Връзка с известна личност

• 6 646
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • Deutschland
И на мен един известен наш актьор ми прати покана в ИГ. Мои приятелки припадат по него, но аз изобщо не се интересувам от филмови звезди.
Не бих имала връзка с такъв, ако бях свободна. Този живот на постоянно обикаляме на барове, на фалшиви усмивки и пози, не е за мен.

# 61
Вече струва никакви пари някой да ти поддържа соц. мрежи. И се практикува да се пращат такива покани (дори и сам да си я поддържа). На мен Ваньо Алексиев / Биомета ми е пращал ИГ покана, да не мислите че реално го интересувам

# 62
Отделно, че има и фалшиви профили в ИГ на известни творци. Ако комуникацията е все още в света на виртуала, по-скоро бих се притеснила от нещо такова, отколкото колко ще ме "заобичат" медиите.

# 63
  • Обран бостан ;)
Аз пък получих покана от Иванка (Тръмп).
Кажи ми вика, пич, к'во искаш да напра'а за тебе.
Викам, искам да ме черпиш мусака в овалния кабинет.
Окей , ше напра'а квот' мога, вика ми Ванчето.

И ей го на. Wink

# 64
Според мен става дума за някой изявен боклук, тип Вергов както се спряга, може и по зле...и дамата се притеснява че ще бъде употребена и захвърлена.
И с право.

# 65
Аз пък получих покана от Иванка (Тръмп).
Кажи ми вика, пич, к'во искаш да напра'а за тебе.
Викам, искам да ме черпиш мусака в овалния кабинет.
Окей , ше напра'а квот' мога, вика ми Ванчето.

И ей го на. Wink
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 66
  • Някъде там
За мен това вашето е обречено, още преди наистина  да е започнало.
Не защото не си струва, а защото ти не го искаш. Няма как да имаш толкова съмнения, притеснения и колебания за нещо което можело
да стане, още преди да си пробвала реално  да дадеш шанс на човека, а не на "звездата" и да очакваш да се получи нещо.
Не пробвай. Няма да стане.  
В нито един от няколкото ти коментари тук ти не споменаваш той какво мисли за тези неща, а говориш само за себе си.
Поговори ли с него? Обсъдихте ли го ? Той как вижда нещата ? Нищо такова не казваш..
Но пак казвам, за мен тази връзка е обречена, заради подхода и нагласата ти, а не защото хипотетично, можело да те одумват.

# 67
  • София
Чак да те одумват....едва ли ще се стигне дотам, повечето пробват 1-2 пъти и после ги хваща "заетия" график и резко спират вижданките. Особено е, ако е актьор/певец и тн има поне 3-4 дето чакат да им свирне....не се залъгвай, че е за връзка работата.

Общи условия

Активация на акаунт