Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 373
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Много е индивидуално. Мен още на 6ти ден ранен уринарен тест ми показа много, много  бледа 2ра черта.  А 8ми ден вече си беше видима, а на 9ти чхг-то беше 465... Това е след трансфер на 5 дневно.  Има момичета на който чак след 12ти ден им е отчел уринарен тест, а чхг-то е било много по-малко на 9ти ден, но всичко си е било наред. В болницата ми казаха да не вярвам на уринарните за да не се разочаровам. Бих ви казала направете ранен уринарен, но резултата дори да е отрицателен, не спирате лекарства и си чакате дата за кръвен. Той ще покаже най-точно...

Започнах да се притеснявам 🥹при мен на 12-ти ден 148, а при теб на 9-ти 465…. Сега доста дълго време ще се чудя дали един или два са се захванали… също и дали вс е ок. Усещам, че от днес 14-ти ден след трансфера (според апликацията 4 г.с.) почва вече да ми се повдига. Но никакви други симптоми. Попринцип предния път в 6 г.с. приключи всичко 🥺 и сега се надявам да го минем този праг.

Maria-All. Използвах ранен тест, който отчита шест дни по-рано. Иначе на 28.10.2024 ми трансферираха 2 5-дневни.

# 136
Ники не се притеснявай, напълно нормална е стойността ти. Направи ли втори тест, да проследиш развитието на ЧХГ и прогестерон? Не е нужно да имаш симптоми никакви, за успешна бременност. При всеки е различно.

# 137

8ми ден след ЗЕТ
НЯМА ШАНС НАЛИ?

Какво казаха от клиниката? Има някакво покачване. Аз лично бих направила още един тест след 48 часа. Просто има случаи, в които ЧХГ се покачва супер бавно. Пусна ли си прогестерон? Така ще имаш пълна информация, какво се случва. Ако прогестерона е нисък, лекарите да реагират и да се опитат да го вдигнат.
Имаш ли болки?

# 138
Както ти казах при всеки е различно. Това че при едни стойностите са по-големи или по-малки не е определящо за крайния резултат. Направи тест да видиш, дали се удвоява, това е важното. И всички ние сме различни организми. Аз например нямах симптоми и имплантационно кървене, но ето има бременност. Вярвай в това малко чудо и имай позитивни мисли. Успех на всички чакащи ❤️

# 139
Здравейте! Днес ми върнаха едно 3-дневно ембрионче. Терапията ми след трансфера е само и единствено Кринон (по 1 всяка вечер). При предишните трасфери имах Пролутекс, Клексан, Аспирин протект и витамини. Някоя друга дама да е само с едно лекарство след трансфер?

# 140
Здравейте, на 04.11 ми беше трансфер на 5 дневен ембрион. Вчера на ден 6 пуснах ЧХГ и излезе 27.56. Според вас нормално ли е за ден 6. Много силно се притеснявам от болките в матката, които се случват около 5-6 пъти в деня, но направо се превивам от болка. Гърдите продължават да ме болят, но доста по-леко. Първо инвитро ми е. Преди 3 години имах спонтанна бременност, но беше кухо яйце и болката сега доста прилича на тогава. Утре ще пусна пак кръвен ако не ми дошъл цикъл, защото все едно идва. Започнах да приемам нош па и е една идея по-добре вече.

# 141
Утре пак пусни, за да видиш дали се удвоява. Мисля, че е супер резултата.
Болките са нормални, с ношпа се облекчават.

# 142
Здравейте, на 04.11 ми беше трансфер на 5 дневен ембрион. Вчера на ден 6 пуснах ЧХГ и излезе 27.56. Според вас нормално ли е за ден 6. Много силно се притеснявам от болките в матката, които се случват около 5-6 пъти в деня, но направо се превивам от болка. Гърдите продължават да ме болят, но доста по-леко. Първо инвитро ми е. Преди 3 години имах спонтанна бременност, но беше кухо яйце и болката сега доста прилича на тогава. Утре ще пусна пак кръвен ако не ми дошъл цикъл, защото все едно идва. Започнах да приемам нош па и е една идея по-добре вече.

Стискам Ви палци и пожелавам успех!
Аз също имах на 04.11 на две 5 дневни ембриончета и днес пуснах кръвен тест -  total hCG ( общ бета ЧХГ ) - 15.6 mIU/ml и ми се струва доста ниска стойност за 7-ми ден
Ще повторя отново след 48 часа, като от болницата искат резултат от 14.11

# 143
Mirondi4ka успех и на вас. Не мога да кажа как е резултата, но искрено пожелавам всичко да е наред. Моя тест го искат чак на 16.11.

# 144
Всеки резултат по-голям от 5 в този ранен етап е добър, не съм за тестването толкова рано, но след като вече имате кръвен резултат, най-важното е да се удвои в следващите 48 часа. Успех. Ако имате възможност проследете и прогестерона.

# 145
Здравейте!В събота имах трансферна напълно естествен цикъл на 2бр 5 дневни ембриончета.Лигавицата ми беше 10,66,но много ме озадачи прогестерона.В деня на трасфера беше 2.9ng/ml.Доктора ми предписа. Пролутекс на 12 часа.Според ваС има ли шанс с тези стойности?

# 146
Здравейте!В събота имах трансферна напълно естествен цикъл на 2бр 5 дневни ембриончета.Лигавицата ми беше 10,66,но много ме озадачи прогестерона.В деня на трасфера беше 2.9ng/ml.Доктора ми предписа. Пролутекс на 12 часа.Според ваС има ли шанс с тези стойности?
Винаги има шанс и все пак е малко нисък, вероятно затова ви е предписал пролутекса  на 12 часа.
Пуснете го утре за ваше спокойствие и ако е все още нисък под 10 ng/ml искайте корекция на терапията, макар че с инжекционните бързо се вдига и предполагам че всичко ще е наред.
Успех 🍀❤

# 147
А до трансфера, имахте ли пролутекс или ви беше изписан след трансфера?

# 148
Не,нямах нищо изписано до трасфера.В деня на трасфера ми взеха пробата и след трансфер излезна резултата

# 149
Значи, сега ще се вдигне, прогестерона от инжекция се усвоява на 100 процента. Всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт