Кралски работи и клюки - ноември 2024

• 90 300
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 1 155
Принцеса Беатрис присъства на празничното тържество на Ралф Лорън във водещия магазин на Лондон на 20 ноември 2024 г. в Лондон в подкрепа на благотворителната организация за борба с рака на Кралския Марсдън.

# 1 156
Снощи в "Стани богат" имаше въпрос към млада участничка - Какво правят кралските особи във Великобритания с букетите от сватбата от 1923 г насам". 1.Използват г в градините, 2.Даряват за благотворителност 3.Оставят  на гроба на незнайния войн и четвъртото не помня.
Едно от разсъжденията беше - Защо са им в градините? Те си имат градинари, а отрязания цвят трудно може да бъде съживен ....
Няма нужда да споменавам, че не даде правилен отговор.
Скрит текст:
Най-потресена от знанията на младите бях преди две вечери. На въпрос "Какви герои са Белчо и Сивушка?" - дълбок размисъл. На насочващ въпрос от водещия - как ви звучат имената, отговора беше "като имена на зайци". Свещена простота...

# 1 157
Grinning

Беа е много разхубавена, жалко, че цялата е в черно.

# 1 158
  • Някъде там
Рания на посещение в технологичният университет.
Много ми харесва тази й висия.

Алберт и Шарлийн
връчват на доброволци почетни медали за заслуги към Националната кръводарителска организация и Червения кръст.
Много хубаво палто и прическата й ми харесва.

Филип и Матилде приемат нови патентовани доставчици, както и нови притежатели на съществуващи патенти.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 13:46 от daviz

# 1 159
Фенрис, благодаря ти за изчерпателната информация! С удоволствие чета постовете ти!

# 1 160
  • Някъде там
Много ми харесват новите  портрети, повече и от гала портретите.
Скрит текст:
Днес бяха публикувани новите официални граждански портрети на техни величества краля и кралицата.
Цивилните портрети на краля и кралицата са направени от фотографа Стеен Евалди в двореца на Фредерик VIІ в Амалиенборг. В бъдеще портретите ще бъдат използвани от кралското домакинство във връзка с официални пътувания, посещения и специални събития, както и от покровителите на кралската двойка.
През април беше публикуван официалният гала портрет на кралската двойка. В момента гала портретът се изпраща на датските посолства и консулства в чужбина, на правителствени институции и на избрани датски кораби.
Както официалният гала портрет на кралската двойка, така и гражданските портрети ще бъдат публикувани във връзка със смяната на трона на 14 януари 2024 г.

# 1 161
Мери трябва да е  кралицата, Фреди - консорт.

# 1 162
Чудесни портрети на Мери и Фредерик! 😍

# 1 163
  • София
Страхотни са Мери и Фредерик! И на мен тези портрети ми харесват повече. На другите всъщност само роклята на Мери не ми харесва особено.

Шарлийн е много готина. Палтото ѝ е страхотно!

Беа защо се е почернила така? И кога ще се махне тази овърсайз мода - на никого не стои добре.

# 1 164
Уау, страхотна обработка на портретите на Мери и Фредерик! Качествено изпълнение, браво!

# 1 165
  • Някъде там
Страхотни са Мери и Фредерик! И на мен тези портрети ми харесват повече. На другите всъщност само роклята на Мери не ми харесва особено.

Шарлийн е много готина. Палтото ѝ е страхотно!

Беа защо се е почернила така? И кога ще се махне тази овърсайз мода - на никого не стои добре.
Аз пък зелената рокля  много я харесах. Само не харесах това, че не се виждаше  огърлицата. Искам да я видим и в движение скоро и огърлицата  отделно.
Летисия днес  връчва XIV PremiosLuisCarandell на парламентарната журналистика:

И на изложба

# 1 166
Полицията разследва трето изнасилване от Мариус. Сега чета статията и ще ви напиша подробностите.

Значи имаме изнасилване от март тази година - жертвата не е знаела какво е правил Мариус с нея. Била е в безпомощно състояние. Разбрала е след като полицията я е извикала и е говорила с нея. Води се изнасилване, защото тя не е изразила съгласие със сексуални действия - била е в безпомощно състояние, казва полицията.
Значи представете си един хубав ден полицията да ви извика, да ви покаже видео, където някой прави нещо сексуално с вас, докато вие сте в безсъзнание.

Второ изнасилване, което е станало преди време в град Тьонсберг и където жертвата е позната и на Юлиане, с която Мариус живееше в този град в обща къща, и на Мариус.

Третото изнасилване се е случило на 26 септември тази година в жилището на Мариус в Скаугюм - червената къща. Полицията е разбрала за това в процеса на преглеждане на материалите, които са иззети. И третата жертва е била в безпомощно състояние.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 16:02 от Fenris

# 1 167
Някакви коментари от самата полиция има ли или разчитаме само на статиите в пресата? Някой полицейски служител говорил ли е пред медиите?

# 1 168
  • София

Аз пък зелената рокля  много я харесах. Само не харесах това, че не се виждаше  огърлицата. Искам да я видим и в движение скоро и огърлицата  отделно.
Така де Simple Smile
Погледнах я сега пак роклята - сигурна съм че може да се модифицира и да махнат дантелата. Чакам да видя с какво решение ще излязат Мери и шивачката ѝ (и който друг участва в процесите по префасонираме)

София изглежда страхотно, много ѝ отива да е бременна.

# 1 169
Тази информация наскоро изтече в медиите, значи чакаме полицията да излезе с официално съобщение скоро.

Иначе хубава фотопреработка на снимките на Фредрик и Мери. Разхубавили са ги.
Мери е с малка буква F около шията.

Общи условия

Активация на акаунт