BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 476
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 350
Скрит текст:
Представяте ли си Брадъра да ги излъже наистина, че са приели да върнат казармата и всички мъже в определена възрастов диапазон трябва да напуснат къщата и да отиват в казарма? 🤣
Аз никога не бих се вързал на такова нещо, ако бях вътре в къщата и нямам информация от външния свят.  Темата е обсъждана многократно през последните години, и след изцепките на ченгето от ДС Каракачанов, и след популистките предложения на Копейката, да се върнела казармата. И постоянно се е казвало, че няма условия това да стане скоро, защото всички бази са почти разрушени, все се говори за "бивши казарми", изоставени, запустели. Има само няколко, в които действа професионалната армия и това е. Дори и да се приеме връщане на казармата ,трябва да минат доста години, за да се възстановят сградите и прилежащата инфраструктура.  А и.. няма как да се приеме това, защото сме част от ЕС, а нито една държава в ЕС няма задължителна военна служба.
Хора, които са наясно с тези теми, не биха се вързали на подобен бъзик от ББ.
За казармата не е вярно. Има я в Австрия, Дания, Кипър, Естония, Гърция, Литва, Швеция.

# 1 351
Мир и хОрмония Joy

# 1 352
  • София
Защо не показаха думата на Теодора? Не се е изложила и са решили да го изрежат ли? Както с крщенето преди вендинг машината.

# 1 353
Иначе, щяхме да живеем в мир и хОрмония.
Така те искам, Гоше!

# 1 354
Ма прав е човекът, ромите си живеят в хОрмония. Пък ние?! Много сме зле, чуек, раз’ираш ли ме?

# 1 355
Гласувах Ивонне да остане. Гого си е част от интериора, безразличен ми е. Пишман енигмата или Тедката могат да си ходят, че присъствието им е досадно. Витя ще реве ако Тедка си тръгне, ама за ден-два може да се освести и да видим други негови черти, освен, че е ревящ чехльо.

# 1 356
  • SF
На мене много ми допада този израз и ще го ползвам на шега, където пасва.

# 1 357
  • На морето!
Защо не показаха думата на Теодора? Не се е изложила и са решили да го изрежат ли? Както с крщенето преди вендинг машината.
Дали са на всички, но показаха само “двойкаджиите” според мен.
Странно, но факт, че Виктор изпъкна в тази игра най-много.

# 1 358
  • SF
Как???

Падна му се лесна дума. Не че знае значението й! Обясни метафора със синоним.

# 1 359
Тия вместо с напредването на играта да канят по-интелигентни коментатори, те обратно.
Какво са ми поканили някакви с 1мозъчна клетка да ти коментират вече игра със сблъсък на интелекти.

# 1 360
  • Варна
Златка Райкова заприличала на ламята Спаска.

# 1 361
Може ли така да подценяват зрителите с тези коментатори, супер злета

# 1 362
  • София
Трябва да гледаме Теодора обаче слушаме гледаме Георги каква фурнаджийска лопата е.

# 1 363
Ей сама си призна Теодора, че е казала, че е необвързана на визитката, пък вътре какво станало - „манджа с грозде”… ами значи наистина игрички си е играла, а аз си мислех, че просто по-късно се е обвързала след казаното във визитката.

# 1 364
Може ли така да подценяват зрителите с тези коментатори, супер злета
Нали, кака Златка ще ни учи на морал, чудя се защо изобщо ѝ дават думата.

Общи условия

Активация на акаунт