Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 329
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Честито на всички с положителни тестове, успех на чакащите и много късмет на момичетата, които чакат следващ траснфер Heart
По  темата за ранното тестване се зарекох уж (първи ЗЕТ - абсолютна 0, първи траснфер изобщо), че няма да се тествам повече по-рано, защото беше ужасно да си слагам последните ижекции, въпреки че беше 0 докторът каза да продължа до датата на теста. Преди това инжекциите бяха песен, а последните 3 дни кошмар. Та това се чудя защо си го причиняваме и кой психически ужас е по-гаден - нетърпението или разочарованието...

# 466
Здравейте момичета, успех на всички! Имам следния въпрос предишния месец имах неуспешен трансфер на замразен ембрион, сега ми е втори ЗЕТ, който беше на 4.12, тъй като предния път усетих, че нещо не е наред заради силна болка, сега се появи подобна и направих отново кръвен тест вчера тоест на 7ми ден и беше 0.1 ЗЕТ беше на 5 дневен ембрион и възможно ли е да е било рано?

# 467
Е, аз си пуснх и кръвен тест: 0,100, дори опит за имплантация не е имало. Аз до 10-ти ден няма да се тъпча с лекарства, така че моят опит приключва тук.
Успех на вас, момичета!

# 468
Здравейте , 6 ден съм след трансфер и попаднах вкъщи на един странен тест, това означава липса на бременност нали....  Знам,ще е рано, но като не ме свърта реших да го направя....
Благодаря ви!

6-ти ден е много рано за тест уринарен тест, дори и за кръвен, при някои жени имплантацията се случва дори и по-бавно. Не бързай, изчакай ден-два и направи.

# 469
Аз се водих по тази графика , според която чхг започва да се произвежда едва след 6+ , значи най-рано 7 ден може да се изследва за да се засече имплантация при трансфер на 5 дневен ембрион.

# 470
Здравейте момичета, след ЗЕТ на две 6-дневни ембриончета резултата на 8ми ден ми е 20.8 IU/L. Как ви се струва? Аз за пръв път имам резултат над 0. Утре ще го повторя, заедно с прогестерон.

# 471
Здравейте момичета, след ЗЕТ на две 6-дневни ембриончета резултата на 8ми ден ми е 20.8 IU/L. Как ви се струва? Аз за пръв път имам резултат над 0. Утре ще го повторя, заедно с прогестерон.

Според мен е добре, тоест според мен е започнало е нещо да се случва, но го повтори след 48 часа, не след 24 Simple Smile , ако прогестерона е над 15 miu/ml , спри да го следиш.
При трансфера лекарите дават достатъчно прогестерон, че да е много повече от 15... и тук напомням, прогестерона НЯМА горна граница, трябва да е висок защото сме след ЗЕТ.
Много много късмет! Heart

# 472
Е, аз си пуснх и кръвен тест: 0,100, дори опит за имплантация не е имало. Аз до 10-ти ден няма да се тъпча с лекарства, така че моят опит приключва тук.
Успех на вас, момичета!

А по какво се разбира дали е имало опит за имплантация?

# 473
Здравейте момичета ,
Днес съм трети ден след зет на балансирано 5 дневно ембрионче. Изписани са ми Фраксепарин, Зарзио, прегнил 100  през ден, циклогест 2×1 и магнерот 3×1
Прогестерона ми в деня на трансфера беше 17 и малко а днес реших да го проверя пак  се беше качиш до 30. От вчера имам леки крампи в левия яйчник + главоболие , което продължи и до тази сутрин. Днес главоболие намаля , но за сметка на това имам страхотно схващане от таза на доло към краката и лека гадна тъпа болка. Не минава от нищо!
 Дали може да е от това, че прогестерона се е качил по бързичко?  Или след днешната инжекция прегнил?
♥️🍀

# 474
  • Be realistic - plan for a miracle.
Цифрата на ЧГХ трябва да е поне около и над 10.

Успех на вас, момичета!

А по какво се разбира дали е имало опит за имплантация?

# 475
Здравейте,
на 2 бр Пролутекс съм на ден + още много неща Simple Smile, въпроса ми е след положителен кръвен тест, пролутекс до кога се продължава?
Нямам спомен от предишните опити. Знам, че всичко друго продължава до приблизително 12 г.с, но за Пролутекс не съм наясно. Полезно ще ми е да споделите инфо. (ясно е, че доктора ще го определи, но ....- това е за заядливките Simple Smile ).
Успех на всички!

# 476
Gabitod, до 12 г.с. някъде ще оставят Пролутекса вероятно, при мен беше така.

# 477
Gabitod, до 12 г.с. някъде ще оставят Пролутекса вероятно, при мен беше така.

Ох ужас, аз съм на две Пролутекс и 1 Фраксирапин на ден и корема ми вече е леш. ( 8-ми ден съм, след ЗЕТ на две 3 дневни. Уринарните от два дни са "+", кръвния ми е назначен за 17.12.2024). Да се подготвя психически ...за Misc Syringe

# 478
Габи, питай дали не може да ползваш Прогестан декс. По-безболезнено е. Инжекциите се слагат много бавно и после поне 10 минути разтриваш мястото - това е за пролутекса. А Прогестандекс се разтрива само 2-3 минути и всичко ще е ок. Аз лично напипвах място и където болката не се усеща, има такива места. Леко с иглата пробваш, и ако не те боли при докосване, слагаш там инжекцията. Иначе се слагат до 10 г.с., при мен беше така, може би някъде продължават и до 12 г.с., не знам. Счита се, че от 10 г.с. плацентата е изградена и поема функцията си.

# 479
Здравейте,
на 2 бр Пролутекс съм на ден + още много неща Simple Smile, въпроса ми е след положителен кръвен тест, пролутекс до кога се продължава?
Нямам спомен от предишните опити. Знам, че всичко друго продължава до приблизително 12 г.с, но за Пролутекс не съм наясно. Полезно ще ми е да споделите инфо. (ясно е, че доктора ще го определи, но ....- това е за заядливките Simple Smile ).
Успех на всички!

На мен ми го спряха в 27 г.с. ако на някой му трябва имам 3 кутии турски по 65 лв. Неотваряни. Годни са. Само да добавя,че обяснението на Аг и на ФМ бяха,че прогестерона поддържа здрава и дълга шийката,което е важно.

Общи условия

Активация на акаунт