Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 373
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 945
Раджва изглежда много променена, май бритона е добра идея, но не ми харесва как е облечена обаче.

# 946
  • Някъде там
Даааа цял един месец не се е показала...

Птица, поздрав.

# 947
  • в сърцето на един мъж...
Раджва що така се е почернила???

# 948
В единият случай имаме черно на бяло незаконно направени снимки на бъдещата кралица. Неоспоримо доказателство и основание за дело.
В другият случай - той каза - тя каза. Който се е занимавал с дела знае, че измама/клевета се доказват ужасно трудно. Предполага да докажеш умисъл - че обвиняемият е искал да те измами или наклевети. При положение, че тези думи са излязали уж погрешка и то под перото на някакво си момче за всичко на Хари и Меган, на какво основание ще бъде едно дело?
Скуби ще каже "аз пишех фантастичен роман за кралско семейство расисти, паралелно с другата книга, и случайно страниците са се смесили"... примерно...
За да има смисъл от такова дело трябва лично Хари и/или Меган да кажат "крал Чарлз, баща ми, и принцеса Катрин, снаха ми, са расисти". Иначе ще бъде баш Жоро Игнатов.

# 949
Файда от някаква мижава издръжка като ще ѝ вземат децата.
За справка Александра не е имала право да изведе децата си извън Дания, защото Фредерик не е имал още деца и са били преки наследници на короната. А какво си говорим в сегашно време като Фредерик е крал и има 4 деца..  Мери ще седи и ще си кротува и ще се прави на щастлива съпруга по събития, ще държи мъжа си за ръка само и само да бъде до децата си и да не я изхвърлят в трета глуха.
Фредерик нищо няма да загуби, а Мери всичко.

Затова приказките свършват със сватбата. Защото иначе няма да остане никоя, която да се върже.
Вие вярно ли си мислите, че при един хипотетичен развод, датската кралица ще хукне с децата към Австралия? За какво й е? Щели да и вземат децата? Моля!! Тези деца не са на 5 години, а на 14-18 г., доколкото си спомням. Дали ще искат да отидат в Австралия в нови училища и т.н. дори да има хипопетична възможност? И защо въобще се смята, че жената би хукнала към Австралия? Аз бих си живяла в Дания, срещала с децата и гледала кефа. Ако пък и харесва, да е кралица и е вече не й пука за мъжа й, още по-добре. Гледат я, прислужват й.

# 950
Само две думи за тази корица: английски аристократизъм!

# 951
Само две думи за тази корица: английски аристократизъм!

Много са хубави и добре са ги уловили.

# 952
  • # супернатурална #
Ама някой повярвал ли е, че АКС са расисти? Освен фанатизираните расисти с обратен знак? При пищната сватба, която спретнаха на двурасовата жена, лично бъдещия крал да я поведе към олтара...Сега...въпросите преди да се роди бебето...по-черничко ли ще е, по-русичко...си ги задаваме и ние в еднорасовите семейства. Само много комплексиран от расата/вида си човек би се засегнал.

# 953
Ето го расиста в три кадъра:

# 954
  • # супернатурална #
Значи, ако Чарлз беше направил физиономия като на Дория, докато тя му говори, не ми се мисли какви неща за него и расизмът му щяхме да четем.

# 955
  • София
Най-обикновено изказване е представено като расистко в книгата, защото точно тогава BLM беше във възход.

# 956
Той Хари е имал такива изказвания да се чуди децата им как ще изглеждат. Нищо скандално и според мен. Всички сме се чудили как ще изглеждат децата ни като се родят, на кого ще приличат и т.н.
И аз мисля, че заради BLM стана цялата шумотевица, Меган се сети, че ако се идентифицира повече с майка си ще е в тренда. Един куп хора, които са работили с Меган, споделиха че никога не се е причислявала към цветнокожата популация.
Винаги съм се чудела ако се възприема като цветнокожа защо постоянно си изправя косата, а не я остави в естествен вид.

# 957
  • София
А каква и е физиономията на Дория? Леко се е усмихнала, слуша го.

# 958
Надменна е физиономията.

# 959
  • # супернатурална #
Нищо и няма на физиономията, разбира се. Точно като въпросът "на кого ще прилича бебето". Но ако я беше направил Чарлз щеше да е "ехидна усмивка и смръщени вежди".
Най-обикновено изказване е представено като расистко в книгата, защото точно тогава BLM беше във възход.

Това е още по-гадно от откровена лъжа. То да си постоянно нащрек какво ще кажеш и как ще бъде интерпретирано. Не им стига, че пресата и целият свят следят под лупа всяко действие, дума и жест, ами и в собствения си дворец да нямат спокойствие. Наистина е било наложително отделянето на младата двойка.

Общи условия

Активация на акаунт