Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 39 064
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Всеки резултат по-голям от 5 в този ранен етап е добър, не съм за тестването толкова рано, но след като вече имате кръвен резултат, най-важното е да се удвои в следващите 48 часа. Успех. Ако имате възможност проследете и прогестерона.

miki8713, много благодаря за куража и подкрепата Purple Heart
днес пуснах и Прогестерон
В дена на трансфера 04.11 беше 129 nmol/L
Днес на 8-ми ден на две 5 дневни ембриончета е 91.06 nmol/L и Total hCG от15,6 mUI/mLсе е качило едва на 16.32 mUI/mL

Моля Ви за ориентир дали прогестеронът е в норма
благодаря Ви от сърце!

# 166
Всеки резултат по-голям от 5 в този ранен етап е добър, не съм за тестването толкова рано, но след като вече имате кръвен резултат, най-важното е да се удвои в следващите 48 часа. Успех. Ако имате възможност проследете и прогестерона.

Днес на 8-ми ден на две 5 дневни ембриончета е 91.06 nmol/L и Total hCG от15,6 mUI/mLсе е качило едва на 16.32 mUI/mL

благодаря Ви от сърце!
Прогестерона е паднал, но все още е добре!Взимаш ли допълнително прогестерон? Първото ЧХГ следобед ли го прави? А второто?  Питам да знаем, дали е минал поне ден между двете стойности. Много е малко покачването, поне на мен така ми се струва.

# 167

благодаря Ви от сърце!
Прогестерона е паднал, но все още е добре!Взимаш ли допълнително прогестерон? Първото ЧХГ следобед ли го прави? А второто?  Питам да знаем, дали е минал поне ден между двете стойности. Много е малко покачването, поне на мен така ми се струва.

miki8713, златна си, не знам дали ми вярваш, но дъхът ми спира, първи трансфер след около 14 пункции и две години борба,,,
На Циклогест 2 х 1 съм, фолиева киселина, вит Д, Натаспин по едно на ден и 2 х 1 Омега
Първо ЧХГ от вечера е пуснато в 12.41h, днес пуснах второто в 13.14h

още веднъж благодаря от сърце Heart

# 168
Напълно разбирам, всички минаваме по този път, всеки има различен опит. Изключително стискам палци да се развият нещата, мен ме притеснява ЧХГ, дано успее да навакса. Утре ще правиш ли кръвен или вдругиден си решила?

# 169
Напълно разбирам, всички минаваме по този път, всеки има различен опит. Изключително стискам палци да се развият нещата, мен ме притеснява ЧХГ, дано успее да навакса. Утре ще правиш ли кръвен или вдругиден си решила?
Мисля да пусна и утре, за да видя как се увеличава на 48 часа и ще пусна и на 14.11 също за клинката, след това ще чакам инструкции от моята лекарка

# 170
Здравейте днес бях на преглед доктора каза че стм в 5 седмица и два ни на преглед съм след две седмици. Предния опит беше същото и на втория преглед каза че не се развива ембриона и се наложи да направя медикаментозен аборт, много се притеснявам да не се повтори историята, на преглед съм чак на 28.11

# 171
Здравейте днес бях на преглед доктора каза че стм в 5 седмица и два ни на преглед съм след две седмици. Предния опит беше същото и на втория преглед каза че не се развива ембриона и се наложи да направя медикаментозен аборт, много се притеснявам да не се повтори историята, на преглед съм чак на 28.11

Имам абсолютно същата история. Трансфер на 28.10 на два петдневни, положителен тест, вчера ЧХГ ми беше 500, водя се вече 5-та седмица мисля според онлайн калкулатор и ми предписаха час на 27.11…. Много ми е интересно как ще протече всичко и дали ще са две точки или една 🥹 но определено ми казват че излъчването ми се е променило и гърдите се увеличават. Други симптоми нямам и много се притеснявам, защото преди време в 6-та седмица прокървях заради кухо яйце или ембрион с мутация, не се разбра. Искам просто да не се случи пак 🥹

# 172
Кураж,момичета! Имайте вяра! ❤️

# 173
Дами добро утро.
ЗЕТ на 8ми на 5дневен- едвам издържам от напрежение и мисля утре да пусна кръвен .Дали 6 ден ще е индикация за нещо? Мисля че ако резултата е 0.01 няма надежда и не виждам смисъл да се дупча всекидневно с инжекции и лекарства, но ако е над 1 или 2 ще има надежда.
Как мислите?

# 174
На 6тия ден тепърва започва навлизането на ЧХГ в кръвта. Може да се тестваш ако това ти действа добре, но не спирай лекарствата толкова рано. Винаги има надежда да започне да се вдига.

# 175
Дами добро утро.
ЗЕТ на 8ми на 5дневен- едвам издържам от напрежение и мисля утре да пусна кръвен .Дали 6 ден ще е индикация за нещо? Мисля че ако резултата е 0.01 няма надежда и не виждам смисъл да се дупча всекидневно с инжекции и лекарства, но ако е над 1 или 2 ще има надежда.
Как мислите?
Много е рано 6-и ден за тест, въпреки че и аз направих тогава. По-добре изчакайте поне до 7-8-и ден. Тогава вече е показателно. Моят резултат беше 40 на 6-и, но имаше дама с успешно развитие на 10 ден на петдневни с около 14. Най-малкото, в никакъв случай не спирайте лекарствата, без да се консултирате с лекаря си, и без повторен тест поне на 9-и ден. Успех!

# 176

Дами добро утро.
Как мислите?
Много е рано 6-и ден за тест, въпреки че и аз направих тогава. По-добре изчакайте поне до 7-8-и ден. Тогава вече е показателно. Моят резултат беше 40 на 6-и, но имаше дама с успешно развитие на 10 ден на петдневни с около 14. Най-малкото, в никакъв случай не спирайте лекарствата, без да се консултирате с лекаря си, и без повторен тест поне на 9-и ден. Успех!

Абсолютно в същата  ситуация съм и аз. От любопитство и нетърпение направих уринарен тест, на 6-ти трансферен ден на 5 дневно ембрионче,с добро качество  и резултатът бе отрицателен. Въпреки това не губя надежда и позитивизъм. Днес реших да пусна кръвни изследвания, с чисто информационна цел. Ще си изчакам чинно и датата на теста (15.11.24 - 9-ти ден) със тайната надежда за хубави показатели! Главите горе, с вяра,надежда, обич и усърдието, което полагаме, нещата ще се случат! Вярвам в това! Между другото дори в най-мрачните дни,винаги ще си прокара път лъчът на надежда! 🍀❤️

# 177
Момичета искам да ви попитам тези от вас които си бият фраксипарин аз ли си въобразявам ама тази инжекция не иска да пробие кожата в смисъл тъй като си бия и пролутекс реално като бия пролутекса само допитам иглата и веднага влиза а тоя фраксипарин се боря 15 минути натискам и не става сменям мястото 100 пъти и по някое време успея аз ли не правя нещо както трябва не знам ама лошо ми става като трябва да го бия 😭

# 178
При мен беше същата работа с Клексан. Все едно иглата е тъпа.

# 179
Да ужас е някой път и до рев стигам докато успея а съм чувала че при успешна бременност се бие още много време

Общи условия

Активация на акаунт