Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 322
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Аз получих два обилни кръвоизлива. При първия точно като теб си помислих, че всичко е свършило. Отидохме в спешното и двете бебета си бяха там и си имаха сърдечна дейност. Но след седмица получих още един кръвоизлив, докато бях прикована на легло в болницата. Огромно количество кръв, което напълни нощна превръзка. И бебетата все още си бяха там и добре. След още няколко дни едното спря развитие. Но сега имам живо и здраво момченце. И съм благодарна на Господ, на лекарите и семейството си, за всичко през което преминах, защото авно тока е било писано ш така е трябвало да се случи, за да имам сега това прекрасно дете. Бъдете силни момичета!

Чета ви и аз реших да споделя. Отдавна пробваме с мъжа естествено и после със стимулации. Имах много тестове с една черта...Февруари имам спонтанен аборт с много кървене. Сега след като си видях положителния тест, бях много щастлива, (всеки да изпита тази радост), но 2  дни преди прегледа отидох до тоалетната и получих адски кръвоизлив със съсиреци. Не мога да ви опиша чувството, дано никой да не го изпитва! Веднага отидох в бърза помощ като през целия път мислех,че всичко е свършило. Мъжа ми ме чакаше отпред, а аз не можех да си кажа името от рев... Но за наше щастие ембриона си беше там. Сега съм в 4ти месец, сънувам кошмари и ходя до тоалетна с ужас, карам мъжа ми да седи пред вратата(слава богу че работим от вкъщи). Къпя се само с него. Всеки божи ден се моля да минава това време и всичко да е наред. Казвам на хората и се опитвам да се зарадвам, но как след толкова мъки всичко ми се е свило.. След празниците ще потърся психолог, защото знам че не е добре и за мен и за плода... Бъдете силни, може много трудности да в приготвил живота,но ще имаме и много хубави моменти!

# 451
Много ви моля момичета, не искам да се надявям напразно ❤️. Пратих ги на д-ра, който е в чужбина и не знам кога ще ги погледне.
6.46 - 8 ден на едно 5 дневно. Какви са вашите резултати на този ден? Има ли някакъв шанс?

# 452
Много ви моля момичета, не искам да се надявям напразно ❤. Пратих ги на д-ра, който е в чужбина и не знам кога ще ги погледне.
6.46 - 8 ден на едно 5 дневно. Какви са вашите резултати на този ден? Има ли някакъв шанс?

Повторете теста след 2 дни.

# 453
Здравейте мили момичета,
12 ден след свеж трансфер на 5дневен бласто, ЧХГ 1700. Ултразвук хубава лигавица на матката, но не се видя плоден сак.
Мислите ли че е рано ? Ама нали при ЧХГ над 1000, независимо коя седмица е, е задължително  да се види плоден сак.

# 454
След бледата черта в неделя, в понеделник имах тест с по-плътна и наситена черта (7ми ден след ЗЕТ). И днес на 9ти ден резултат 15.22, което за мен означава, че стойността пода. От клиниката искат да продължа с терапията и да пусна нов тест в петък….

# 455
саниДима, това за ЧХГ 1000 според мен грешно битува в интернет пространството. Плодното сакче има някакви очаквани размери във всяка една гестационна седмица. 12 дни след трансфер е реално още 4+ нещо(грубо сметнато 17 дни след О, т.е. 4+3г.с. ако е 5-дневен ембрион) и сакчето още е доста мъничко. Би могло да се види, но с много хубава апаратура и доста ровене. Освен това, при всяка жена и при всяка бременност ЧХГ нараства с различни темпове, така че то трябва да се използва единствено за ориентир дали има бременност и ако има някакви притеснения да се следи как нараства. При мен например се видя сак при ЧХГ 660, но бях в 7+0г.с и беше извънматочна бременност, което подкрепя това, че в даден срок от бременността, независимо от стойността на ЧХГ, се очаква да се визуализира съответна за г.с. находка на УЗ.
При нормалната ми, вътрематочна бременност, ме викаха на първи преглед 10дни след положителния тест, т.е. 20 дни след трансфер и по ПРМ се водих 5+3г.с. После ме извикаха след седмица за регистриране на пулс. Зареди се с търпение, защото ще ти трябва цяла бременност. Ще го видите след още някой друг ден Simple Smile

fallingstars, дано пък следващото ЧХГ да те изненада.

