Червените флагове, за които си затворихте очите.

• 17 114
  • 318
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Е значи не е стиснат.

# 106
  • Бургас
Ми аз тука драма не виждам. Приема гости, купува гардероб за 1000лв., ти избираш и като цяло на хвалба ми прилича 🤣

# 107
И аз да посоча не червени флагове, ами светофари.
Казваше, че 99% от жените били курви и боклуци Grinning
Когато му споделих, че ме кара да се чувствам зле, отговорът беше- правиш се на жертва, типично по женски.  
И много други, които ще си спестя. Grinning
Добре че нямахме по-сериозни отношения.

# 108
Мамино синче, залепен за майка си, сестра си и племениците, света се върти около тях. Настойчиво искаше да правим деца още на първия месец от връзката.

# 109
  • Out of the Mix
И жени тикатащи Misc Alarm Clock има много, пълно е.
Една искаше на 2-рия, 3-я месец, защото колежката й излязла майчинство, а работата й тежеше (кифленска, офисна, компа, програмите, мейлите), при това млада в разцвета на силите си на 30. Аз не исках, съответно вече я няма.
Етапи не се прескачат -> опознаване, битовизъм съвместен поне 1-2 г. минимум, напасване, "изяждане на малко сол", тогава евентуално, ако и двамата искат, но не е и задължително, има хора си живеят и без деца.

# 110
И аз знам една, която имаше скандали в офиса и реши да се "спасява" по този начин. Връзката й не е хубава. Използва приятеля си за нейните цели - бебето, нямат интимност, освен минимално необходимата, а в офиса търси внимание от други.

# 111
  • Out of the Mix
Мдам. Затова бебе се създава, след като всичко друго е топ, и отношенията са прекрасни.
Няма гаранции - може да се бъгне някой, да му намелее либидото, заболявания, недай Боже, но все пак връзката и отношенията се развиват напред в живота по съвсем различен начин по единия, и по другия начин.

# 112
В предишната ми връзка момичето още от началото повтаряше, че свободата й е най-важното нещо във връзката й. В какво се изразяваше свободата й - всеки петък и събота искаше да излиза вечерта (без мен). Първият път я попитах с кой и за колко време мисли да стои. При това, в дни, в които би трябвало да си прекараме времето заедно двамата. Като че ли се възпали от въпроса и каза, че ще излиза с който си поиска, с когото си поиска и ме подсети за разговор още преди да започнем връзката си, в който си говорехме, че свободата в една връзка е едно от най-важните неща. Затворих си очите за това. След 5 месеца връзката ни приключи. Изневери ми. Разбрах, че е излизала с мъже неколкократно, по дискотеки и къде ли не. Другото нещо, което крещеше червено е, че винаги усещах, че не мога да й имам доверие, не беше искрена с мен, но не исках да си го призная. Опознавайте партньора си добре, на няколко нива, отрано и не се впускайте лесно във връзки, защото е изгубено време.

# 113
Тя защо е искала да бъде във връзка изобщо? От ниско самочувствие или за битовата помощ сигурно.
Често това, което някой невинно, но изрично подчертава в началото, се оказва червеният флаг.

# 114
Е, поне си го разбрал след 5 месеца, не 5 години.... Радвай се, че така е станало, не сте били един за друг.

# 115
Той е искал явно.
Грешна е представата за свобода.
Това си е личен избор и време. Свободата е да можеш да избираш дали да седиш вкъщи с някого или да излизаш без него. Изневярата сама по себе си не е свобода и не е следствие на свободата, а личен избор. Тя е можело да ти изневери и без да ходи по дискотеки. Цапва си среща някъде и воала.
Демек – не си я кефел достатъчно или не е искала връзка и ти е уйдисала незнайно защо.

# 116
  • София
То по принцип, ако не живееш с някого, си свободен да излизаш когато и където си искаш, разбира се, без да го крещиш. Ако искаш да си с някого - си с него. Ако не искаш - си седите отделно и използвате свободното си време според акъла си.

# 117
Той е искал явно.
Грешна е представата за свобода.
Това си е личен избор и време. Свободата е да можеш да избираш дали да седиш вкъщи с някого или да излизаш без него. Изневярата сама по себе си не е свобода и не е следствие на свободата, а личен избор. Тя е можело да ти изневери и без да ходи по дискотеки. Цапва си среща някъде и воала.
Демек – не си я кефел достатъчно или не е искала връзка и ти е уйдисала незнайно защо.
По повод трактата за свободата - тука например много се тръби как двойките ама задължително трябва да живеят заедно (говорим без брак и деца). Всеки разбира нещата различно.
 Но при това с дискотеките става въпрос за неуважението и демонстративното налагане. И много други неща вероятно - комплексарски изцепки от момичето.

# 118
Абе доста грешно схващане за свобода е тва да излиза с мъже по дискотеките вместо в същото време да го прави това с официалния. Няма смисъл от връзка с такава, ползваш я по предназначение докато ти е интересно и да се чувства свободна колкото поиска

# 119
Като е искала отворена връзка момата - да си е казала отначалото поне. Пък да си преценяват устройва ли ги и двамата.
И не, не наричам отворена връзка да излезеш с приятелки от време на време без половинката, както и той от време на време да се види с неговите авери без нея. Че и това чух преди време за моя връзка тогава Grinning Че ние работехме заедно, живеехме заедно, много ясно че поне от време на време ей тъй за разнообразие пък няма да сме заедно... И една позната го нарече това "отворена връзка", щото понякога излизахме или ходехме на гости без да сме в комплект Joy Примерно единият отива на място където музиката не е по вкуса на другия или с приятели които на другия са му скучни - как ли пък няма да настоявам да идва където не му се ходи или аз да се мъкна където на мен не ми харесва.
Ама като някой смята за свое право и свобода да си го слага с когото свари, бива да се уговорят и с партньора му все пак. Ей тъй, да си знае, пък може и да реши и той че "връзка" с такива свободи го устройва, има и такива случаи. С повечко пазене и по-чести изследвания нали, че не се знае знае ли се.

Общи условия

Активация на акаунт