Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 328
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 975

Много хубава Софи, страхотна, лъчезарна жена, неслучайно толкова се сближиха с Кейт.
Рания и Раджва не ми харесват, и двата тоалета са твърде напластени и безформени.

# 976
  • София
Роклята си е супер, но всичко останало я съсипва.

Софи и Кейт са близки от години, тя ѝ е била ментор по време на годежа.

# 977
  • # супернатурална #
Кое "всичко"

# 978
Раджва изобщо не ми харесва, млад човек облечен като лелка на 75 години с тия широки черни дрехи, широк колан.. ужас.
Рания и тя не ми харесва с тая пола, само цвета е хубав.

Кученцето на Камила е починало. Голям сладур е бил, дори я е придружавал и на ангажименти.
https://x.com/royalfamily/status/1858506519756587161?s=46

# 979
Много е хубава Раджуа. Бързо се е възстановила след раждането.

# 980
Странно как за предполагаемата "изневяра" на Уилям се говори все едно е истина без абсолютно никакви доказателства - нито снимки, нито каквото и да е било.
Обаче  документираната изневяра на Фредерик се отрича. Simple Smile

# 981
Раджва не роди ли преди три месеца, би трябвало да се е възстановила, макар че с тези широки дрехи не може да се види фигурата й, обикновено човек се облича така, когато се опитва да скрие няколко кг.повече.

# 982
Само аз ли не харесвам Раджва, съпругът й ми е много, много по симпатичен от нея

# 983
  • При семейството си
При Софи просто фокусът, съзнанието и’ не е заето с това да е модна икона и/или ексцентрична, и/или модерна (а и тя, мисля, няма претенции да е някое от тези неща), по-скоро да е отдадена, с каузите, работата и свързаните с тези неща ангажименти.

# 984
  • Някъде там
Шарлот е  удостоена с ранг "Рицар" в качеството си на президент на Rencontres Philosophiques de Monaco.
По случай Националния празник, Каролин връчва отличията на Ордена за културни заслуги по време на церемония тази сутрин.
Като момиченце  е, Шарлот. Хареса ми днес повече от Беатриче. Обикновено тя е най-добре  облечена

А Алберт ще връчи  княжеските ордени.

# 985
Херцогинята на Единбург, като глобален посланик на Международната агенция за превенция на слепотата, посещава днес лабораторията Fight for Sight в Университетския колеж в Лондон.

# 986
  • Някъде там
Много е хубава Раджуа. Бързо се е възстановила след раждането.
Тя още миналия месец си изглеждаше  добре.  Определено бързо, се възстанови.  На някои им трябва много повече.
Много ми харесва визията на Шарлийн само цвета  на роклята ми е на кантар.

Летисия и Фелипе ще връчват журналистическите награди.
Летисия продължава с избора си да носи тъмно облекло  след трагедията.

# 987
По-голямата сестра на шамана, Деми, е с ново видео по социалните си медии. Там показва заплашително писмо от адвокатите на шамана, където е заплашвана със съд заедно с други лица. Деми казва, че няма проблем да се яви в съда с другите. Говори и за звуковите записи, в които шаманът признава сексуален контакт с клиентите си. Накрая го призовава да спре да праща разни мъже да я заплашват в дома й.

Какво стана с любов и доброта, пречистване на света и вагини? Явно той е по заплахите за съд. Смешният му опит да заплаши тукашно списание също се провали, когато полицията просто закри случая по подадената жалба. Даже разследване не е имало нужда да се прави. Безпочвена жалба.

# 988
Херцогинята на Единбург, патрон, отпразнува 60-ата годишнина на благотворителната организация „Благосъстоянието на жените“ по време на прием в Лондон.

По време на приема, херцогинята на Единбург се срещна със сър Маркъс Сетчел, бившия хирург-гинеколог на покойната кралица Елизабет II, който изроди и двете деца на Софи.

# 989
  • Sofia
Вече от доста време наблюдавам Шарлийн и не виждам и следа от предните проблеми. Много се радвам, ако напълно се е възстановила и всички проблеми са останали в миналото. Показват задружност с Алберт, въпреки всички стари проблеми.

Раджва е млада майка. Сещам се за много причини, поради които може да се наложи да носи малко по-плътни/широки дрехи. Може да крие някое кило, неприбран корем, протичаща кърма и т.н. Да й дадем малко време да се почуства достатъчно уверена да носи прилепнали дрехи.

Софи е навсякъде тия дни. Абсолютно войниче на короната, винаги на линия.

Общи условия

Активация на акаунт