# 456
СаниДима,
Не е задължително да се види. Изчакай още малко , стойностите на чхг са чудесни.

Fallingstars, освен да пуснеш още един тест след два дни друго не мога да те посъветвам. Дано да се покачва. А прогестерон пуска ли?

# 457
Много ви благодаря  момичета ,   че такава паника от снощи , всичко за извън маточна изчетох . Трябва търпение , няма как. И надежда че най-доброто ще се случи.

# 458
Много ви благодаря  момичета ,   че такава паника от снощи , всичко за извън маточна изчетох . Трябва търпение , няма как. И надежда че най-доброто ще се случи.

Аз също съм на мнение, че е доста раничко и това с ЧХГ , не е баш така.
При мен на ден 17 ден след ЗЕТ се видя хубаво сакче с жълтъчно мехурче , при чхг над 3000. Затова и лекарите предупреждават да не бързаме с тестовете, защото почват паниките. Не сме толкова учени.

# 459
Здравейте , 6 ден съм след трансфер и попаднах вкъщи на един странен тест, това означава липса на бременност нали....  Знам,ще е рано, но като не ме свърта реших да го направя....
Благодаря ви!

# 460
Какво ви каза доктора? Според мен проверете след 48 ч дали се увеличава, не го отписвайте, рано е.
Много ви моля момичета, не искам да се надявям напразно ❤. Пратих ги на д-ра, който е в чужбина и не знам кога ще ги погледне.

# 461
Какво ви каза доктора? Според мен проверете след 48 ч дали се увеличава, не го отписвайте, рано е.

Каза днес 9 ти ден да пусна пак. В момента очаквам присъдата. Вероятно ще трябва да пускам нов и ще агонизирам още в неизвестност. Предпочитам ако няма шанс да ми го каже директно. Не знам по протокол ли е така или наистина има някаква надежда с такъв резултат.

# 462
Момичета, днес е 8 ми ден след ЗЕТ на пет дневно, направиш домашен тест - нищо. 🥺 На 10-ти ден трябва кръвен да пусна, но нещо не съм оптимист.

# 463
Какво ви каза доктора? Според мен проверете след 48 ч дали се увеличава, не го отписвайте, рано е
Каза днес 9 ти ден да пусна пак. В момента очаквам присъдата. Вероятно ще трябва да пускам нов и ще агонизирам още в неизвестност. Предпочитам ако няма шанс да ми го каже директно. Не знам по протокол ли е така или наистина има някаква надежда с такъв резултат.
Ами почти се е удвоило и то за 24, а не за 48 ч. така че защо да няма надежда, но лекаря трябва да каже.
Момичета, днес е 8 ми ден след ЗЕТ на пет дневно, направиш домашен тест - нищо. 🥺 На 10-ти ден трябва кръвен да пусна, но нещо не съм оптимист.
  И при мен днес на 7 ден направих първи уринарен, но нищо 😔 все пак има някаква сянка, та остава да чакам до официалния тест.

# 464
Какво ви каза доктора? Според мен проверете след 48 ч дали се увеличава, не го отписвайте, рано е
Ами почти се е удвоило и то за 24, а не за 48 ч. така че защо да няма надежда, но лекаря трябва да каже.
  И при мен днес на 7 ден направих първи уринарен, но нищо 😔 все пак има някаква сянка, та остава да чакам до официалния тест.
Много е рано при вас. Аз вече не бих разчитала на пикливи тестове, както и кръвни преди деня. Ето, че на 9 ти ден още нямам яснота. Силно ви стискам палци и на всички момичета тук 🍀

Общи условия

Активация на акаунт