Боледуване на децата ни - тема 82

• 20 225
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, каката ми е с повръщане от понеделник вечерта и не се подобряват нещата. Ходихме на лекар, слагаме вомакур, давам пробиотик, течности, солети, бисквити, стана по-зле. Къде в София мога да я заведа за система да подобрим положените?

# 31
Натриев нитрат опитай, предполагам вс каквото яде повръща,не я карай да яде

# 32
Hexe, навсякъде с дневен стационар според бюджета - здравето, 1 дкк. В София мед Люлин според мен ще искат директно да ви приемат.

# 33
Мисля, че в детско здраве в овча купел имат дневен стационар. Моята дъщеря два пъти лежа в болница за такива симптоми. Един път в Пирогов и един в София мед в Люлин.

# 34
Аз много се чудя дали да не включа ериус, имам вкъщи останал...голямо кихане,очите й сълзят едни такива червени и носа пълен ....черните капки още не са я пресушили.Днес навън даже издуха нз да се радвам ли,беше запушен два дни сега поне издухва....ама черните не трябваше ли да спрат всичко-втори ден й е.🤷

# 35
Ее, Мими… магически капки няма. Те АБ капките не спират сопола за два дена, камоли нещо друго… По-добре е, че не е запушен със сигурност.
На моето дете беше запушен, но след няколко инхалации, солна стая и отривин се отпуши. Днес вече веднъж е издухвал. Надявам се да сме към края. Иначе естествено сополите бяха/са зелени.

# 36
Мими, пробвала ли си Синулан сироп за каката? На моите деца доста добре им се отразява.

# 37
Какво се дава освен нурофен на дете на 7г за главоболие? Нищо друго няма като симптоми от два дена само с това главоболие

# 38
  • shumen
Мими,магически капки няма.Тези черните само цапат,а не помагат на моето дете.
Нехе,как е каката?Ходихте ли за система?
Малвинка,да не е от очите това главоболие.Аз освен Нурофен друго не съм давала на моето 12 годишно.
Ваня,как сте?Малечка спадна ли и възела.
Аз ходих при доки с изследванията.Според нея понеже ги пуснах в същата лаборатория и са се объркали и са ми дали пак старите и иска да ги повтаря в микробиологията на болницата,за да видим там ще излезе ли нещо.АБ каза няма да изпише,че този дето пих бил силен и според нея трябва да ги е изтребил.

# 39
Аз пък съм пробвала Аквасорс и за мен е поредната простотия. Както и други мои познати са на същото мнение.

Момичета, ако детето в петък е имало досег до дете, което на следващия ден се е оказало с гнойна ангина, може ли днес да се проявяват симптоми? Малкия се оплаква, че го боли гърло. Не е червено, ама ми се привижда всякаш нещо на сливиците. Няма температура към момента. Утре трябва да го водим при баба му и дядо му в друг град и направо изтръпвам.
Как се случват нещата при ангина? Първо да налепите и после Т, или първо Т и после избиват налепите?

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 20:36 от toni1189

# 40
Тони, ако може да направи гаргара със сода.
Дани, добре е, антибиотика свърши, възела не е спаднал. Тази седмица не ходи на градина , за да сложим противогрипна. Тоя възел много ме притеснава, ама да виим.
Момичета, някоя маже ли зъбити на дицата с някакви реминерализиращи гегове лакове?

# 41
Ваня, моето дете си е с видим лимфен възел от три години, но той е слаб и се вижда. Мек и подвижен е. Като се разболее се увеличава малко повече.

# 42
  • shumen
Тони,при гнойна ангина според мен ще има Т и налепи.В Шумен ли ще идвате?Ако се наложи нещо,ако мога ще помогна.
Ваня,лимфни възли спадат бавно.Радвам се,че е добре вече малечка.

# 43
Какво се дава освен нурофен на дете на 7г за главоболие? Нищо друго няма като симптоми от два дена само с това главоболие
Спазмалгон, аналгин е пила моята, макар че аз не ги харесвам. Течен аналгин също.
Нашият пък щял да има Хелуин парти в градината утре. Аз съм толкова над нещата, че видях, че ще имат парти, ама хич не го отразих. С неговото не ходене, тази седмица ни е дежурна да ходи. Очаквам следващите поне две да си е вкъщи. Поне едно парти да види, горкия, ни коледни партита е имал, нито някакви други.

# 44
Знам за възлите, но моя рак беше лимфон и този на майка ми....познай какви мисли ми минават през главата...
Днеска ще им сложат противогрипни ваксини. Една приятелка разправя, че изкарала, нещо, което много приличало на грип, но не се е тествала.

Общи условия

Активация на акаунт