За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 21 306
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • пак на Рив Гош
ElzaFB, аз пък даже не знаех, че Xiao Zhan може да пее Grinning

На мен ми хареса Mr Plankton епизод 1.
И на мен ми хареса. И  Woo Do Hwan ми хареса (но той по принцип си ми харесва).
Обаче, като гледам как започна, почна да ме е страх как ще завърши Grinning. Приготвих за всеки случай кутията с кърпичките.

П.П. От любопитство се зачетох в "обобщенията" от ИИ на темите в темата ни. Така погледнато, съдържанието на дискусиите ни звучи много интелектуално Joy. Не са успели да обобщят петъчните постове, обаче Joy

# 166
ElzaFB,

П.П. От любопитство се зачетох в "обобщенията" от ИИ на темите в темата ни. Така погледнато, съдържанието на дискусиите ни звучи много интелектуално Joy. Не са успели да обобщят петъчните постове, обаче Joy
Къде се четат тези анализи. Ако знаеха, че петъчните ни постове често прерастват в ежедневни, ще са още по-убедени, че сме потомствени интелектуалки.

# 167
Над темата - въпроси и отговори, генерирани от ИИ - от това лято са:

Как физическите характеристики на актьорите влияят върху възприятието на зрителите?

Мнозина подчертават значението на външния вид на актьорите, като някои предпочитат по-слаби и елегантни фигури, докато други не одобряват крайно слаби мъже. Някои отбелязват, че мъжете трябва да се представят здравословно, но не и прекалено мускулести.

Да Simple Smile

# 168
  • пак на Рив Гош
Вики, точно под заглавието, където пише "Обобщени въпроси и отговори от темата"

Не знам, обаче, дали се вижда от мобилните версии (това ми е от компютъра)

# 169
  • София

Роца, той като певец е започнал всъщност. Не мога да кажа колко може да пее, аз харесвам гласа му (тука в темите май често съм обяснявала, че гласовете за мен са много важни - как ги възприемам, усещам, как ми въздейства тембърът им. Xiao Zhan ми харесва като изпълнява балади, рок не толкова, ама ще го видя с албума какво ще е направил.

Ох, не знам как е успял ИИ да обобщи останалото, но звучи забавно. Grinning

# 170
Какво да кажа, засега нивото на ИИ не ме заслепява. Нашите дискусии са много по-забавни и интересни, в пъти надскачат дорамите като такива.
Едно от сериалчетата A Virtuous Business, което не беше отчайващо, също заби в шаблона- непременно трябва да има някаква неясна криминална драма от преди сто години.  Направо се удавиха в безчуственост. Оставам с впечатление, че ако има гащи страстоубийки, уж романтичните им сериали от последно време са дорами- страстоубийки.
Хубава вечер! Събота вечер!

# 171
  • вятърничава
Роца, два сериала изнесени в китната зелена провинция. Ако сложим в това число и бабата и дядото от химическото чистене, които все ходят в планината да копаят чували....
Tuon, видя ли как заблудихме г-н ИИ Joy
"Сериалът, включващ Ямапи, се фокусира върху теми за психичното здраве и личните борби на героите. В края на историята героите се събират за терапия, подчертавайки значението на подкрепата и разбирането в процеса на лечение." JoyJoy

Това пък как го обобщи? Thinking
"Потребителите имат значително по-положително мнение за корейските драми, отбелязвайки, че качеството на продукциите е много по-високо в сравнение с китайските. Реакция на драма като 'The Glory' е положителна, а много участници споделят предпочитанията си към корейските артисти и техните сериали."

Това заглавие, споменато в 2 мнения, дано да не се водят новите потребители по тези обобщения.
" Много зрители очакват с нетърпение новия 'Ip Man', като специално отбелязват завръщането на Донъ Иен и се интересуват как ще се представи в новата продукция. Филмите за бойни изкуства продължават да бъдат популярни сред форумците."

# 172
Искам запознанство с ИИ, който разбира сексапила на това пуловерче.

Или това море
https://www.facebook.com/reel/1569422043981050?fs=e&fs=e&s=TIeQ9V

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 07:40 от victoria vassileva

# 173
За мен също май познаха Grinning
Но аз пък на Рибите хич не завиждам. Издържах точно 10 минути от "Гробницата на светулките" и ме депресира за години напред.
Аз го гледах целия и още ме държи. Един тон кърпички заминаха тогава.
Ако не бъркам има и игрален филм.

