Политиката в България - Епизод седми

• 684 855
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 23 580
През 2020 протестите също не бяха на ДБ, на Радев, бяха на гражданите срещу произвола. Не излязохме да защитим президента, а президентството като институция срещу произвола на прокуратурата на Гешев, такава, каквато се изгражда по руски модел. И няма достатъчно гражданска воля, за да се промени. Всичко тръгва от прокуратурата и съда. Правилно ДБ това си знаят, и това си баят.
и на този, който ги владее.
В темата се пропусна удобно решението на ВСС и оставането на Сарафов като главен прокурор, дето се казва завинаги.

# 23 581
Не съм убедена, че са приключили. Мисля, че тиквата и свинята се оляха и на по-нормалните хора им писна.
Те доволно потриват ръце и мислят следващите ходове...

# 23 582
Всичко е предвидено от двамата стратези,реакцията също,затова увеличението за полицаите е в немалък размер.

# 23 583
Всичко е предвидено от двамата стратези,реакцията също,затова увеличението за полицаите е в немалък размер.
и това е много притеснително. МВР директно подчинено в ръцете им.

# 23 584
Не е ли редно да си има тази тема отделен топик?

# 23 585
Всичко е точно програмирано от тях, всичко върви по план, няма спънки...
МВР, съд, прокуратура всички са им подвластни.

# 23 586
Наистина браво за търпението.

Напълно съгласна с Диорела.
Проблемът съвсем не е просто един кмет, а тоталното овладяване на държавата. И че утре всеки може да е на мястото на кмета. По-важно е да късаме ризи в пламенно плюене по ППДБ. Обаче нито дума за тази корупция (разбрахме преди време, че тя е супер-дупер корупция), за това овладяване на институциите на всички нива, за бухалките, за саморазправата, за беззаконието, за зависимата прокуратура и съд.
Наистина е непонятно как някои хора защитават всичко това, при това с такъв плам. ОК, разбирам, че не симпатизират на тази или онази партия, но сляпата защита на подобни неща е тотално неразбираема.

# 23 587
А според теб защо ББ не го задържаха по разказите на Божков ?
Божков си би камшика в Дубай и оттам на сигурно започна да "разказва". Никакъв паралел с текущите събития. Всички свидетели са в България и КПК има възможност лично да си говори с тях.

# 23 588
Скрит текст:
Възхищавам се на търпението ви...
И аз.
Ама наистина се възхищавам, освен на търпението, и на поне за мен излишно загубеното време да се обясняват неща на човек, който видно провокира, манипулира, и да - толкова си може.
Но поне раздвижи темата, ако това е била целта - постигната е.
GeryGG, както казах, протестите вече не са на ППДБ, а на гражданите,
Скрит текст:
на които им е останало все още някакво чувство за справедливост и желание за достоен живот, който е невъзможен при това овладяване на държавата от тандема Пеевски - Бойко Борисов.
Вие от ГЕРБ, правете разлика. Вече започва да става опасно.
Преди години Пеевски се постресна от протестите ДАНС уит ми. Бойко винаги се е страхувал от такива протести и е реагирал много бързо.
Защото тръгне ли народа, няма спиране.
Не случайно повишиха с толкова много парите за МВР и службите. Точно от страх от народа.
И това е безсмислено.
Ако в поста липсва абревиатурата, правилната, няма да се отчете при заплащането. Blush
Дори и той /поста/ да е за най-новия сингъл на Браян Адамс. Blush /ППДБ/ Joy

Ако намекваш, че някой ми плаща, още в първия си коментар, в който се възмутих от случващото се, изрично написах и пак ще го повторя:
Не съм дори симпатизант, не съм гласувала за ППДБ.
Критикувала съм тук всички политически сили, вкл. и тях, щом считам, че са за критика.
Възмущава ме цялото това беззаконие, скалъпени обвинения, разглеждане мярката за неотклонение от незаконен състав, преминаване на куп кметове и други политици към Пеевски и т.н. случващо се.
Не искам да живея в  държава на бухалките. Това е страшно за всички.

# 23 589
А според теб защо ББ не го задържаха по разказите на Божков ?
Божков си би камшика в Дубай и оттам на сигурно започна да "разказва". Никакъв паралел с текущите събития. Всички свидетели са в България и КПК има възможност лично да си говори с тях.
И тука е разказвал..
ама на министър Магнитски "пранги" не сложиха Laughing
https://www.mediapool.bg/prokuraturata-ne-vyarva-nito-na-bozhkov … p-news354458.html

# 23 590

и пак да напомня-отхвърлиха предложеното от ДБ задължително ползване на бодикамери
и аз не съм симпатизант и гласоподавател на ПП, и протестирам срещу овладяните съд и прокуратура и полицейщината и наглостта на действия, което вече дори не прикриват.

# 23 591
Сега щв ти кажат-е нали все от някъде трябва да се почне Simple Smile))))))

# 23 592
Обсъждаме, че остава в ареста само и единствено по показанията на Пламенка без кьораво доказателство.
Сигурно имаш достъп до информацията за разследването, щом толкова си убедена, че е в ареста заради една Пламенка.

# 23 593
# 23 594
Обсъждаме, че остава в ареста само и единствено по показанията на Пламенка без кьораво доказателство.
Сигурно имаш достъп до информацията за разследването, щом толкова си убедена, че е в ареста заради една Пламенка.

А за разглеждане на мярката от незаконен съдебен състав, нещо да кажеш?
Доста свидетели е имало в залата, вкл. независими юристи, които познават закона и са чули обвиненията и доказателствата на прокуратурата. И не си мълчат раболепно.

Общи условия

Активация на акаунт