Политиката в България - Епизод седми

• 699 049
  • 23 684
  •   1
Отговори
# 23 475
Има още много да ви мирише! И на Асен Василев му замириса. Да се готвят следващите борци срещу корупцията.

# 23 476
Е кога трябва да се яви? Аз идея нямам. Не е времето проблема в случая.
А според теб защо ББ не го задържаха по разказите на Божков ?

# 23 477
  • София
Така ли? Може би след излизане на официалната информация. Или викаш е час пътуването по несъществуващата магистрала?
В полунощ и полет няма.

# 23 478
Къде са доказателствата за думите на Божков, кой още ги е подкрепил и кой е дал парите на ББ? Не се заяждам, наистина не знам и не съм следила.

А тук поне 5 човека говорят едно и също.

# 23 479
Мисля, че и Васил Божков в крайна сметка се споразумя. Не следя много нещата там, но така ми се струва. Щом той, с ресурсите, които има и опита му през годините, е решил, че битката не може да бъде спечелена, значи положението е страшно.

# 23 480
Къде са доказателствата за думите на Божков, кой още ги е подкрепил и кой е дал парите на ББ? Не се заяждам, наистина не знам и не съм следила.

Същите какви и срещу Коцев.

# 23 481
Има още много да ви мирише! И на Асен Василев му замириса. Да се готвят следващите борци срещу корупцията.
И това трябва да ни радва ли? Хак им е на тия, видяхте какво става като скачаш срещу ББДП! А че ние сме следващите на някой не му ли светва така поне за секунда? Или децата ни, ако битът ни е толкова мизерен, че не сме ничия мишена в момента?

# 23 482
Никакъв спец не съм. Просто казвам какво на мен ми изглежда правдоподобно. Предполагам, че месеци отнема разследването по подобни заплетени ситуации. А че районни и други кметове и свидетели говорят едно и също - няма начин всички да бъдат заплашени, подлъгани и принудени. Колко пък трябва да са глупави да пеят в хор, без да е вярно? Много са различни един от друг.

Ти самата го казваш. Тогава защо се действа при неотложност?! За да не се налага съдия да им дава заповед, че може да попаднат и на съдия, който не е техен.

За другото, ако един не поддаде,  все някой друг ще поддаде и ще говори  по режисирания сценарий. Доста хора клякат, като ги зплашат да им сринат бизнеса, да им тормозят семействата и т.н.

# 23 483
Защо сте сигурни, че районни кметове лъжат, а баш кметове - никога?

# 23 484
Мисля, че и Васил Божков в крайна сметка се споразумя. Не следя много нещата там, но така ми се струва. Щом той, с ресурсите, които има и опита му през годините, е решил, че битката не може да бъде спечелена, значи положението е страшно.
Не само той, прословутата боркиня за справедливост Ивайла Бакалова която ненавижда ББ за това, което е направил на мъжа й, кротна като я попитаха за Пеевски и само тихо промълви, че вижда, че се опитва да прави добри неща той. Без повече коментар - всеки си се бори за своето парче правда и до там.

# 23 485
И това трябва да ни радва ли? Хак им е на тия, видяхте какво става като скачаш срещу ББДП! А че ние сме следващите на някой не му ли светва така поне за секунда? Или децата ни, ако битът ни е толкова мизерен, че не сме ничия мишена в момента?
не ти ли звучи като заплаха? Явно имат намерението да всички да ни натикат по арестите по същия бутафорен сценарий. Написаното е много притеснително.

# 23 486
Едва ли някой ще прояви чак такъв интерес към хората от народа. На високо ниво се въртят пари и интереси, които ние трудно можем да си представим.

# 23 487
Аз не мога да ги обвинявам, защото не съм убедена дали няма да поддам и аз, все пак, деца имам.

Малко личен опит да споделя. През 90-те родителите ми си създадоха собствен бизнес, и татко внесе от Германия скъп автомобил. Вярно, втора ръка, но през 93-та си се набиваше на очи. Застрахова го във ВИС-2, защото му казаха, че никой няма да посмее да му го открадне щом тяхна лепенка е на стъклото. Автомобилът стоеше паркиран на платен паркинг до блока. Е, откраднаха го, и то тези от ВИС-2. Направиха се, че го търсят, пребиха собственика на паркинга, накараха го да им препише бизнеса си, а на татко казаха да не си търси парите от застраховката или колата, че има две дъщери. Ето, това е организираната мафия, на която се възхищаваме.

# 23 488

Същите какви и срещу Коцев.

Не са същите. Божков свидетелства, че е ДАЛ пари, т.е. имаме данни за реализирано престъпление подкуп. А Пламенка твърди, че НЕ Е ДАВАЛА пари, т.е. няма престъпление.
Но Коцев го задържат без данни за престъпление, а Влади Горанов си се разхожда на свобода, въпреки данните за извършено престъпление.

# 23 489
По искане на варненския кмет е участвал в изнудването на собственичката на фирма за обществено хранене Пламена Димитрова", стана ясно от показанията на Иванов пред КПК. Бившият заместник-кмет потвърдил, че към Димитрова е бил оказван неправомерен натиск да оттегли подадена жалба, свързана с обществена поръчка.

На мен ми направи впечатление това изказване. Кога пък госпожата е казала нещо за натиск за оттегляне на жалба? Не беше ли изнудвана за пари? Или забравиха да кажат на Пламенка? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт