Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 378
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Привет, аз днес на 6ти ден след трансфера си направих тест. За първи път избързвам така. Но с това разболяване не мога да си намеря място. Кашлям вече доста, смуча лукчета и пия мед с лимон. За чайовете намирам доста противоречива информация.
Прикачвам снимка на теста. . Отделно от това мнооого ме боли кръста и постоянно имам някакви бодежи в яйчниците.

# 421
Sunshine9292,
Съжалявам че и ти преминаваш през това . При мен имаше имплантация , но чхг започна да пада и беше ясно, че имплантиралия се ембрион е спрял да се развива. Преди това имах трансфер без да има имплантация. Чета тук, че на някои момичета са им предписвани Медрол и Оксапар. На мен не ми беше. Не знам дали е оказало влияние . Надявам се по-опитните с различни медикаменти да обяснят. Имате ли останали бластоцити? Пожелавам съвсем скоро да се случат нещата и да гушкаме пухкави бебоци.
Да имаме още 4 ембриончета. Надявам се някое от тях да е нашето чудо.  Аз този път имах вкл. костекостероид , но не медрол, а преднизолон пиех по 1/4  2 на ден, но нямаше успех при мене. Пожелавам ти успех и вяра, че следващият път ще се случат нещата. Прегръдки 🍀🙏🙏❤

# 422
Привет, аз днес на 6ти ден след трансфера си направих тест. За първи път избързвам така. Но с това разболяване не мога да си намеря място. Кашлям вече доста, смуча лукчета и пия мед с лимон. За чайовете намирам доста противоречива информация.
Прикачвам снимка на теста. . Отделно от това мнооого ме боли кръста и постоянно имам някакви бодежи в яйчниците.
Положителен е определено Simple Smile Направи скоро кръвен, за да го потвърдиш. Междудругото понякога като се разболееш след трансфер, стига да нямаш много висока температура, дори помага на имплантацията, защото ти пада имунитета. Тихичко честито и дано скоро се оправиш!

# 423
И на мен ми изглежда положителен. Аз бях с болки в гърлото и сочоли на 6ти ден, докторката ми каза вит Ц 1000мг и биозин мама. Гърлото го оправих с гаргара топла вода 1 чаена чаша и сода за хляб 1 чаена лъжичка. Правиш го 2-3 пъти на ден.

# 424
Здравейте, момичета! Пети ден след ЗЕТ на пет дневен ембрион, пия бая неща, едното е нош па х 3 на ден и в момента в който мааааалко го забавя, вместо в 12.30.в 13.00, почват осезаеми болки като предменструални. И кръста ме боли от време на време. Някой с подобни симптоми?! Даже се притесних, че ми идва цикълът..

# 425
Здравейте, момичета! Пети ден след ЗЕТ на пет дневен ембрион, пия бая неща, едното е нош па х 3 на ден и в момента в който мааааалко го забавя, вместо в 12.30.в 13.00, почват осезаеми болки като предменструални. И кръста ме боли от време на време. Някой с подобни симптоми?! Даже се притесних, че ми идва цикълът..
Аз съм с постоянни ПМС, но това започна 3 дни преди трансфера и така и доктора не ми каза от какво може да е. Мисля че е от дългия прием на естрофем.

# 426
Аз съм с постоянни ПМС, но това започна 3 дни преди трансфера и така и доктора не ми каза от какво може да е. Мисля че е от дългия прием на естрофем.

Аз имах болки в яйчниците дори след момента на положителен тест, нормално е. Организма до момента се е настройвал за менструация, но плановете са други, след това именно от яйчниците, фоликулите и жълтото тяло се произвеждат хормони които помагат на ембриона.
Днес е 19 ден от трансфера и продължавам да имам спазми ту в единия ту в другия. Болките са точно като по време на МЦ , особено засилени бяха в периода преди датата на която трябваше да ми дойде и затова бях изплашена дали ще се получи или не…. Успех мили момичета ❤

# 427
Здравейте момичета, реших да потърся утеха при вас, единствените които ще ме разберете.
След дълъг и болезнен път, сме на ръба на силите си. Имаме направено всичко възможно, само NK клетките отрича моя АГ.
Днес, 6 ти ден (без да броя деня на трансфера) на едно 5 дневно. Назначен ни е кръвен за 11.12.  Под давление на мъжа ми, който е страшно пренавит и ме побърква, сутринта направих ранен уринарен тест, категорично отрицателен. Знам, че е много рано, но имам някакво лошо предчувствие. Изчетох  повечето теми в годините и много момичета са с + пикливи на 6 ти и дори на 5-ти ден.
Сринах се, ужасявам се и изпадам в паника при мисълта за поредния неуспех. Дали има подобни случаи с положителна развръзка?

# 428
Попринцип на уринарните уж се води, че над 25 единици показват, но реално при ЧХГ 60(7ден след трансфер) ми показа супер бледа 2 черта. Тоест най-вероятно предният ден при мен поне едва ли е щяло да покаже. Е при мен не завършиха щастливо нещата, но спокойно ще станат нещата Simple Smile
Здравейте момичета, реших да потърся утеха при вас, единствените които ще ме разберете.
След дълъг и болезнен път, сме на ръба на силите си. Имаме направено всичко възможно, само NK клетките отрича моя АГ.
Днес, 6 ти ден (без да броя деня на трансфера) на едно 5 дневно. Назначен ни е кръвен за 11.12.  Под давление на мъжа ми, който е страшно пренавит и ме побърква, сутринта направих ранен уринарен тест, категорично отрицателен. Знам, че е много рано, но имам някакво лошо предчувствие. Изчетох  повечето теми в годините и много момичета са с + пикливи на 6 ти и дори на 5-ти ден.
Сринах се, ужасявам се и изпадам в паника при мисълта за поредния неуспех. Дали има подобни случаи с положителна развръзка?

# 429
На мен пикливия тест ми показа 7 ден втора черта, но чхг вместо да расте започна да пада и приключихме с биохимична. Повече няма да се тормозя с пикливи тестове и постоянно тръпнене. Знам какво ви е и от сърце ви желая успех, но от опит мога да кажа, че си причинявате излишно тормозене и стрес. От 6 до 12 ден имах положителни пикливи тестове и опита беше неуспешен така че не се вторачвайте в тези тестове.

# 430
Аз си мисля, че е много полезно да се пуска директно кръвен тест. Дава много по-добра индикация как се развиват нещата, при лошия вариант дали въобще е имало имплантация. На 5-6 ден след трансфер пикливите тестове направо могат да си предизвикат излишни негативни емоции без причина…

# 431
Сега ще ви споделя моят опит с тестовете.. и защо препоръчвам кръвен тест, за да не се стресираме.. как да кажа - допълнително.
Взимала съм си два вида уринарни тестове и това са - престо (водят го 7 дни след секс) или подобно, както и сюър чек, но задължително с пипетка, другия я стане, я не.

Случвало ми се е на няколко пъти престо да ми отчете бледа черта и нали се сещате как се чувствах в този момент, отивах на кръвен и абсолютна 0.
Е, не му се сърдех на теста, те вътре са два броя, не винаги са перфектно качество.

След ембриотрансфера си казах - не няма да правя тестове, стига глезотии. Познайте дали издържах.
Купих си 5-6 кутии престо и 1 сюър чек (черешката на тортата).
5ти ден - негативен
6ти ден - негативен (в главата ми е - ей много бързаш изчакай, не искам емоции)
7ми ден- правя го и почвам да вършея, обръщам се и търкам очи… онази бледа черта която все ме е лъгала, викам си хм пак лъжлив , ще направя втория…. Хоп отново бледа черта.
Не бързах да се радвам, бързах да ходя на кръвен, за да затвърдим видяното.
Треперех, молех се да стане по
-бързо готов този кръвен и… след обяд видях моето щастие и затвърдих.
Въпреки това продължих всяка сутрин да си правя престо, чертата ставаше все по-ясна амаа… не баш… все не беше ярка ярка, че на 9ти ден бях с кръвен над 300 и си имаше тая по-бледа черта, та нали хващали не знам си какво ЧХГ…. На 13 ден ми беше официалната дата за кръв, направих, но вътрешно сърцето прескачаше и си викам ето го момента за сюър чека, изкарах го, направих го, отворих го и ме удари по главата една масивно кървава втора черта. (Да ме питате защо изобщо след кръвен правя отново уринарен, но пък смятам ме разбирате, копнежа е по-голям от нас)
Това е моят опит, сега стискайте палци, а сз стискам все по-силно за всички ни ❤

# 432
Някъде назад в темите съм ги споделя, но ги качвам пак.
При първи трансфер си изчаках чинно датата на кръвния. На 10ти ден ЧХГ беше 356.5. Казаха ми, че стойността е достатъчно висока и няма защо да го повтарям. Ок, слушам си лекаря. Но реших, че след 2 дни ЧХГ ще е около 700 и сега е момента след 2 години отрицателни тестове да си направя един тест, да видя хубави ярки 2 черти. Ей това беше surecheck касета:
Скрит текст:
Бях убедена, че ЧХГ е тръгнало надолу, защото няма как при чувствителност на теста 25, колкото и по-ниска да е концентрацията в урината, втората черта да не е толкова плътна, колкото контролната. Е, 10 дни след теста се видяха 2 сакчета, та не само, че не беше надолу ЧХГ, а вероятно е било над 700.

Втори трансфер - теста ми беше за 12ти ден. Пак си изчаках датата - ЧХГ 29. Препишках на другия ден тест - лейди тест с чувствително 10 - супер бледа черта, снимките са на около 15мин, първите минути си беше почти незабележима. На следващия ден беше същата, а ЧХГ също почти не беше мръднало - 31. Е, тогава беше игра на нерви и накрая завърши с операция за извънматочна, но имах положителни уринарни тестове при ниски стойности де.
Скрит текст:

Затова на база моя опит, за себе си съм решила, че с уринарни тестове след трансфер няма да се стресирам. Един може да отчете, друг не. Понякога пък ще има изпарителна черти, напоследък често чета за фалшиви втори черти, хубави розови, във времето на отчитане при различни марки, така че им нямам достатъчно вяра. Ако някога пак видя положителен кръвен, ще изчакам да мине първия преглед и тогава ще препишкам тест за спомен, за да имам наистина хубави две черти.

# 433
Ето ги и моите пикливи тестове, чхг тръгна надолу с втория кръвен тест и приключихме с биохимична.

# 434
Благодаря момичета, давате ми кураж! Мисля да пусна кръвния утре 8 ми ден, ден по-рано от предписаното, но не мога да се измъчвам повече. Лошото е, че изпадам в паника само при мисълта за нов тест. Знаете ли безвредно успокотелно, което може да се вземе в това състояние?

Общи условия

Активация на акаунт