Всичко за гел лаковете - тема 57

• 41 935
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Бих сменила топа с този без лепкав слой. Също така бих взела от по-малките разфасовки база, праймер, фрешер и топ.

# 106
Tози без лепкав слой на мен черния лак ми синее, а една неонова поли база на Дидиер ми става на дупки. И съм пробвала да изтрия лепкавия слой на черния лак и тогава да нанесат топа и пак синее..

# 107
Този ултрабонд играе ролята на спирт доколкото прочетох така ли е

# 108
  • София
Аз доколкото знам ултрабонда е нещо като лепило, за да се захване добре базата.

# 109
Този ултрабонд играе ролята на спирт доколкото прочетох така ли е
Не.
Аз доколкото знам ултрабонда е нещо като лепило, за да се захване добре базата.
Да.

# 110
Tози без лепкав слой на мен черния лак ми синее, а една неонова поли база на Дидиер ми става на дупки. И съм пробвала да изтрия лепкавия слой на черния лак и тогава да нанесат топа и пак синее..
Синее защото е с ув филтър. Подходящ е за летните месеци, за по-светли лакове.

# 111
Някой има ли снимка на такъв маникюр с черен лак или някакъв друг по-тъмен и топ с УВ филтър? Толкова ли е видимо това синеене?

# 112
Малко ми е гузно, ама 😃 понеже от скоро съм в София, та реших да си поддържам маникюра при маникюристки. Пробвах няколко - не съм особено доволна. Общо взето повечето не правят декорации, не ми е нещо.. абе не ги усещам да са моите маникюристки.
тези дни запазих ту в един салон, после викам я да видя пък работата - леле, трагична. Когато се правех сама бяха по-добре 🤷♀
И сега са на път да ми заключат профила в студио24 😃.. ама те повечето почти нямат и снимкии и профили, пък в студиото високи оценки.
Мислех днес да ходя на маникюр, ама като огледах пак страницата се уплаших😃
Та, реших да си взимам отново продукти.
Този и другия месец се зареждам и се започвам. Дано всичко е наред 😃
А и не ми харесва това студио24. Изобщо информация няма кой знае колко, ако тръгна да ги търся ми се сопват, да съм запазела час първо. Как да запазя час за нещо, което не съм сигурна дали ще могат да направят? 😦
Иначе в моя град си имах една маникюристка, хем се сприятелихме, забавлявахме се супер много докато бях при нея, а и тя постоянно се усъвършенства.

Та реално реших, че за един цвят и една лепенка не ми се дават пари всеки месец. Единственото, което намирам за плюс тук е, оформянето на ноктите ( това ми е най-досадната работа от всичко).
Ама не съм толкова зле, ще се науча.
Прочетох всичко в темата и си направих план 😃 само трябва да си избера нещата 🥰.

# 113
Добре дошла! Да, като цяло е трудно да се попадне на добра маникюристка, затова и повечето момичета тук в темата сме започнали сами да си правим ноктите. Ако имаш въпроси относно конкретни продукти, които си харесала, пиши. Иначе като цяло препоръчваме 2 стартови комплекта за начинаещи - на Коди от Елена арт и на Семилак от Нотино. И двата съдържат всичко необходимо + лампа.

# 114
Добре дошла! Да, като цяло е трудно да се попадне на добра маникюристка, затова и повечето момичета тук в темата сме започнали сами да си правим ноктите. Ако имаш въпроси относно конкретни продукти, които си харесала, пиши. Иначе като цяло препоръчваме 2 стартови комплекта за начинаещи - на Коди от Елена арт и на Семилак от Нотино. И двата съдържат всичко необходимо + лампа.
Аз вече съм си ги правила горе долу година сама в нас, само че тогава правих с горни форми Х гел. Сега трябва да съм с късички ноктенца 😃
Имам някакви базови знания и горе долу добре се справях за съвсем начинаещ.
Благодаря за посрещането! Успех, дами!

# 115
Някой има ли снимка на такъв маникюр с черен лак или някакъв друг по-тъмен и топ с УВ филтър? Толкова ли е видимо това синеене?
Не съм снимала но да, стои като тъмно синьо а не черно. 😀 Иначе за светлите цветове е супер, но не пише никъде в описанието че не става за тъмни и не съм видяла та проба грешка.
А някой да препоръча гел за изграждане с възможно най-малко пилене?

# 116
Уау, какъв ще да е този лак с толкова силно синьо отражение. Вярно, че черни нокти не си правя, но от години ползвам топа без лепкав слой на Коди и не съм забелязала да променя цвета на никой лак. Единствено в самата лампа се вижда синьото отражение, докато печеш.

# 117
Еми само на черния лак го променя така, не знам.

# 118
Геловете, които стават за т.нар. изравняване без пилене, не стават за дълго изграждане. Геловете, които стават за дълго изграждане пък, са гъсти и най-вероятно ще трябва да пилнеш тук-там. На палу гела в бурканче не е лош за целта, а и е бюджетен. Ако обаче съвсем не ти се пили по-добре си вземи горни форми и акригел. Ползвала съм този на клареса, не че мога да го сравня, ама върши работа.

Не съм снимала но да, стои като тъмно синьо а не черно. 😀 Иначе за светлите цветове е супер, но не пише никъде в описанието че не става за тъмни и не съм видяла та проба грешка.
А някой да препоръча гел за изграждане с възможно най-малко пилене?

# 119
Откраднах идеята от Аничка. понеже много ми хареса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт