Връзка с известна личност

• 6 650
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
Ами имам поглед над връзка с популярна личност, макар и не от тази сфера и да, споменава се в жълтата преса, но не е и толкова активно. Все пак в жълтата преса се пише основно за скандали и клюки и ако в началото една връзка е интересна, едни 15 годишни отношения никому не са чак така вълнуващи Simple Smile)) Та жълтата преса те грози в началото и при развода. Не само пресата, ами и форумът те грози при пикантен развод. Но и това е до време. Щом и за Иван, Вихра и сие не пишем вече в бг мама, значи всичко се забравя и приема. При една равномерна, хубава стабилна връзка ще сте скучни и няма мн да ви споменават.

# 16
  • София
Иван, Вихра и сие бяха съфорумци и сами се бутаха "между шамарите". После явно пораснаха.

# 17
  • София
Бях известна личност, много мои приятели още са, хора като хора. Това не е Холивуд. Ще се получи ако гледаш на него като на човек, а не като на образ, ако не се комплексираш и не ревнуваш, и ако не му разнасяш личния живот сред приятели, познати и непознати.

# 18
  • Deutschland
Ако не е тип Благо Джийзъс, действай смело.

# 19
Мислех си, че сме минали ерата на сп. Хай Клуб и Браво май беше... Та ние сме 5 млн. Всички сме роднини.
Цялата работа ми звучи като "маме, дават те по тиливизора".
Честно казано понякога клюката из квартала или средата, в която работиш, може да окаже по-голямо влияние върху личния ти живот, отколкото ако си гадже на някой актьор и напишат статия, че си излязла с чехли и чорапи до магазина.

# 20
На мен, честно казано ми е трудно да се сетя за някой наистина известен актьор или певец, който да не е женен или гей, ама аз съм стара чанта и все за някакви над 30-години се сещам. От по-младичките, които остават не са никак много известните  (хетеро), та по пътя на изключенията може и да го налучам кой е въпросният господин Simple Smile

# 21
Аз лично не бих се занимавала с подобен типаж. Не, че му има нещо на човека, просто аз не съм човек, който иска да е в центъра на събитията и прожекторите. Даже ме плаши тази мисъл. Някак си в обществото има някакви очаквания.  Да изглеждаш по определен начин, да се държиш по друг, да имаш определени занимания с други жени на подобен тип мъже и тн. Иначе яко хейт. И винаги ще те споменават с мъжа теб - жената или гаджето на едиси кой си. Където и да отидеш с него, ще те зяпат и коментират до най-малката подробност-с какво сте облечени, какво сте яли, с кого сте били в компания и тн. Просто хората са любопитни и злобни. Аз лично не бих си го причинила.

# 22
Един съвет от мен - направи си всички акаунти по социалните мрежи да не са публични. Жълтите медии вадят от контекст снимки, изказвания, и си съчиняват цели истории по картинка. А понякога и картинка не им трябва, просто си измислят. Преди години в Уикенд се появи статия за мой познат, опитваха се да му навредят на бизнеса. Една дума вярна нямаше, но иди доказвай. Трябва да имаш психика да се абстрахираш от такива неща, а не да ги взимаш навътре или още по-лошо, да влизаш в обяснителен режим.

И между другото, след като вземеш решение, си изтрий тази тема и ако искаш да продължиш да пишеш във форума, си направи нова регистрация. В момента, в който се появи новина, че Еди си кой е бил видян с жена, която не е известна, потребителките веднага ще направят връзката. И с много по-малко подробности са разкривани известни хора с профили във форума.

# 23
  • София
И аз това щях да кажа - хора като хора. И те вода пият и живеят някъде в някой квартал. Нищо особено не е.
Ако не се изтъпанчите заедно на някое официално събитие, даже никой няма да ви забележи.

# 24
Аз лично не бих се занимавала с подобен типаж.

Защото го възприемате като "типаж", а не виждате човека зад това. Очевидно е, че не познавате публични личности. Хора като хора - умни, глупави, забавни, скучни, възпитани, прости. Няма такова нещо като "типаж". Битуват в обществото разни клишета, но те в повечето случаи не са верни. Отделно, че ако човек не търси изрично вниманието, спокойно може да мине и неразпознат в ежедневни ситуации. А ако някой не може да си изгради собствена персоналност, и е "гаджето на..." или "жената на...", то е все едно дали на мястото на многоточието ще пише Бат`Пешо или Брад Пит.

# 25
Мъж харесал жена. Нищо сензационно. Ама някакви 100 човека му били разпознавали физиономията... Това да ти е проблемът.
Виж любовта дали потръгва, свестен ли е, пасвате ли си - това, което гледаш за всяко потенциално гадже. Другото са празни неща.

# 26
Аз лично не бих се занимавала с подобен типаж.

Защото го възприемате като "типаж", а не виждате човека зад това. Очевидно е, че не познавате публични личности. Хора като хора - умни, глупави, забавни, скучни, възпитани, прости. Няма такова нещо като "типаж". Битуват в обществото разни клишета, но те в повечето случаи не са верни. Отделно, че ако човек не търси изрично вниманието, спокойно може да мине и неразпознат в ежедневни ситуации. А ако някой не може да си изгради собствена персоналност, и е "гаджето на..." или "жената на...", то е все едно дали на мястото на многоточието ще пише Бат`Пешо или Брад Пит.

Ако прочетете пак с разбиране обаче, ще разберете, че точно обществените нагласи ме притесняват и излишното внимание. То е ясно, че са хора като нас, но с излишно внимание и фокус върху личният им живот. Ами не е нещо, което искам да ми се случи.

# 27
  • София

Ако прочетете пак с разбиране обаче, ще разберете, че точно обществените нагласи ме притесняват и излишното внимание. То е ясно, че са хора като нас, но с излишно внимание и фокус върху личният им живот. Ами не е нещо, което искам да ми се случи.
И къде е този фокус? Повечето известни плащат, за да пишат за тях. Тук няма папараци, нито истинска жълта преса, за да има такава драма. Известните са шепа хора и обикновено по събития са си те. Ако сте другаде пак вниманието ще е само върху човека, не върху теб. Нула шанс някой да те забележи или запомни чак, че и да те пишат някъде точно теб. Мога да дам десетки примери с известни хора, за чиито половинки или личен живот не се пише или знае абсолютно нищо. Пише се за онези, които го търсят.

# 28
Веднага ще ти дам няколко примера-в един турски курорт, на една съседна маса са известна фолкаджийка с компания, която е непозната за мен. Хората, с които бях аз, не спряха да ги коментират, коя на кого била, преди с кого била, ама каква чанта имала и тн. От съседните маси също!
На едно културно събитие, един известен актьор беше с жена си, според мен е неизвестна, цяла вечер всички ги гледаха, натискаха се да се снимат тях и да ги коментират. Хората една приказка не можаха да си кажат и им личеше, че не са много окей, тъй като бяха гости, а не участници на мероприятието и всички зяпаха тях.
Това съм видяла, това коментирам. За мен лично би било проблем, да не мога да отида с него никъде, без да се привлече внимание. Това имам предвид.

# 29
  • София
Аз щях да го кажа, но Бояна го каза, а тя ги разбира нещата. Някои известни си плащат, за да ги снимат и пишат.
Ако не си платят, никой няма да ги причаква пред входа на блока със светкавици като в Холивуд.
Димо Алексиев си живее в Младост абсолютно спокойно, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт