, видяхте какво става като скачаш срещу ББДП! А че ние сме следващите на някой не му ли светва така поне за секунда? Или децата ни, ако битът ни е толкова мизерен, че не сме ничия мишена в момента?

# 23 488

Ти самата го казваш. Тогава защо се действа при неотложност?! За да не се налага съдия да им дава заповед, че може да попаднат и на съдия, който не е техен.

За другото, ако един не поддаде,  все някой друг ще поддаде и ще говори  по режисирания сценарий. Доста хора клякат, като ги зплашат да им сринат бизнеса, да им тормозят семействата и т.н.

# 23 489
Защо сте сигурни, че районни кметове лъжат, а баш кметове - никога?

Общи условия

Активация на акаунт