Стани богат - тема 25

• 14 834
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Брех, и това с Мона Лиза е много гаден въпрос. Аз лично веднага отхвърлих варианта и клонях към Лайза Минели.

# 526
Закла го. Мона Лиза е.

ПП А, отказа се момчето, добре.

# 527
Не мога да повярвам. Втори саботаж от страна на Кънчев.
Горкото момче. Постъпи изключително умно и мъдро. Кънчев стана за смях. Можеше повече този ученик.

# 528
Трябва ли да се упреква Кънчев? Саботаж означава умишлено. Мнителна съм, но ми се иска да вярвам, че не е сценарий това което гледаме с него като жокер.
Лиса Кудроу е от Приятели, а даже не съм фен. Интересно, че не го знаят, но нямаше много значение.

# 529
Бях сигурна, че не е Лайза Минели – дъщеря е на американски режисьор и Джуди Гарланд.
За Елизабет Тейлър също мисля, че няма друго име.
Лиза Кудроу не се сещам коя е.

# 530
Нарочно искаха да го подведат, добре че се отказа!
Апропо, истината е че преди Кънчев да махне слушалката екипът си комуникира с него( възможно да има и втора в другото ухо) и другото, което е 100% сигурно(в началото не бях се замислял, макар че ни е под носа, но с времето и подозрително високата успеваемост на Кънчев) - че му пускат подробно инфо на монитора, хем и като вид застраховка да не се изложи.

p.s.
О, супер!
Госпожа Стоичкова я помня от други игри и наскоро участва в Последният печели.
Даже си помислих, че задължително искам да я видя и в Стани Богат.
Голяма фурия(като дух и капацитет интелектуален)!
Не че нещо, но доста ми напомня в някои маниери и особено в гласа на Корнелия Нинова(Корни).
Grinning

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 18:21 от Soleiblanc

# 531
  • София
Кънчев не знае коя е Лиса Кудроу? Да бе. Не му мигна окото да излъже.

# 532
Да, упреквам Кънчев. Какво значи трябва ли?
Той не е само водещ на предаването Стани богат
Моля ви се, претендира за професионалист и журналист от високо ниво. Има дългогодишен стаж и реализация. И да не знае за Мона Лиза…
Как пък не!
Абсолютно невежество и да - излагация си е.

# 533
Бях сигурна, че не е Лайза Минели – дъщеря е на американски режисьор и Джуди Гарланд.
За Елизабет Тейлър също мисля, че няма друго име.
Лиза Кудроу не се сещам коя е.
Лиса Кудроу е русата актриса от Приятели - Фийби май беше ролята /не го гледам/.

# 534
  • София
Аз не бих обвинил Кън в саботаж, а по-скоро вездесъщия екип. Водещият явно (когато го изберат за Ж) говори каквото знае и/или получава поне с 1-2 думи отговор миг преди да махне слушалката.
И естествено (не се бях сетил; Солей, напълно възможно!), че като седиш срещу Кън там, не виждаш нищо от неговия монитор. Публиката зад гърба му не е близо. Спокойно може на неговия монитор да пускат подсказки по питанките.

Но пък, защо да не дадат на това симпатично младо момче поне 5К? - Моят отговор: още им тежат онези 20К (дето можеха и да са 30), които "проспаха" тогава. Smiling Imp

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 19:01 от EmBrother

# 535
  • София
Привет и от мен, малко късно се включвам.

Тук е Сан Фриско Simple Smile

Хванах момчето с 3-те бона баш в края, не знаех за Мона Лиза и аз щях да сбъркам или да се откажа.
На следващите реклами ще видя предните въпроси. 😊

# 536
  • София
Стигааа! Престанете да юркате играчите - при поискване на 50/50 за да ги нахендрите сетне!

# 537
Явно става дума за хипита. И затова Източна Европа отпада. Най-вероятно е Калифорния, ама само налучкване по логика.

# 538
И аз съм невежа Simple Smile по Аня. Не знаех за Мона Лиза.

Вълшебно фенерче няма Дарко, доколкото си спомням де.

# 539
  • София
А като имам предвид нивото на миналата питанка - ами как да не мисля, че много "обичат" такива, дето са играли по други куизи и сетне да им натриват носа. Да видим, де.

Общи условия

Активация на акаунт