BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 703
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 185
Гошето какво е учил в СУ?
Боже, това звучи като виц, ама едва ли би лъгал НА телевизора пред цяла България.🙄

# 1 186
Мда, точно от типа хора, които четат нещо повторено 3 пъти във фейсбук, почват да го повтарят като папагали. От повечето го очаквах, но малкия Гого ме изненада - 0 собствена мисъл, само подочути опорки, даже не може да се обоснове защо е на това мнение...по-добре да беше казал 'миии, така чух от разни хора'. И за Кроация нещо не му е актуално инфото... Защо сте против гей брака? Защото не е естествено...ма той бракът е изкуствено създадена институция, какво естествено трябва да има в него😀

# 1 187
Не съм сигурна откъде е тръгнал Хелуин, но те най-много го празнуват обаче и част от традициите като тази с тиквата май са точно от там.
Ирландците първи дълбаят тиквите. Много американци не празнуват Хелоуин… Баптистите например. Всъщност се води езически празник, така че тези дни е по-скоро за забавление на децата, отколкото каквото и да е друго. Както и да е, отклонихме се от темата.

И на мен ми стана чудно какво е учил Ланеца. Във ФБ пише, че се занимавал със застрахователно право, но не знае какво е “легализация”. Така че със сигурност не е това.

# 1 188
Важното е за сме против еврото, защото сме родени и отраснали в България. 🥱🥱🥱

Разбираш лиии?

# 1 189
  • София
Прудавай гарсьонерата и идвай у Левски Г. Шъ тъ прая да умиргаш. Ши дойда у София-Мофия
Неее, току-що ми се Дигна левъла след референдума, чуек. Вече искам в Кроация да си харча еврото и да си пуша марихуаната. Не на Левски Г, саму това ши ти кажа.

# 1 190
  • На морето!
Освен прости са и тесногръди тея хора. Добре че поне Петър и Атиджа спасиха положението, но само на някои въпроси.
Радо: “нямам нищо против гей двойките, но бракът е нещо толкова лично, че не е редно да се парадира” 🧐
Абе имаме си наша, уникална марка- лева 😁

# 1 191
  • София /Абсурдистан
Хелоуин е келтски празник, разпространил се по-късно в цял свят.
И аз не разбирам защо някои го мразят, децата много се забавляват. А и е хубаво да има повече празници, все едно какви.

# 1 192
Ама в Америка защо не празнуват 1- ви ноември?

Не е ОК!!!

# 1 193
Във времена, в които не знам колко пола вече има и за да си смениш пола ненавсякъде се иска даже физическа трансформация, е малко странно да се говори за еднополови бракове Joy

Иначе бракът е просто една институция, губеща популярност.

# 1 194
Малко ми беше странно как всички твърдят, че имат хомосексуални приятели, но въпреки това са против еднополовите бракове, защото не било нормално?! Един път Петър каза нещо правилно, това не е истинска подкрепа.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 23:49 от Lilly_85

# 1 195
Беба май за първи път чу, че Бг е във валутен борд,  ама се прави на разбираща. СМЯХ.

# 1 196
  • USA
Освен прости са и тесногръди тея хора. Добре че поне Петър и Атиджа спасиха положението, но само на някои въпроси.
Радо: “нямам нищо против гей двойките, но бракът е нещо толкова лично, че не е редно да се парадира” 🧐
Абе имаме си наша, уникална марка- лева 😁

И аз точно това му се почудих на Радко - добре, като е лично нещо, защо толкова те интересува лично теб какви лични неща правят хората, джанъм?

# 1 197
Беба май за първи път чу, че Бг е във валутен борд,  ама се прави на разбираща. СМЯХ.

То да беше само тя.

Сещаш ли се?

# 1 198

първоначално мислех, че говори за някаква медицинска интервенция около ... ъм ... пенисот, както биха казали братята северно македонци... а то било Х'рватска, пусти езици.

- Утре ще ми правят кроация
- Стига е брат, няма ли друг начин...

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 00:03 от Poutine

# 1 199
Във времена, в които не знам колко пола вече има и за да си смениш пола ненавсякъде се иска даже физическа трансформация, е малко странно да се говори за еднополови бракове Joy

Ние и в това изоставаме с 30+ години, затова им се чудя на някои хора защо така се плашат от "джендър идеологията", това в Бг ще дойде след 50г сигурно😂

А като кажат - аз нямам против тях, да правят каквото си искат, но да не парадират. Ми хетеро двойките що парадират? Държат се за ръце, целуват се, женят се😱 значи за едните може, а за другите е парадиране... Двойни стандарти мъч? Или ги е страх, че е заразно? Големите мъжкари.

Общи условия

Активация на акаунт