За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 21 279
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Vanilla, ето някои:

Скрит текст:
Xiao Zhan:

Даже преди снимките на The Untamed:

Luo YunXi:

Jackson Wang:

Yang Yang (И тук според мен пак е по-светъл от естественото, защото е в предаване):

И един Wang YiBo, въпреки че на външен вид не ми е от любимците. Още не съм сигурна, че това наистина е негова снимка. Joy

# 121
  • пак на Рив Гош
Ако искате, може на първа страница да добавите и този преводач в PlayTube - https://playtube.tv/@kdramafever. Има доста по-малко филми/сериали, но някои от тях не съм срещала на друго място.
Vanilla, благодаря! Вече не мога да редактирам първия пост, но добавих канала към файла ми и ще се появи в следващата тема.
И видях, че в канала има "Бягство" с И Дже Хун, който търсех със субтитри Heart Eyes

# 122
  • Русе
...............................

Някой започна ли The Story of Pearl Girl? Мислех да я хвана, но уикенда не остава време от домашните задължения.
................
Elza, аз започнах да гледам сериала и засега върви интересно. На руски в Дорама.
..................
Дописвам се, че от вчера никой не е споделял.
Някой знае ли "The Story of Pearl Girl" кога и как се излъчва, кои дни? Започнал е на 1.11 и са ни пуснали 10 епизода...Нещо не ми излизат сметките - на ден по 2 епизода? Събота, неделя?

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 22:25 от winona

# 123
  • Русе
...............................

Някой започна ли The Story of Pearl Girl? Мислех да я хвана, но уикенда не остава време от домашните задължения.
................
Elza, аз започнах да гледам сериала и засега върви интересно. На руски в Дорама.
..................
Дописвам се, че от вчера никой не е споделял.
Някой знае ли "The Story of Pearl Girl" кога и как се излъчва, кои дни? Започнал е на 1.11 и са ни пуснали 10 епизода...Нещо не ми излизат сметките - на ден по 2 епизода? Събота, неделя?
Извинявам се, че пак дописвам! Явно имам избирателна памет, сетих се за пост от предните страници, където се обяснява как да следим разписанието на сериалите, които ни вълнуват. Роци, благодаря ти! Не знам аспирациите ти към Луси, но засега се справя много добре.

# 124
  • пак на Рив Гош
Уин, аз към Луси нямам аспирации Joy
Тя като цяло е добра актриса (или по-добра от доста други). В Китай я харесват и снима поне 10 сериала годишно (преувеличавам, разбира се), и са все със сюжети, които ми изглеждат интересни. Затова често имам чувството, че дори и хладилника си да отворя, тя ще изскочи от там Joy.

Brewing Love - приключих с първия епизод и засега ще го продължа. Изглежда като лек ром-ком с приятни за окото актьори. И много бира. Допълнителен плюс е, че действието се развива в Бусан и провинцията около него. Крайно време е да престанат да "рекламират" само Сеул и Чеджу в сериалите Joy.

# 125
Правила, ако отивате на онсен
https://www.facebook.com/share/p/TesVZSVbo2G3ZgRr/

# 126
  • вятърничава
Brewing Love - приключих с първия епизод и засега ще го продължа. Изглежда като лек ром-ком с приятни за окото актьори. И много бира. Допълнителен плюс е, че действието се развива в Бусан и провинцията около него. Крайно време е да престанат да "рекламират" само Сеул и Чеджу в сериалите Joy.
Beers И аз изгледах първи епизод.Като плюс ,освен пасторалните пейзажи и красиви и приятни актьори бих добавила присъствието на сладка котка и момченце. Като минус някак не ми допада този хумор,който се опитват да вкарат аджумите от плантацията с хмела. Не ми е смешен. Този път не Седжонг ще е със свръх(не)естесвени способности, а красавеца крафтпивовар, а тя явно ще го пази, нали е от спец.частите.Поне баща му ще я хареса за снаха,нали е генерал Joy Ще продължа и днес с втори епизод и с надеждата да стане по-интересно.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 14:59 от bb6

