За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 22 217
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • България
О, най-красивият за мен е 87.
Третият май вече не се снима, мисля че имаше голям скандал около него.
Тази година повечето ми харесват.
Китайците са ми познати, доста от корейците, от белите процентът е доста малък, нали вече не гледам западни продукции.
Интересното е, че черните вече са доста малко.

# 676
Аз установих, обаче, че сред лицата има такива, които би трябвало да са популярни актьори, но които на мен нищо не ми говорят. Явно одъртявам Joy. За инфлуенсърите в класацията изобщо не става дума, те са ми тъмна Индия.
За мен целият избор на лица е странен. Но както и да е. Не можем да знаем всичко. Специално азиатците- поне половината (вероятно защото са от к-поп групи) са ми съвършено непознати. От турските са пропуснати знакови актьори. От Европа като че ли само Франция и Великобритания съществуват. Класации всякакви. Ние можем да си направим наша- при това илюстрирана подобаващо. Може да е забавно, но ще помисля как да го направим- все пак само за Азия.
Ето един прекрасен петъчен конник.
https://www.facebook.com/share/r/1BhxTGbkui/

Доглеждам Family by Choice, не е нещо особено, но е приятен и ненапрягащ.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 20:25 от victoria vassileva

# 677
  • България
Ние можем да си направим наша- при това илюстрирана подобаващо. Може да е забавно, но ще помисля как да го направим- все пак само за Азия.
Добра идея! Подкрепям!

# 678
За анкетата- от инструкцията, която намирам май анкета може да пуска само този, който пуска нова тема.
Скрит текст:
Добавяне на анкета в тема

1. В страницата за създаване на тема кликнете върху бутона

2. В прозореца, който ще се зареди, попълнете нужните полета и задайте желаните параметри

2.1 Попълнете полето с въпрос.

2.2 Попълнете поне две полета за възможни отговори.
     При необходимост можете да добавяте нови полета за отговори.

2.3 Задайте максимален брой на отговорите, които могат да дават останалите потребители.
     Този параметър определя дали ще може да се гласува само с една опция или могат да се посочат повече от един отговор при гласуване в анкетата.

2.4 Ако желаете, определете брой дни, в които да е възможно гласуването.
     След изтичане на зададения период, анкетата става неактивна и в нея не може да се гласува.

2.5 Ако желаете потребителите да могат да оттеглят или заменят своя глас, маркирайте чекбокса Промяна на гласа.

2.6 Изберете как да се показват резултатите:
     - Показвай резултатите на всеки (по подразбиране)
     - Показвай резултатите след гласуване (резултатите могат да се видят само от потребители, които вече са дали своя глас)
     - Показвай резултатите след приключване   (резултатите се показват само след приключване на анкетата - ако изберете този вариант, уверете се, че сте задали период на активност на анкетата)

3. Натиснете бутона

Ако правилно съм разбрала и Роца иска да "си поиграе" с анкета в новата тема- можем да и изпратим всяка по три предложения , или по пет- имена заедно с впечатляваща снимка. Снимките и имената ще си публикуваме тук до края на тази тема. Да си сложим за срок Йордановден. Роца може да копира имената и да ги сложи в анкетата като ги ранжираме после в оценките си от "1" до "..." в съответната категория. Който има най-малък сбор от точки ще е най-добър според нашата група в съответната категория.
Анкетата може да е по няколко критерия- например: "най-красиво лице", "най-добър актьор", "най-добър в целувките"... Нещо такова. Ако поне  още двама души освен Морейн  са съгласни -да започваме да мислим за  любимци? Разбира се  и Роца да е  съгласна. Или ако някой е правил тук такава анкета?

