Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 368
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 020
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
В случая с Мариус май, май ще излезе, че "жертвите" и те имат да дават бая дъъълги обяснения защо и как отново поддържат контакт с него. Оправданията и на двамата адвокати са комични.
Някой може ли да обясни какво е изнасилване, без изнасилване?
Аз си мисля, че при нас в България е зле. Е, прехвалената Скандинавия се видя, че е в пъти по-зле.

# 1 021
  • При семейството си
Изнасилване, без изнасилване идва от неточния превод, според мен, на английски звучеше: изнасилване без полов акт.

# 1 022
Той хубаво е в ареста, ама като видях какви са им килиите и аз бих влязла - да си почина малко, да погледам филми, че и няма да готвя.
Пародията е пълна. Метте един полезен ход не може да има с Мариус, освен да го тикнат в клиника или в затвора.

# 1 023
  • София
Това вече става пълна пародия!

...но междувременно е пускан да излиза извън страната за няколко дни на шопинг разходка из Лондон!?!

Според списанието, което изнася инфото в Лондон са били и за стартиране на рехабилитацията, на разговори с терапевти, за планиране на предстоящото лечение.
"The trip to London was part of the start of the rehabilitation. The family had in-depth talks with therapists, to make a plan for the further treatment."

С първото изречение съм съгласна.
Както и с това
Всички казват че Мариус  е за затвор и в това няма съмнение, но пак трябва да си измислите, само защото не харесвате някого.

# 1 024
  • Някъде там
MoSt new момичето от Фрогнер  е Ребека. Това е квартала в който се намира апартамента й.

Става объркване, защото в съобщението на полицията  се уточнява, че обвиненията и по нейния случай са разширени.

Но, тя не е изнасилената. Изнасилената е била в безпомощно  състояние и това е била причината, да не може да реагира.
Това се е случило  през пролетта,  но го арестуват и обвиняват сега.
Обвиненията са единствено  от полицията. Не от нея.
https://www.vg.no/rampelys/i/4BxB0R/marius-borg-hoeiby-paagrepet

Ребека в случая вчера, когато са го арестували по случая от пролетта, не е жертва.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 12:48 от daviz

# 1 025
Според мен ще се опитат да го изпратят в някоя клиника в чужбина, което отдавна е трябвало да направят.

Естествено, че никой не оправдава Мариус, що за идея, насилник на жени. Абсолютен престъпник. Но аз поне, не искам да оплювам и майка му, защото и съчувствам, като на всяка друга, всяка майка иска да се гордее с детето си, а не да разчиства местопрестъпления. Освен това не вярвам, че са го възпитали престъпник. Понякога просто семейството е безсилно.

# 1 026
За мен не е редно да се лекува в друга държава, докато тече разследване в Норвегия. Сякаш в Норвегия няма специалисти. И какво, ако го вкарат в затвора, просто ще прекрати евентуалното лечение и ще се прибере?

За мен, ако е истина, го правят, за да го скрият и ако има още прегрешения, този път в Лондон, то няма да са публично достояние, защото там не е известен и полицията няма да ги оповести публично.

# 1 027
  • Някъде там
Днес е националният празник на Монако.
Прекрасни дечица. Много хубави и наперени малка дама и джентълмен.

# 1 028
  • При семейството си
Той хубаво е в ареста, ама като видях какви са им килиите и аз бих влязла - да си почина малко, да погледам филми, че и няма да готвя.
Пародията е пълна. Метте един полезен ход не може да има с Мариус, освен да го тикнат в клиника или в затвора.
От август до момента три пъти го арестуват, но не го задържат в ареста.
Да си оправят разследващите обвиненията, да систематизират престъпленията му и…сигурно има предвидени начини и наркозависими да бъдат задържани, както и после да си изтърпяват наказанията, без да са на свобода, както и да се лекуват.

# 1 029
  • София
Ох, Жак...чак и фуражка са му сложили Joy

# 1 030
  • Някъде там
Лана ти сега ли забелязваш?🤣
Всяка година е с фуражка и винаги козирува като мине баща му.

https://www.instagram.com/reel/DCjY5F3vECi/?igsh=MmN5cnExY2Y1MW5x

Фелипе и Летисия са отново във Валенсия.
Този път много топло посрещнати, нали са сами.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 14:41 от daviz

# 1 031
Да, две различни жени са.
Изнасилването не е на Ребека, както излезе първата информация, а на друга жена. Ребека е била в колата с Мариус, когато той е бил арестуван. Мариус няма валидна шофьорска книжка и е карал без такава. Какво прави тя в колата е съвсем друга тема. Aдвокатката й съобщава, че тя е била в колата му, за да я вземе назаем да я ползва. Определено има нещо много смахнато с тая Ребека щом той има забрана за контакт, а те са заедно в неговата кола, която тя щяла да ползва временно.

А изнасилената жена е такава, защото според полицията е била жертва на изнасилване. Полицията уточнява, че не става дума за полов акт (пенис във вагина). Има много други сексуални действия, които се категоризират като изнасилване в закона. Също жертвата е била в безпомощно състояние - това, което полицията нарича sovevoldtekt, изнасилване, докато жертвата спи. Не значи, че жертвата е спяла, а че е била в безпомощно състояние да окаже борба. Или е спяла, или е била пияна и не е могла да се бори - това са подробности, които ще излязат след време. Тя не е Ребека, а четвърта жена, която не е била част от приятелския кръг на Мариус. Тоест съвсем непозната жена.

Изнасилването е станало пролетта, но е съобщено на 6 номеври, така че полицията е разследвала това почти 2 седмици преди да му се повдигне обвинение днес. А Мариус е заминал с пастрола и с мама в Лондон на почивка скоро след като полицията започва да разлседва изнасилването и докато са знаели за разследването. Мариус отрича да е виновен в изнасилване.

Вече няма капка съмнение, че Метте-Марит и Хокон знаят какво става и го прикриват. И мълчат като пукали, хилят се на журналистическите въпроси и се правят на дръж ми шапката. 100% съм за махане на това семейство от власт. Сутринта по новинарската емисия имаше един господин, на който не му хванах името и титлата, който каза, че кралското семейство трябва да е за пример за поведение - откритост, спазване на закона и безупречно поведение. Те задават стандарта за всички останали и представляват всеки един от нас. С това си поведение се провалят окончателно.

И да, има слухове, че отишъл в Лондон с мама и пастрока да планират рехабилитация там. Защо не тук? И тук има специализирани места. Защо да го крият там? Сега да вкарат в затвора до делото и там волю-неволю да се отърве от наркотиците. Така няма нужда мама да го крие в Лондон в частна клиника.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 15:02 от Fenris

# 1 032
  • София
Забравила съм Simple Smile

Матилде, на посещение в училище.

И прекрасната София, на дискусия за световния ден на децата

За първи път тези обувки не ме дразнят, за този тоалет са много подходящи

# 1 033
  • в сърцето на един мъж...
Еха, София доста е напреднала с бременността Simple Smile Много добре изглежда!
На Иняки е крайно време да му спрат издръжката. Децата им са големи, няма нужда да го отглежда до живот.

# 1 034
Каква мъничка и крехка изглежда София пред посрещачката си 😄
А аз много ги харесвам тези двуцветните обувки. Има нещо закачливо в тях.

Защо въобще получава издръжка този мъж? Нали него го хванаха в изневяра? Явно е договорка някаква, но каква?
Днес поразрових е нета и не намерих информация.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 15:15 от птица

Общи условия

Активация на акаунт