Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 326
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Според мен е идеален прогестерона. Успех!

# 76
Благодаря за бързия отговор !❤️Нека темата се напълни с положителни тестове ❤️

# 77
Здравейте мили момичета ❤️ Прогестерон в дена на трансфера със стойност 21.69 ng/mL много ли е нисък ?Доктора ми назначи да си бия сутрин Пролутекс
Много е добре дори, не се тревожете.
Успех ви пожелавам 🍀

# 78
Привет,
Едно бързо въпросче: на седмица съм след трансфер след стимулиран цикъл. Пия един коктейл хапчета, за които имам инструкции да продължа или спра в зависимост от теста за бременност след няколко дни. Освен всичко останало имам предписано и но спа което инструкциите бяха 3 пъти на ден. Въпросът ми е, има ли някакъв смисъл различен от спиране на гадене и крампи за да го взимам? Изпитвах дискомфорт само 1-2 дни след пункцията и отново същото след трансфера. В момента допускам, че е излишен.
Някой да коментира?

# 79
Изписва се, за да държи матката спокойна и да няма контракции, които да изтласкат и отхвърлят ембриончето. 
В предната ми клиника ми го изписваха 3х2 за 7 дни, в новата ми го изписаха 3х1, не помня дали до деня на теста. Пила съм си го винаги. Първия ми трансфер беше успешен, втория извънматочна бременност, третия без имплантация.

# 80
На 1ви ми беше трансфера, днес си направих уринарен тест и нищо... отчайвам се, кога показват утинарните, страх ме е за кръвен. 0 ще е Sad((

# 81
На 1ви ми беше трансфера, днес си направих уринарен тест и нищо... отчайвам се, кога показват утинарните, страх ме е за кръвен. 0 ще е Sad((
Рано е за уринарен. Направете си кръвен. На мен на 7ми ден кръвният ми показваше ЧХГ 55, докато на уринарните (дори за ранно тестване) не излизаше нищо. Направете ЧХГ днес или утре и след 48 часа отново.
Успех!
За сравнение, днес на 21ви ден след трансфера, реших да направя уринарен за спомен и чертата отново не беше супер наситена. А последният ми резултат от събота е ЧХГ 1400.

# 82
Моя трансфер беше на 31.10 и мисля днес ми е 7 ден да пусна кръвен. И мен ме е страх от 0, но предпочитам по- рано да разбера. Миналия трансфер чаках чинно до 12 ден и беше 0…

# 83
На колко дневни ембриони са ви трансферите

# 84
5 дневен

# 85
Миналата година трансфера ми беше в петък и другия петък кръвния беше около 60 по спомен, а уринарния с много бледа черта, много много бледа. Е завърши неуспешно
5 дневен

# 86
5 дневен
На каква терапия сте? Стискам палци трансфера да е успешен Simple Smile

# 87
пролутекс 2х1 естрофем и дуфастон, 5дневен ембрион

# 88
Циклогест, преднизолон, плакенил, но шпа, магнерот, ериус, клексан.

# 89
Здравейте! На 28.10 ми беше трансфера на 2бр 5 дневни бластоциста. На 4.11 следобед (7 ден от трансфера) направих тест лентичка (lady test), който показа втора изключително бледа чертичка. Само човек, който знае къде да гледа за нея ще я види. На 6.11 сутринта (9 ден от трансфер) направих втори тест Sure Check, който беше категорично отрицателен. От няколко дни имам по-силни спазми в матката, които траят 4/5 секунди - веднъж/два пъти дневно. Болката в гърдите също отшумя. Замислям се дали все пак не е имало имплантация, но всичко да е приключило. На 9.11 имам назначена дата за кръвен тест. Според вас какъв е шанса резултата да е положителен?

Общи условия

Активация на акаунт