Xiao Zhan може да пее, но не може да танцува дори от това да зависи живота му.

Относно П.П.
Защото е още бебе и не е наясно със спецификата на петъчните постове,
Ние сме супер интелигентни. 🧠 (винаги съм искала да ползвам този мозъчен емотикон).

Tuon, видя ли как заблудихме г-н ИИ Joy
"Сериалът, включващ Ямапи, се фокусира върху теми за психичното здраве и личните борби на героите. В края на историята героите се събират за терапия, подчертавайки значението на подкрепата и разбирането в процеса на лечение." JoyJoy
🤣🤣🤣🤣
Ама представи си, че накрая всички наистина ходят на терапия,а?

# 174
  • вятърничава
🤣🤣🤣🤣
Ама представи си, че накрая всички наистина ходят на терапия,а?
Не е трудно да си го представя. Те са нация емпатична и задружна и в трудни моменти се обединява и решават проблемите си колективно.

# 175
Да, защото японската терапия включва ядене на окономияки и пиене на бира.

# 176
Роца, виждат се обобщенията в мобилната версия, но едва като ги споменахте ги погледнах. Иначе ги прескачах и грам не провокираха любопитството ми, въпреки че уж е характерно за близнаците. Оказа се смешно четиво. Уж е вярно, но създава възможно най-грешното впечатление за темата, дискусиите и участниците в нея.

# 177
Художественото съчинение на "  младия ИИ" е интересно и много смешно четиво. Доста се посмях, но така е когато се подхожда към него неумело. Ако знаете само какви глупости е съчинило в темата за к- попа ,направо вади очите и ходи по нервите на Профи, а аз въобще не му обръщам внимание. Но наистина е доста подвеждащо, ако го прочете човек незапознат с дадената материя и ще си създаде крайно грешно мнение.
Снощи си намерих нещо интересно като за мен за гледане в моя списък за доглеждане. За няколко дни ще имам занимавка Tell Me What You Saw тъкмо ще погледам малко и  Jang Hyuk, отдавна не го бях мяркала.

# 178
  • пак на Рив Гош
Xiao Zhan може да пее, но не може да танцува дори от това да зависи живота му.
Това го помнех, ама не знам защо бях решила, че след като не може да танцува, не може и да пее Joy
Не ми обръщайте внимание, и аз не мога да пея и танцувам, дори и от това да зависи животът ми Joy
Но и аз, като ElzaFB, много обрщам внимание на гласовете (затова съм и враг на озвучката), обичам да слушам истинските гласове.

Да, защото японската терапия включва ядене на окономияки и пиене на бира.
За такава терапия винаги съм навита. Ако няма бира, бих кандисала и на саке Joy

Роца, два сериала изнесени в китната зелена провинция. Ако сложим в това число и бабата и дядото от химическото чистене, които все ходят в планината да копаят чували....
Крайно време е да излязат малко от Сеул, има хубави места и другаде Grinning (да добавим и Family By Choice). Макар че в момента провинцията е май по-скоро златна, вместо зелена. Половината ми фийд в единия Инстаграм са есенни гледки от Япония и Корея.
Малко красота:
https://www.instagram.com/reel/DCHVf3wi_le/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/reel/DATqhxuq_Vk/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/DAyN0j1SpeK/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/reel/DCL0i4TpNHU/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/DBgWOg3TUKk/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/DBm9NAgityC/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/DBB_ypPuCO7/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==

Фестивал на фойерверките в Бусан: https://www.instagram.com/reel/DCMH60My4Dl/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

И един кроасанчо Роуун с Леонардо ДиКаприо:

# 179
  • пустинен пъпеш
И аз ще пробвам да гледам Jang Hyuk ,чиито актьорски превъплъщения в повечето сериали харесвам,вTell Me What You Saw(2020),въпреки че този жанр не е сред предпочитаните от мен.
 Изгледах до 6 еп.на The Story of Pearl Girl и нещо започна да ми доскучава особено с нереалистичния късмет на гг-ня с лекота да се разрешават всички трудности,с които се сблъсква(не че не е присъщо за тоя вид сериали) и засега не съм решила ще продължа ли .И от Mr. Plankton поизгледах  2 серии и не съм решила дали ще го  продължа.Woo Do-hwan доста начесто припалва,толкова ли режисьорът не вижда как с актьорска игра да предадат духовните терзания и драма на гг.

Общи условия

Активация на акаунт