# 127
Малко китайска архитектура
https://www.facebook.com/share/p/mSB31nXF6jgzvmcH/

# 128
  • пак на Рив Гош
Като минус някак не ми допада този хумор,който се опитват да вкарат аджумите от плантацията с хмела.
Съгласна съм, и аз не ги харесах. Не са от калибъра на Майките от Love Next Door Joy. Дано да не ги дават много често, че ще ми досадят.

"Битката" на клечките за ядене - спецификите на корейските, китайските и японските клечки:

# 129
  • София
victoria, много е интересно това за архитектурата. Жалко, че не се виждат добре описанията, но се заинтригувах и ще се разровя за повече информация.

Роца, много ся забавни трите с клечките. Чела съм, че се различават и заради вида на храната, която консумират в трите страни.

В Китай бяха много впечатлени колко добре се справям с клечките, може би не очакват, че са популярни и в чужбина. Измъчих се само с едни пъдпъдъчи яйца в бульон - егати хлъзгавото нещо. Малко като  японката с нудълите в клипчето.

# 130
  • вятърничава
Роца, едната от бирените аджумите я гледам в момента в The Law Cafe пак аджума и ми е много симпатична. Видях, че е участвала и в Welcome to Samdal-ri, не я помня, но сигурно е от аджумите гмуркачки Joy На 23 ноември ще се появи в Love Your Enemy в ролята на зам.директор.

# 131
  • пак на Рив Гош
bb6, тъкмо се чудех откъде ми е позната тази аджума Grinning. Аз пък се забавлявам с Jang Huyk Jin в ролата на досадно-подмазващия се селски кмет. Много му отиват такива роли!
След втория епизод на Brewing Love съм сигурна, че това просто не може да е сериозен сериал. Затова реших да го разглеждам като пародия (като Buisiness Proposal... даже си имаме и същия дядо-шеф на компанията Wink ) и нещата си идват на мястото. Стана ми много смешно с препратките към Street Fighter Grinning

Elza, да и китайката казваше нещо подобно в клипчето - че китайските клечки са по-дебели в края, защото китайската кухня е по-мазна и компонентите на ястията са по-хлъзгави.
Аз се оправям горе-долу с клечките. С японските и китайските нямам много проблеми, но корейските са ми по-трудни за "управление" - те са по-тънки и по-тежки, та редовно ги кръстосвам Joy.

# 132
  • Русе
Някой започна ли да гледа "Пияният романс"? Не ми стана много ясно, че гледах на автоматичен превод - ГГ е с паранормални способности май...?! Не може да е само от чувствителност...

# 133
  • пак на Рив Гош
Уин, тъкмо него обсъждаме с bb6 последните няколко поста Wink . Работата върви към свръхспособности, макар че засега не са ги идентифицирали като такива. Главният само казва, че е свръхчувствителен емпат.

Още един тийзър за When the Phone Rings:
https://www.instagram.com/reel/DCAyrbQNMM3/?igsh=ZDdoZDQwM3J4bWZu

# 134
  • вятърничава
Роца, аз също ще сложа Beers в графа пародия тогава, но съм сигурна, че ще минем по каналния ред - пародия, комедия, тя го гони - той бяга, после той я гони - тя бяга, ще има драми с родителите, шефовете, катарзиси и накрая ще се съберат щастливи на село и ще си варят бирата. Все пак избягаха от едно клише, очаквах Тя да падне от стълбата право в ръцете му, но ме изненадаха Joy Продължавам да гледам заради Фото, солджър Седжонг и Той, защото е толкова хубав, че не мога да отлепя очи, когато е на екрана. Заформят се и други двойки, които ще се закачат, сладури са. Animal Cat2

Общи условия

Активация на акаунт