BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 54 490
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 120
Мани, после и Велин ще дотърчи.
Вече сериозно, на живо  Виктор и Ванеса се обясняват пак.
Разбираш ли,чуйек?

# 121
Ма чуйек искам тъ ваа, убичам та и тис’държиш с мен като с кучи, раз’ираш ли ма…

# 122
Ох, това мекане до какви проблеми води. Един познат, купува за юбилея на шефката си  бели и червени рози, и заедно с кутия бонбони ги оставя в кабинета и. Намира ги по някое време жената, и явно впечатлена, отишла да се хвали - “ах, какви червни рози получих, ох”. А абдалът доволно рекъл “И белити съ ут мени”. Такъв шамар му отвъртяла пред всички, ум да ти зайде. Че после и сума време по дисциплинарни комисии го мъкнала Frowning

# 123
Моята колежка каза, че Петърчо й е симпатичен - блякссс!
Просто не разбирам как това хлъзгаво като змия, нагло и безподобно кречетало може да има фенове.
Винаги той е морален съдник и стожер, все да се набие в очите с четене на конско или се натиска на мадамите...
Много е досаден .

# 124
  • София
Ох, това мекане до какви проблеми води. Един познат, купува за юбилея на шефката си  бели и червени рози, и заедно с кутия бонбони ги оставя в кабинета и. Намира ги по някое време жената, и явно впечатлена, отишла да се хвали - “ах, какви червни рози получих, ох”. А абдалът доволно рекъл “И белити съ ут мени”. Такъв шамар му отвъртяла пред всички, ум да ти зайде. Че после и сума време по дисциплинарни комисии го мъкнала Frowning
Това принципно е виц Sunglasses

Скрит текст:
На гарата в Русе момче изпраща гаджето си. Момичето влиза във влака и гледа по земята бели и червени рози и се провиква от купето:
- Мило, чирвенити рози от теби ли са?
- ДА! И БЕЛИТИ са!
- Много, ама влака тръгва.

# 125
То и като виц звучи Joy но още помня възмущението му, докато една от колежките му със сълзи на очи разказваше ситуацията.
Та Виктор да внимава с мьекането Joy

# 126
Случи ли се нещо интересно днес на лайфа?

# 127
  • Sunshine state
Не мога да разбера как някой може да хареса тоя хном Петър, честно. На мен лично от пръв поглед ми е антипатичен.

# 128
Аз не разбрах вица.Rolling Eyes

# 129
  • София
Пешо и на мен ми е анти, но си е естествено анти... Докато Атиджето е хубаво момиче, със сбъркана представа за красота и изкуствено загрозяване. Виждала съм такъв вид операция, но някакси стои по-издадено назад, а нейното е разплуто и огрооомно.. особено като седне на креслото. Още по-лошото е, че не се възприема без него Joy ..сякаш се идентифицира с голям **з.. То даже не е смешно.

ще ти го обясна на лс Blush

# 130
Гледах част от Голямата сестра. Леле, Косара си мели каквото ѝ хрумне, никаква връзка с представянето ѝ. Ето затова критикувам сестрата, не умее да извади доводи за изясняване на истината, замазва след дърдоренето на събеседника. Трябваше да е подготвена с цитати на Косара, не тя да отрича дори, че е споделяла, че е даже не просто бита, а направо пребивана. Може и тогава да е лъгала, но Еленка трябваше да го изясни.
Направи ми впечатление и как Радо дошъл да ѝ изясни, че е бил пошегувал за космите по фурната, прехвърляйки изцяло вината на Ванеса. Не е таферен този човек, втори път го хващам да мишкува. Иначе на лайфа се постара да е в центъра на спора, защитавайки Весела, знае кога да се събуди от летаргията.

# 131
  • Варна
Мислех, че само аз не харесвам голямата сестра! Доста ми е анти.

# 132
Още по-лошото е, че не се възприема без него Joy ..сякаш се идентифицира с голям **з..
Може оттам да е залитането и по Петър Joy

# 133
Мислех, че само аз не харесвам голямата сестра! Доста ми е анти.
Не я бива. По принцип Елена има дар слово, но се държи като абсолютен аматьор. Например, зяпа в една точка в камерата, като рекламира нещо… Да не говорим, че не пита неудобните въпроси - например за побоя с дъската с пирони. Може да ѝ е наредено да не пита, за да избегне телевизията съдебна отговорност, но все пак… Цялата идея за подкаст се обезсмисля, ако ще слушаме само това, което е удобно на продукцията.

# 134
Не мога да изгледам един цял подкаст не само защото участниците са ми скучни, ами и защото не мога да слушам Елена 😭. Говори без грам емоция, баааавно и славно и тази изкривена усмивка Sad

Общи условия

Активация на акаунт