Сиина ми е на 2,2 г ,рееших да отбивам. Бяха ни останали само за сън ,на обяд и вечер +2-3 пъти през нощта.
На 23 дадох на обяд и от тогава не съм давала повече да сучее,днес е 8 ден,обаче гърдите са препълнени с кърма.
Усещам около зърното набъбнали бучки ,към подмишницата също . Още от началото на кърменето имам много кърма и 10 месеца се борех със запушвания и мастит,след 10я месец нещата се оправиха ,но сега се притеснявам да не си докарам някой мастит . Нося бюстие да държи гърдите ,не прекалено стегнато ,не съм пила хапчета за спиране на кърмата,не съм цедила . Туко що изцедих по малко и от двете ,но се чудя дали това няма да забави процеса. Дайде съвети как да се справя с този наплив от кърма 🤣
Забравих да спомена,че намалих течностите ,но все така си има мляко,чувствам се като крава ,това мляко не спира . Гърдите ужасно ме болят.
Правя копреси със зелеви листа
Консултирайте се с Хедра или друг консултант по кърмене. И без хапчета ще Ви каже как да си спрете кърмата. Това с хапчетата съм го играла и не е добър вариант изобщо.