Политиката в България - Епизод седми

• 698 938
  • 23 684
  •   1
Отговори
# 23 595
  • София
Не трябва ли да се направи отделна тема за този арест?
Политиката в България се сведе до това да браним нашата корупция срещу чуждата.
Не, не трябва, защото това е част от политиката.
Корупция може да се дискутира след присъда.

# 23 596
Никаква корупция не браним, възмущаваме се защо се приема за нормално действията на съд е прокуратура с тази постановка с Варненския кмет.

# 23 597
Много ретро, завладяна държава, незаконно определение на съд, мноооого тежки обвинения срещу български съд.
Вие четохте ли мотивите към определението от нощес ?
Или може да се раздават квалификации абсолютно безнаказано цял ден.

Припомням екзалтацията срещу декларацията на кп. Цяло лято, нямало нарушение. След произнасянето на съда, какво толкова 😀

# 23 598
  • Другата България
Аз да питам - кога кметът на Варна стана подсъдим?
Както казах, не следя новини, нима вече се е стигнало чак дотам да е подсъдим?

# 23 599
На всички вече втръсна да слуша детския хленч на ПП и ролята им на жертва. Ама този път срещу БК е и негов дългогодишен приятел, партньор и адвокат. Срам.

# 23 600
Срамно е спрямо Вашите възприятия, спрямо моите друго е срамно.

# 23 601
Може ли юристите да ми обясните при какви условия варненец го водят на съд в София ?

Срамно е спрямо Вашите възприятия, спрямо моите друго е срамно.
Wink Там, където ББ е признат за професионалист, много неща са срамни..
Изобщо... тая професия е срамна.

# 23 602
А според Вашата компетенция как се справя прокурорът? Длъжен е да набеждава с всички средства? Или нещо друго? Пак казвам, дилетант съм, ако прецените, че си заслужава, обяснете ми.

# 23 603
Ина Лулчева е блестящ юрист. Такива има много малко. Ще спра до тук, но не се стъпрях. Освен да е добър юрист, човек трябва да има и морал и сърце - на това ме е учил Кристиан Таков. Извинете за отклонението.

# 23 604
В същото време:

"Съдът пусна под парична гаранция двамата задържани за цигарената фабрика
Росица и Димитър Перчемлиеви са обвинени в държане на акцизни цигари без бандерол в особено големи размери.

До разкриването на най-голямата фабрика за нелегални цигари у нас, се стига, след като в сряда сутринта (9 юли) в Генерал Тошево на път за Румъния е спрян тир с чужда регистрация."

Някакси ги принудиха да намерят нещо, че пак се изложихме, но основният заподозрян е уведомен и избяга, а жена му, вече е пусната.

Grinning

# 23 605
Поговорих с ChatGPT без да съм чела "другите" юристи...
Може би си служа некоректно с терминология.
Питам го малко като търсачка Stuck Out Tongue

Скрит текст:

# 23 606
СГП няма компетенция да разглежда мярката на Коцев.
Неюрист съм, но мога да чета с разбиране.

# 23 607
СГП няма компетенция да разглежда мярката на Коцев.
Неюрист съм, но мога да чета с разбиране.
Къде чете, НПК?
А и препоръчвам още едно четиво. Чл. 304 до чл. 307 от НК.
За подсъдността е доста сложно, но дано си разбрала правилно.
Ако тези дни не срещна враждебна среда, както тази вечер, ще обясня в конкретния случай защо е тук делото.
Уважавах събедедниците и темата, но в момента се оттеглям.

# 23 608
Делото е тук, защото тук има удобен командирован съдия, който е съдия без да е издържал конкурс и сега се доказва. И много удобно в петък посреднощ от него е наложена мярката, която може да се обжалва чак в понеделник. Надявам се Лулчева да ги съсипе и да падне това още в понеделник. Методи Лалов се отрече публично от този "съдия" Стоян Михов. Това не е съд, не е правосъдие, това са бухалки. А и очаквам Пламенчето да си приготви добра сума, че АВ ще я съди до посиняване, нали събира пари за партията, каза че ще е безпощаден. Така госпожата ще е спонсор на ПП даже и да не иска.

# 23 609
Недопустимо съдебно решение, за да сме точни.
Пак да кажа. Да обжалват.
Много удобно изместваш темата от възможната вина, към неизгодното за теб съдебно решение.

Общи условия

Активация на акаунт