Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 293
  • 725
  •   2
Отговори
# 60
Здравейте, искам да ви попитам възможно ли е фа дойде менструация докато се приемат лекарства след трансфер ?

Да, при мен точно така почваше цикъла, преди още да съм ги спряла, независимо, че приемах прогестерон чрез инжекции. Просто организма знаеше, че не се е получило и си идваше цикъл. Но винаги има вероятност да е просто зацапване, а не цикъл. На кой ден си от трансфера.

# 61
Днес е 7ми ден след трансфера и имам зацапване не бих го нарекла цикъл, но знам ли …
Здравейте, искам да ви попитам възможно ли е фа дойде менструация докато се приемат лекарства след трансфер ?

Да, при мен точно така почваше цикъла, преди още да съм ги спряла, независимо, че приемах прогестерон чрез инжекции. Просто организма знаеше, че не се е получило и си идваше цикъл. Но винаги има вероятност да е просто зацапване, а не цикъл. На кой ден си от трансфера.

# 62
Днес е 7ми ден след трансфера и имам зацапване не бих го нарекла цикъл, но знам ли …

Това по-скоро е имплантацията, рано е за цикъл, на мен си ми идваше на датата за цикъл, като по часовник, а обикновено датата за теста беше 3-4 дни след нея. Стискам палци и чакам добри новини. След няколко дни може да си направиш кръвен.

# 63
Цикъла ми трябва фа дойде ппц на 6ти а тест трябва да направя на 9ти, но не искам да бързам ще си изчакам до събота.

Това по-скоро е имплантацията, рано е за цикъл, на мен си ми идваше на датата за цикъл, като по часовник, а обикновено датата за теста беше 3-4 дни след нея. Стискам палци и чакам добри новини. След няколко дни може да си направиш кръвен.

# 64
Чудесно, Миленка, ще чакаме хубави новини.

# 65
Никое лепило не е лепило.
EmbryoGlue е хранителна среда, реално го вкарат с катаръра заедно с ембриона.
Всякакви лепила, които се правят със собствена кръв са всъщност лекарства, чисто разговорно се наричат "лепило". Те вече се прилагат по показания в различни случаи. Има различни, които се слагат ден по-рано, други 3-4 дни по-рано, зависи.

kiki-riki, съжалявам. Ако ембрионите са замразявани само веднъж, може да се размразят и замразят повторно ПИД, стига да са морфологично добре, защото иначе може да не преживеят повторно размразяване. Другото са имунологични изследвания, хистероскопия...
Същото важи и при теб, Valentina - ПИД, имунология, хистероскопия. Съща така е важно дали има някакви отклонения в спермограмата и какви техники за подбор на сперматозоиди се използват.

maria, в началния пост съм сложила един линк към истории за успехи. На английски е, можеш автоматично да си го преведеш ако не го разбираш, но там мисля, че имаше случай на живородено дете от 7-дневен ембрион.

t.k., никой симптом или липсата на такъв не е показателен на този етап. Аз с близнаци след трансфер не съм имала грам болки в гърдите първи триместър.

lovedogs, нямат общо. Няма да изхвърлиш ембрионите.

И аз съм с близнаци... Вече чухме и двете сърчица.. В сряда ще съм отново на преглед..Преди 7 дена  се събудих посред нощ и отидох до тоалетната...И най-големия ми страх се сбъдна-видях ярко червена  кръв със съсирек... Но миналия понеделник (тоест на следващият ден) отидох на преглед и се чуха и двете сърчица... Обаче се оказа ,че нямам много хубав кръвоток към матката... Попринцип бях на 2 инжекции клексан по 0,4 ... но след кървенето ми прибавиха и аспирин акард 75 мг ... после стоях 2 часа в клиниката на система октагам... вече 8 дена имам съвсем леко кафяво зацапване и то предимно само като се обърша на тоалетната хартия... Искам да попитам ти в коя седмица си ??? Има ли разлика в развитието на двете бебета?

# 66
днес ми е 3ти ден след зет и пригестерона ми е 10. слагам утрогестан, пия дуфастон и бия пролутекс на 24ч.
Казах на док, че е 10 прогестерона и ми увеличи инжекциите на 12ч Sad

# 67
aigo0o, моята двуплодна бременност беше 2021г. Цяла бременност вървяха с известна разлика, около седмица, накрая се родиха с разлика от ~800гр и 2 см (3360гр, 50см и 2570гр, 48см в 36+5г.с.).
Щом е кафяво зацапването би трябвало да не е притеснително, защото е стара кръв. Стискам ти палци всичко да е наред до успешен финал.

LoveDogs, щом сте увеличили дозата ще се вдигне, спокойно.

t.k., съжалявам за отрицателния тест.

# 68
на кой ден чхг навлиза в кръвта?

# 69
LoveDogs - бъди спокойна. При мен след ЗЕТ на 5-дневен ембрион сред трансфера не съм следила прогестерона, като на 10-ти ден с ЧХГ теста си го пуснах за всеки случай и беше 10.6 ng/ml, а теста беше положителен. За справка преди трансфера беше 10.2 Ng/ml, така че не се беше вдигнал много. Слагах само утрогестан 400мг сутрин и вечер и така продължих до 9г.с. Сега съм в 26г.с. 🩷
Така че бъди спокойна, слушай си доктора, щом ти е увеличил дозите даже и по-добре ще станат стойностите при теб. Стискам ти палци за положителен тест 🍀🌷

# 70
Здравейте борбени момичета. Случвало ли ви се е да нямате кой знае какви симптоми в началото на бременността. Аз съм в 10г.с. и само от време на време хапвам повече и леко напрегнати гърди. Нито ми е лошо нито повръщам.

# 71
Здравейте борбени момичета. Случвало ли ви се е да нямате кой знае какви симптоми в началото на бременността. Аз съм в 10г.с. и само от време на време хапвам повече и леко напрегнати гърди. Нито ми е лошо нито повръщам.
Супер е това, радвайте се и ви пожелавам до финала все така добре да се чувствате. 😊
Не ви трябват симптоми, следете се редовно при лекаря ви и се наслаждавайте на бременността! 🍀❤

# 72
Супер е това, радвайте се и ви пожелавам до финала все така добре да се чувствате. 😊
Не ви трябват симптоми, следете се редовно при лекаря ви и се наслаждавайте на бременността! 🍀❤
На 15.11 съм на преглед. Просто може би защото ми е първа бременност и за това разпитвам. 🤗

# 73
На 15.11 съм на преглед. Просто може би защото ми е първа бременност и за това разпитвам. 🤗
Предполагам са ви казали какво да следите,
Нивата на прогестерона, кръвосъсирване, кръвоток и т.н.
Ако имате притеснения, винаги можете да потърсите второ, трето мнение.
Успех и спокойствие ви пожелавам 🍀🤗

# 74
Здравейте мили момичета ❤️ Прогестерон в дена на трансфера със стойност 21.69 ng/mL много ли е нисък ?Доктора ми назначи да си бия сутрин Пролутекс

Общи условия

Активация на акаунт