Моето предложение за анкетата: трима китайци и двама корейци
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 22:26 от victoria vassileva

# 679
  • пак на Рив Гош
Нямам нищо против да си поиграя, даже може да видя дали няма начин да го направим онлайн, без да го включвам в темата. Защото не съм сигурна, че ако направя анкетата в темата, ще може примерно от 5  предложения във всяка категория ще може да има градиране по места 1,2 или 3. Знам, че в анкетите в темата може да се направи да могат да се изберат повече опции, но всеки глас ще е с еднаква тежест.
Така и няма да сме "вързани" с пускането на новата тема, а след приключването на вота, ще мога да добавя резултатите.

# 680
Може да се използва Google Forms
 https://www.google.com/intl/bg_bg/forms/about/
Мисля, че нямат ограничение за броя отговори. Аз си дадох предложенията- мисля , че няма нужда да добавям имената. Предполагам и други списващи тук ще ги посочат. Благодаря ти, Роца!

Петъчен еднорог!

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 22:53 от victoria vassileva

# 681
  • България
В темата за фантастика и фентъзи беше добре измислено преди години.
Пускаме си по пет предложения, до края на темата има малко страници.
В началото на следващата се включва анкетата с всички имена и си гласуваме.
А като казахте "анкети", не сме правили за сериали, но красавците ще си ги подредим. Simple Smile

# 682
  • пак на Рив Гош
Добре тогава, може да открием анкетите за следващата тема в две категории - корейско красиво лице и китайско красиво лице. С възможности за по 3 гласа във всяка категория. Следващата анкета може да е за добър актьор в следващата тема.

Към номинациите слагайте и името, моля, че Роца с прозопагнозията да не обърка красавците Joy
Вики, твоите корейци са Гонг Ю и Ча Ън У, а китайците - Дилън, Сю Кай и Ли Сян, нали?

Покрай новия епизод на Telephone се сетих, че днес мернах някъде, че Ю щял да пее финалната песен в последния епизод. А дано!

# 683

Вики, твоите корейци са Гонг Ю и Ча Ън У, а китайците - Дилън, Сю Кай и Ли Сян, нали?

Потвърждавам имената. Може би е редно да изписваме имената им на латиница, за да не стане грешка.

# 684

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 11:25 от Danifin1

# 685
  • България
Пиша си актьорите  подредени по красота, а не по талант, но все пак намерили място в списъка ми:
Китай:
Song Wei Long

Zhang Ling He
Скрит текст:
Ding Yu Xi
Скрит текст:
Корея:
Lee Soo Hyuk

Seo In Guk
Скрит текст:
Park Hyung Sik
Скрит текст:
Добавям снимки, не всеки познава актьорите по имената.
Имам предвид и себе си. Smile

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 17:40 от МоарейнД (от книгата)

# 686
  • пак на Рив Гош
Потвърждавам имената. Може би е редно да изписваме имената им на латиница, за да не стане грешка.
Да, права си! (снощи ме мързеше да прехвърлям на латиница на таблета Joy)

Покрай новия епизод на Telephone се сетих, че днес мернах някъде, че Ю щял да пее финалната песен в последния епизод. А дано!
Изпя я Heart Eyes

# 687
  • София
И моите, от Китай. От Корея имам един (щото и толкова съм гледала корейски) - Lee Joon-gi, та няма да го слагам.

Xiao Zhan
Скрит текст:
Luo Yunxi
Скрит текст:
Alen Fang
Скрит текст:
Yan An
Скрит текст:
Johnny Huang
Скрит текст:

# 688
Скоро не бях гледала толкова увлекателен китайски сериал ,адаптация по манхуа, не мога да се откъсна от него
Strange Notes 

Календара за тази година

WayV가 부르느 … #4469;ᆯ OST

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 13:09 от Danifin1

# 689
Довърших "Тя е различна през деня и нощта".
https://doramy.club/44097-ona-raznaya-dnyom-i-nochyu.html
Ако не бяха вкарали серия шаблони- замисълът не е лош- особено ми харесаха размишленията за  възрастите.
За да тласна малко подаването на имена за анкетата:
https://www.facebook.com/share/r/19tgkUrAFh/

Общи условия

Активация на акаунт