BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 836
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 735
Стига уе, ей, искате да сА изнервя ли, стига уе, чуйек Joy

# 736
  • София
Само си представям моментът, в който Гош ще разбере, че Ивонче, не е Ивонче...безценно...Той я целува, прегръща, мамитуу  ...Сцената на Пацо с Пеньо резко ще избледнее JoyJoy  Ще се трие с белина и ще я сиктердосва до 10то коляно...
Чакаме и тоя цирк Laughing

# 737
Викчето как се мяташееее. ААА ни моа, чуекккк.
Никой не се занимава с него, той крещи и се мята. Пищяяя
//
Бай Гошо е хитрец и циркаджия, но няма бариера на устата. Че и верни неща излая.
//
Бате Радко и той избирателен моралист – бай Гошо бил тутка, а той хич не е като топна Марио като се натъпка със суджуци, торти и 2 литра бозица. Смеееех
//
Пешо дори не го коментираме. Там е ниво мазнярщина на топ ниво. Нищо искрено няма и не спира да дудне тоя. Мега нервещ е.

# 738
Стига уе, ей, искате да сА изнервя ли, стига уе, чуйек Joy

зе́ми тая маса маняк, шти тряа Joy

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

# 739
Майко, кръвно вдигнах.

Явно съм забравила какво чудо е Биг Брадър, вече на няколко пъти на различни епизоди се усещам, че 10 минути гледам ококорено и тотално съм загубила представа за времето и случващото се около мен. В ПОТРЕС ме вкарва.

Георги абсолютно потвърждава масовото мнението на българите за ромите. Само това ще кажа, че другото не е за пред хора.
Браво на Брадъра, много мразя израза "свали му маската"/"падна маската", ама точно това стана, моно спектакъл на типичен представител.

Нещо като Gypsies for dummies, кратък наръчник.

# 740
Тази сутрин си причиних да гледам двучасовия лайв от понеделник. Гледах час и половина. Виктор пееше на двора чалга след чалга.  Имаше цял репертоар попфолк песни, които изпя от/до. Дума по дума. Пълен чалгар, пълен. По едно време Георги ланеца му припяваше, но ми се затвърди мнението за Виктор, безумно прост и ограничен човек. С много беден речник. Но знае всички  просташки песни наизуст. На някоя си Джена, научил текстовете... направо потрес.  Беба пък се изказа, че никой не бил знаел тая столица "Уанга бунга и там квото беше"... Демек Улан Батор, столицата на Монголия. И понеже тя не я е чувала, смята, че никой друг не е чувал!  Ми те са се намерили двамата с Виктор.

# 741
Лошо ми става като гледам, че има хора които го подкрепят… отвратителен, лицемерен, егоистичен, лъжец и наглец… това е той!

Подкрепя го на първо и най-важно място продукцията - нали тези трябва да ги "интегрираме". Все пак са твърд електорат на силните във властта, а пък и ще станат мнозинство в страната след известно време, та трябва да свикваме да живеем в бъдещия Циганистан.

# 742
  • Мюнхен
Не знам дали е споделяно, но тези двете са като близначки. Беба и Алекса (гаджето на Денис Теофиков).

https://www.instagram.com/aleksaangelovaaa/

https://www.instagram.com/bebayaneva/

Ляво: Беба                                    Дясно: Алекса

Ляво: Беба                                    Дясно: Алекса

# 743
Клонинги Close

# 744
  • SF
Сигурно има още 5000.
Няма как да коментираме всички с еднаква визия, защото не ни харесва и не я следваме тази визия.
За съществуването на много изпълнители разбирам, ако се случи нещо извънредно с тях, а не просто от песните и концертите им. Например за Диона се информирам от новините по тв заради изцепките й. Не й следвам инстаграм и не знам къде си прави носа.

# 745
  • Някъде в Матрицата
Уанга Бунга не знаех и аз на кое е столица. Ще си го запиша в тефтерчето "Какво научих от Big/VIP Brother" до столицата на Австралия - Манхатън. 🤣🤣🤣

# 746
Ау, това бие по всички параграфи столицата на Великобритания Англия.

# 747
Ланеца е изпечен манипулатор и интригант, но не мога да отрека, че много истини изрече снощи. Физиономиите му бяха уникални. Луи дьо Финес може да му завиди. Ивонне остана изумена от словесния поток, който се изля върху нея. Гошо се почувства с нож в гърба след номинацията и реши да отмъсти също с нож в гърба. Досега май беше номиниран тайно, не знаеше кой го номинира. Може би не се е съмнявал точно в Ивонне. И затова избухна.
Друго ми направи впечатление по време на играта- Ланеца не е отборен играч. Биг Брадър е индивидуална игра, всеки се бори за победата, но при отборните игри, когато се рискува седмичния бюджет, не е приемливо заради един да гладуват всички. Георги като напук повтаряше "Мами, мами", макар да виждаше, че режат от бюджета.
А че Мами си е лицемерна, това отдавна се разбра.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 09:02 от DNT177

# 748
Само си представям моментът, в който Гош ще разбере, че Ивонче, не е Ивонче...безценно...Той я целува, прегръща, мамитуу  ...Сцената на Пацо с Пеньо резко ще избледнее JoyJoy  Ще се трие с белина и ще я сиктердосва до 10то коляно...
Чакаме и тоя цирк Laughing
Пацо искаше да си легне с Пеньо, различна ситуация е и шокът ще е за всички в къщата дето я приемат за майка закрилница и чиста и искрена като сълза.

# 749
Чу'еци от толкоз екшън снощи взех, че.. заспах. 😁 Срам за мен. Изчетох ви и явно съм изпуснала купона. Ще наваксам днес и може да дам кУмпИтентно мнение. Сещате ли се? 😆 😁

Общи условия

Активация на акаунт