За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 21 265
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Ей ги тези суичъри, аз бях търсила, защото по лекарско предписание не мога да показвам изобщо кожата си на слънце, та мислех да взимам. И доста актьори от Китай мярках из социалните тази година облечени с такива:
Ето от къде можете да си ги купите. Womens Sun Protection Clothing Ice Silk Аз отдавна съм си купила заради проблеми с едната ръка вследствие на много тежко лечение.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 17:13 от Danifin1

# 106
Моят петъчен принос:
https://www.facebook.com/share/r/onFPhagnbWk5AMTR/

Мислих защо са поставили акцент на тази сцена и нямам отговор. Имате ли предположения?

Скрит текст:
От далекоизточния сериален и филмов фронт- нищо ново. Заради това се върнах към един турски сериал, който оглавява техните класации, но когато започна, бях изцяло погълната от дорамите и не можех да гледам друго. Засега ми е много интересно- сродяване на традиционно много богато религиозно семейство и такова с модерни разбирания. Извинявайта, може би не ви интересува, но едва ли гледате и само филми от далечния Изток. Хубава вечер!

# 107
# 108
  • България
Моарейн, вярно ли е това за Ren Jia Lun? Все си мислех, че е по-светъл... може би заради това, че в сериалите все го гримират в доста светли тонове.
Да, бяха пуснали любителски снимки някъде във Ф. Беше навън сред деца, направо тъмно кафяв, но много тъмно кафяв.
Цитат на: victoria vassileva

Скрит текст:
От далекоизточния сериален и филмов фронт- нищо ново. Заради това се върнах към един турски сериал, който оглавява техните класации, но когато започна, бях изцяло погълната от дорамите и не можех да гледам друго. Засега ми е много интересно- сродяване на традиционно много богато религиозно семейство и такова с модерни разбирания. Извинявайта, може би не ви интересува, но едва ли гледате и само филми от далечния Изток. Хубава вечер!
Всъщност вече гледам само китайски и корейски продукции. Миналия или по-миналия месец случайно попаднах на реклама, че ще излъчват филм по БНТ, адаптация по роман на Балзак. Беше исторически достоверен и го гледах.
Но това е изключение.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 19:40 от МоарейнД (от книгата)

# 109
  • пак на Рив Гош
Да, бяха пуснали любителски снимки някъде във Ф. Беше навън сред деца, направо тъмно кафяв, но много тъмно кафяв.
Намерих някакви негови без грим, естественият му тен наистина е тъмен. Хич не е този юноша бледен от сериалите Grinning

Дани, оправяй се бързо!

Вики, на мен клипчето ми напомни на една много известна сцена от "Първичен инстинкт", макар и в доста по-софт вариант Grinning

# 110
# 111

Вики, на мен клипчето ми напомни на една много известна сцена от "Първичен инстинкт", макар и в доста по-софт вариант Grinning
Тази аналогия не ми беше дошла наум. По скоро си мислех, че в интервюта съм гледала такива движения с крака да прави Николай Цискаридзе- руски балетист, ректор на балетната академия в Санк Петербург. Има момент дори  на прикриване с  ръка. А краката му сами по себе си са възхитителни.

За да не е празен пост
https://www.facebook.com/share/p/xVPWSD2eovaQZwVT/

# 112
Затова пък е много добър актьор.  Така си мисля аз, де.  Че хич не му липсва актьорски талант.

От известно време гледам само такива азиатски неща, е сефте вчера ви открих темата, че да разбера, че ги имало преведени и на български.
Е, тепърва ще се ориентирам къде и какво гледате.
Приятна вечер на всички.

Моарейн, вярно ли е това за Ren Jia Lun? Все си мислех, че е по-светъл... може би заради това, че в сериалите все го гримират в доста светли тонове.
Цитат на: victoria vassileva

# 113
  • Русе
Относно цвета на кожата:
Скрит текст:
Аз много се затруднявам в определянето на жълтата раса, кой от къде е - Корея, Китай, Япония. Потърсих официални мнения и не ми помогнаха много, де?! Все едно да различа сърбин, българин и македонец. Simple Smile
Една от малкото разлики, които запомних, е кожата. Казват, че китайците са с най-тъмна кожа. Освен, че използват избелващи препарати, особено като артисти, виждали сме и осветяването с екрани по време на  снимачния процес. От там идва и разминаването. Светлината!

# 114
  • пак на Рив Гош
Аджума рууууулз! Heart Eyes

Prinx, добре дошла! На първата страница са сайтовете, където гледаме и какво някои сме харесали. Какво гледаме, обсъждаме основно вв темата.

Аз от другата седмица се качвам поне още на 3 клончета:
- понеделник - Brewing Love
- сряда - Face Me
- петък - Mr Plankton

И, въпреки, че петък мина:
https://www.facebook.com/share/p/juDc1rBDvsQibiq1/

# 115
Ау, то било втория петък през тази седмица. За тези, които бяхме на работа и днес:
https://www.facebook.com/share/p/k9NVtH2ZRCAhudYU/

# 116
  • Русе
Роци, не забравяй и 22-и с любимеца Ни -  Ю! Simple Smile Тези закъснели "петъчни изненади"  бяха много добри...Flushed Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 22:02 от winona

# 117
  • пак на Рив Гош
Редактирах поста
-------------------------------------------------------
Уин, това е "само" за следващата седмица Wink, Него няма как да го забравя (още повече, че When The Phone Rings започва на рождения ден на щерката Joy, остава само да го пуснат и в моя Нетфликс...)

Вики, петък, събота, приемаме всичко Grinning

---------------------------------------------------------
П.П. Сеул се готви за Коледа:

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 09:53 от Роца

# 118
  • София
Grinning Поправям се аз - Моарейн беше права. Разтърсих се за любимците си и хич не се оказаха белички - изнамерих някакви стари снимки преди да станат известни, освен, че цветът е много по-тъмен, ще пропусна това, че почти не си приличат със сега и ще го отдам на това, че са били тийнейджъри.

Някой започна ли The Story of Pearl Girl? Мислех да я хвана, но уикенда не остава време от домашните задължения.

Междувременно намерих един канал в тубата, в който показват нещата от снимачния процес, доста интересни  клипове има:

https://youtube.com/@shuyam612?si=j83lj4iwE9ZU-lMt

Ей на това се смях:

# 119
Grinning Поправям се аз - Моарейн беше права. Разтърсих се за любимците си и хич не се оказаха белички - изнамерих някакви стари снимки преди да станат известни, освен, че цветът е много по-тъмен, ще пропусна това, че почти не си приличат със сега и ще го отдам на това, че са били тийнейджъри.
Покажи ги, ако ти се занимава, на мен ще ми е много интересно да ги видя. Корейците като че ли са по-светли, макар че и между тях има по-тъмнички. Например моят любимец Роуон отдавна съм забелязала, че натурално е доста тъмен..не че ми пречи особено де Simple Smile

Междувременно намерих един канал в тубата, в който показват нещата от снимачния процес, доста интересни  клипове има:

https://youtube.com/@shuyam612?si=j83lj4iwE9ZU-lMt

Ей на това се смях:

Ох, това е ужасно смешно...откакто гледах снимачни клипчета с такива кончета на колела, всеки път като видя в някоя драма ездачът да има странни и неестествени движения, си го представям на подобно съоръжение Simple Smile

ЛинХето рекламира новата драма на малката Орхидея Heart

Ако искате, може на първа страница да добавите и този преводач в PlayTube - https://playtube.tv/@kdramafever. Има доста по-малко филми/сериали, но някои от тях не съм срещала на друго място.

Общи условия

Активация на акаунт