Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 348
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 960
  • Sofia
Проблемът с Мери е, че явно страда.
Иначе бих се радвала да си живее обгрижвана, без да й пука за мъжа й Simple Smile

# 961
  • Sofia
Ако питате мен, Хари изобщо не мисли, че някой е расист. Цялата истерия тръгна от Опра, която така зрелищно реагира на едно нормално семейно обсъждане, че си "продаде" цялото предаване с тоя скандал 😁

# 962
Самият Хари също често прави изказвания за цвета на кожата. За бившата си приятелка от Южна Африка е казал, "не е черна или нещо такова", за настоящата си жена е казал "не е видимо черна".

Тоест всеки човек, който коментира цвят е на кожата е расист? Начело с Хари, разбира се, защото има документирани поне 2 негови изказвания на тема цвят на кожата. Явно за него е важно уточнение, щом го прави нееднократно.

По тази логика целия свят преди брака на Уилям и Катрин коментираха какъв цвят ще е кожата на бебетата им - светла аристократична кожа като Уилям или маслиновата нотка, която Катрин има. Самите ние сигурно също сме расисти, ако някой някога се е чудил дали бебето ще има нашата кожа/нос/други външни белези или тези на бащата.

# 963
  • София
Това са чисти спекулации, какво щяло да се каже, ако на Чарлс му била такава физиономията.
А на въпросния разговор за цвета на бебето - няма как да знаем какво и как е казано, за да го определем като невинно или не. Само участниците знаят. А дори и от Хари нямаше много подробности.

Същото и с Мерините "неволи", тя е усмихната и доволна на всички последни събития, сама или с Фред - обаче не, много била нещастна.

# 964

По тази логика целия свят преди брака на Уилям и Катрин коментираха какъв цвят ще е кожата на бебетата им - светла аристократична кожа като Уилям или маслиновата нотка, която Катрин има. Самите ние сигурно също сме расисти, ако някой някога се е чудил дали бебето ще има нашата кожа/нос/други външни белези или тези на бащата.

Няма такова нещо, освен ако с бащата не сте от различни раси.

# 965
Това са чисти спекулации, какво щяло да се каже, ако на Чарлс му била такава физиономията.
А на въпросния разговор за цвета на бебето - няма как да знаем какво и как е казано, за да го определем като невинно или не. Само участниците знаят. А дори и от Хари нямаше много подробности.

Как няма подробности? Самият Хари по време на промото на книгата си казва в 2 независими интервюта, че кралското семейство не са расисти и жена му никога не е казвала, че са расисти. Самият Хари казва, че не са расисти, само в един български форум някои потребители са убедени, че са Simple Smile

https://www.independent.co.uk/life-style/royal-family/harry-roya … han-b2258480.html

# 966
  • На топло
Ако питате мен, Хари изобщо не мисли, че някой е расист. Цялата истерия тръгна от Опра, която така зрелищно реагира на едно нормално семейно обсъждане, че си "продаде" цялото предаване с тоя скандал 😁
Не е само Опра.
Цяла книга написаха, ако случайно някой е пропуснал интервюто. И имена даде съавторката 😂.
Ама никой няма да се занимава да ги съди, то им стига повече никогаг да не ги поканят обратно в семейството. За тяхна безопасност.

# 967
Който иска може да дава имена, фактите са, че нито Хари, нито Меган са назовавали имена.

# 968
  • # супернатурална #

Няма такова нещо, освен ако с бащата не сте от различни раси.

А ако сме от различни нямам право да изразя на глас чуденката си дали ще наследи хубавите, черни и къдрави коси на Дензъл Уошингтън, примерно? Или родителите ми нямат право? Очаква се роднините на смесените двойки да стъпват на пръсти, сакън нещо да не бъде изтълкувано  като расизъм? Не мисля. Но виж, ако някой търси под вола теле, със сигурност ще намери.

# 969
  • Някъде там

Рания ми харесва.

Горното много интересен  модел.
Обувките са хубави много но не са подходящи за визията.

# 970
Херцогинята на Единбург посещава проекта Feel Good Inside and Out в Cranford College в Hounslow днес.
Много ми харесва визията ѝ, косата също седи страхотно с тези къдрици. Слънчева си е Софи, носи усещането за много спокоен и позитивен човек.

Същото и с Мерините "неволи", тя е усмихната и доволна на всички последни събития, сама или с Фред - обаче не, много била нещастна.
Ама ако тая история беше за някоя жена от АКС щеше да е друга история. И като се появят някъде и са “усмихнати” са нещастни, фалшиво усмихнати, по задължение се държат така ама Мери е щастлива. 😂
Мери се съсипа от “поправки” по лицето, личи си колко не е на себе си по събития, как се върти и само позира с фалшивата усмивка ама иначе тя е щастлива за вас.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 17:34 от Chonsi

# 971
  • При семейството си
Който иска може да дава имена, фактите са, че нито Хари, нито Меган са назовавали имена.
Фактите са, че може да не са назовали имена, но не е като да не намекват някои неща (за таблоидите, голямата разлика и неподкрепата на семейството):
https://youtu.be/Tl9KT9RwiGc?si=OjJBQb1cBZ8XjBtf

Едит: https://youtu.be/zonIksJbuvo?si=twp6SZXJxoVEQXPo

Като човек, живял в САЩ, темата за расизма е много умело използвана, преекспонирана и с нея се злоупотребява.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 18:11 от Elpis

# 972
  • Някъде там
Много хубави  снимки качи Хюсеин.
Сладури

# 973
  • София
Лелееее, Софи какво е облякла 😮
На Рания поне блузата е хубава, че и нейната пола конкурира софиния тоалет.

# 974
  • # супернатурална #
Много ми харесва Раджева. Колкото и да се опитва Рания да не бъде засенчена от снаха си(може би с право, все пак тя е действащата кралица)-младото си е младо. И естественото-естествено. Освен това в нея има една аристократичност, която в Ранния ми липсва и на млади години, и сега.
Софи е с рокля не съвсем в неин стил, много по-младежки и модерен от обичайния и. Но дори в по-старомодни тоалети е изключително приятна за гледане-носи някаква светлина тази жена, личи си, че каузите, в които участва са и по сърце и не прави нищо про форма.
Колко сме различни хората-за мен роклята на Софи е модерна и много шик, на някои пък не им харесва.

Общи условия

Активация на акаунт