💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 954
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Този сезон на Игрите нещо не ми е много интересен, но гледам и аз оттук оттам.
Не се изненадах от хода на Силвия снощи - лееекинко започва да завива и да се приобщава към Раду - самотен бил, изолиран, да, да, знаем ги тези работи, гледа да си оплете кошничката занапред. Иначе от зелените жени тя е най-най във всяко отношение, дори и Раду й го признава.
Анджи беше супер на дънерите, но не мога да я харесам, незнам защо.
Виктория, ах, Виктория - нейната наглост няма край, направо се изумявам от високото й самочувствие, без особено покритие така да се каже.
Пелипенко е за украса там, само си хубавее Smile
При сините нещата не вървят, разделението в племето се отразява и на играта, въпреки че снощи специално Микяй си беше виновен отвсякъде. Най-силният мъж там е Гешев, а и на пъзели се оправя прилично. Не го харесвам, но това е истината.
При червените Добрин държи лидерството открито, а Мартин скрито, Миряна хич да не надява...

# 346
Един силен момент - Мики гребе като малко багерче Комацу:

# 347
  • София
От мултимедийния учебник за преминаване с куки:

Предполагам имаш предвид преминаването на Виктория Simple Smile

# 348
Сега ми попадна една снимка на Виктория от игрите в страницата им във ФБ.
Който е неуважителен към другите, също е неуважителен и към себе си!

# 349
  • София
Значи, все пак зелените жени са направили нещо, че да успеят да стигнат втори, а неумението на Павел спомогна Никола да се справи първи. Но, старанието на жените - нищо не означава, явно и да бяха полегнали отстрани - Караолис и Раду пак щяха да са втори, та зелен да нареди пъзела първи? А днес Анджи трупи не е вадила, Раду сам самичък ги добута до финала и пак той е направил магия сигурно, така че сините да изберат Микяй за тази позиция?
Това не харесвам в Раду - не признава никакъв принос на съотборник, освен, ако не играе с него. Това лично мен ме дразни в него.
Аз пък се дразня, когато някой генерализира напълно тенденциозно, за да заклейми някого! Раду "не признавал никакъв принос на съотборник"... нима?!
Или гледаш отскоро, или не искаш да видиш очевидното. Че той непрекъснато им даваше увереност и насърчаваше всяка по всяко време на играта и независимо от представянето им на терен. Правеше всички стратегии на племето и неизменно печелеха, докато не му казаха, че много се намесвал и спря относно стратегията, но не спря с подкрепата, докато не започнаха да чистят  силни мъже и главно той пое цялото усилие във всяка игра.
В сезон в който всеки предава всеки и извън всякаква логика се появяваха и се разпадаха какви ли не коалиции, Раду и Караолис създадоха силна мъжка дружба, която им прави чест. Аз пък това харесвам!

# 350
и паметната битка на  Анджи срещу дънера:

# 351
Тя затова и не завъртя силно колелото, а едвам, едвам, защото парчето щеше да изпадне. Ама и Димо е човек, колко ли часа още трябваше да им стои на слънцето 😄

Няма как да изпадне парчето, все пак съединителната шпилка минава през него. И понеже точно това парче е полудъга само с една дупка то за да не мърда просто трябваше външната дръжка на руля да се завие здраво. Анджела нямаше време да затяга яко накрая. Даже едната дръжка не беше завила добре.

# 352
Тя затова и не завъртя силно колелото, а едвам, едвам, защото парчето щеше да изпадне. Ама и Димо е човек, колко ли часа още трябваше да им стои на слънцето 😄

Няма как да изпадне парчето, все пак съединителната шпилка минава през него. И понеже точно това парче е полудъга само с една дупка то за да не мърда просто трябваше външната дръжка на руля да се завие здраво. Анджела нямаше време да затяга яко накрая. Даже едната дръжка не беше завила добре.

Не съм гледала колко силно ги е затягала, но видях, че когато вдигна колелото, за да го постави на стойката, това парче тръгна да излиза и тя го донамести с ръка. Няма да си правя труда да издирвам съответния кадър.
То всички парчета са полудъги.

# 353
Ех тоя рул!

# 354
Микяй се провали на пъзела наистина, но кой го избра на тази позиция, отговорността не е единствено негова. Гешев според мен го насади,  близко до акъла е, че Микяй не е пъзелист, а и това не е пъзел с картинки, знаеха го, трябваше да го отчетат, той си каза, че не знае как се нарежда, защо не избраха някой компромисен вариант, дори и да се забави с дънерите пак нямаше да е 75 мин. Освен това Гешев не си направи труда да обясни достъпно как трябва да се реди този пъзел, както и останалите, пък после се ядосваха и даваха акъл отстрани.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 14:42 от gala66

# 355
Не съм гледала колко силно ги е затягала, но видях, че когато вдигна колелото, за да го постави на стойката, това парче тръгна да излиза и тя го донамести с ръка. Няма да си правя труда да издирвам съответния кадър.
То всички парчета са полудъги.

Не е тръгнало да излиза, а започна да се завърта около оста на шпилката защото не беше затегната дръжката добре. Нямаше как да падне....Виж го пак, на 21:08
https://play.nova.bg/video/igri-na-volyata/season-6/igri-na-voly … 24-10-28-2/637834
 Анджи не е виновна че при правенето на инвентара са мерили с шублер, бележили са с тебешир и са рязали с резак.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 12:14 от Не се сърди, човече

# 356
  • София
Поне му бъркат името консистентно (Аз си признавам че досега не го знаех, че е щурвал).
Обаче на елиминационната в Петък според Димо единия дърпаше кану, а другия каяк: и после как да са убедени зрителите, че битката е била равностойна Joy

# 357
Когато другите пъти е имало проблеми с решаването на пъзела са позволявали други играчи да се включат. Сега обаче подсказването, което даже не беше подсказване, неше проблем. Не знам защо не им разрешиха да се включат. Микяй беше блокирал напълно.
Лудата Катя като го решава първо си нареди частите на земята, защото са с различна дължина. Добрин направи същото. А Анджи е голяма късметлийка. В играта е само защото Венци не може да решава бебешки пъзел с кубчета, а сега пък взе стопанството. Масово при спортистите липсва горният етаж.

# 358
Е, откъде-накъде? Ако има ограничаване на време за дадена игра да го обявяват в началото.
Анджи не се е бавила 75 минути. Защо им взеха половината храна?

Чудя се защо зелените мълчат, а не си кажат, че не е честно да им вземат от храната. Това да не е Биг брадър с мисия?

# 359
За снощния епизод можеше да си спестят снимките, обработиките и само да пуснат Раду да ни разкаже как е пренесъл лодката барабар с кокошлетата и толкова. 4 часа епизод, час и половина реклама, час и половина радуви вълнения. Хем е жертва, хем е отмъстител, хем всички други са леш, хем успява и да се изтъкне и похвали. Страшна бутафория. И народът кълве на гола кука. Щом минава номера, значи добре се справя момчето.
От 100 кладенеца вода се носи да се обясни как и продукцията играе срещу него конкретно. В племето с най-малко размествания.
Голям късмет извади, че жените в това племе са неприятни образи, та намира съчувствие.

Общи условия

Активация на акаунт