Червените флагове, за които си затворихте очите.

• 17 055
  • 318
  •   1
Отговори
# 240
Сийке, като станеш на 30 се обади.
Много си зелена още. Аз тъкмо ще съм на 35-36 някъде.
Добре де. Няма да я обсебвам Simple Smile от 20-30  да ми пристане. После на 30 ще видим Simple Smile
JoyJoyJoyJoy
ШЕГА ХОРА ШЕГА

Тихо, тихо, да не ви чуе мъжът ми.
Повярвайте ми, не можете чак толкова много да изпиете, момчета. Да не говорим, че може да се гътне от радост, още преди да успее да извади ракията.
Ако имаш Узо ? може да стане работата. Аз не пия ракия.
JoyJoyJoyJoy

# 241
Жена няма шанс срещу мъж, освен ако не го изненада и дори тогава трябва да е подготвена да бяга много, много бързо.

# 242
На спаринг в залата дори мъже с моите килограми метат с мен земята, хем и ме пазят и не играят с пълна сила.
Тия работи с удар в гърлото, бъркане в очите и т.н. са само ако са ви нападнали и не сте могли да избягате, като последна мярка. Хората се пазят, дори инстинктивно, не е толкова лесно да удариш някого в гърлото и да не реагира.
Гърлото на работи.
Удряли са ме. До де да припадна ядоха много бой. За състезание става въпрос.

Купете си спрей. По-добре е.

# 243

Не подлъгвайте тука аудиторията. Ще яде некоя жена бой, заради вас.
 Не вярвайте на тези неща от филмите.

Аз мисля, че казах същото - да се прави разлика между теория и практика.

# 244

Има един опит.
И след него .... и да е нямало да яде бой , ще яде.
Трябва да е 100% сигурна.
Пак казвам , ако искате в залата, ако искате на улицата. Готов съм да се пробваме.
Не съм тренирал от 20 години. Ония ден удрях тез  боксови човали  по улиците. Които мерят силата на удара.
Ударих 900 КГ.
Ако женичката е 50-60 кила ? ще литне на 2-3 метра.

Не подлъгвайте тука аудиторията. Ще яде некоя жена бой, заради вас.
 Не вярвайте на тези неща от филмите.

Е-ех, Тайсън, Тайсън, с тоя 900кг удар, за едни кирливи 20 мильона ли му се подложи на пършивия ютюбър ?...
На толква ли оцени легендата?
Wink
------------
Непростимо е мъж да удари жена, било то и с цвете. О-обаче жена така може да изпили психиката на мъж, че да го превърне от мъж в животно. Пък животното даже според юриспруденцията Simple Smile не носи отговорност за инстинктите си.

Истинският мъж е железен!
Истинската жена знае, че не може да го пречупи. Така че какво ѝ остава?
Да пили, да пили...

# 245
Не, не се шегувам.
Боксовата зала е контролирана среда. При положение че я даваш за пример, най-вероятно и тренираш бокс. Аз - не. Ако играем по правилата, е доста вероятно да ме победиш. Точно както аз ще те победя в спорт, който аз съм тренирала, а ти - не.
Аз съм много ниска, което означава, че единственият ми шанс да те достигна и ударя без да се излагам на опасност, е ти да се приближаваш безразсъдно - което пък ти в нормален боксов мач нямаш причина да правиш, защото сто процента си по-висок и с по-дълги крайници. Съответно много по-лесно ще ме стигнеш дори и без да идваш толкова близо и да си уязвим за удари. Тоест на твоя страна ще имаш и други предимства, на които, ако и играем честно, аз няма да мога да противодействам, особено срещу някой редовно трениращ бокс.
Но, извън залата няма правила. Много по-вероятно е някой, който тръгне да напада жена, да не стои далеч от нея, а напротив. А това вече й дава много възможности. От дране по лицето (ако е с от тези твърдите и дълги ноктопластики, ще е блъд бат, а на драния ще му е нужен пластичен хирург); бъркане в очите; извъртане на ушите, хапане до откъсване на плът; ако имаш запалка по джобовете, горене по ръцете и лицето, докато той те души; ключ в меката и незащитена от кости част зад възглавничката на ухото над мястото където започва челюстта. Успееш ли да го забиеш там дори и без засилка, няма човек, който ще продължи да те стиска или удря. Който не вярва, да го напипа и да притисне силно с пръст там за няколко секунди. Мъж не мъж, това наистина не е като по-филмите, където Джейсън от Петък 13 става да ги гони, бие и реже по десет пъти, докато от главата му стърчи шиш. А много други супер уязвими места има и по врата и тялото.
Разбира се, независимо дали за мъж или жена, ако от нищото го/я ударят в главата, така че веднага да загуби съзнание...
Скрит текст:
Абе, много хора казват как мъж, ако отвърне на жена с удари, едва ли не тя няма шанс. Което на мен ми се струва голяма глупост. И много частен случай.
Ако един човек иска да те нарани и идеята му е да те удари така, че да има последствия, има много начини да го направи. И повечето хора, тренирали конкретни спортове, знаят, че често силата на удара изобщо не е най-ключовото. Която всъщност обикновено е едното от двете възможни предимства на един мъж. Другото е ръстът.
Най-важното така или иначе е да знаеш къде точно да удариш, за да забавиш или неутрализираш някого. И тези места са почти идентични при мъжете и жените.
Ти май се шегуваш?
Ела в боксовата зала.
Обещавам да съм нежен.
Просто нямаш шанс.

По-скоро хитрост , трябва да ползва жената
Мъжа в 99% ще е по-силен.

Ако искаш да се пробваш с твойте тайни удари? Пиши
Явно не си гледала Олимпиадата по бокс ?

П.П. Сетих се за хватка от каратето. Работи 100%. И нищо няма да мога да направя.
Бягаш.  Няма да мога да те хвана. Не се шегувам !!!!

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 22:46 от Geri2000

# 246

Не съм тренирал от 20 години. Ония ден удрях тез  боксови човали  по улиците. Които мерят силата на удара.
Ударих 900 КГ.
Ми аз, вчера...
Ударих една мешана скара с гарнитура, плюс още три картофени кюфтета и два крем карамела накрая. Кантара кво удари няма да кажа.

# 247
На въпроса дали една жена може да пребие един мъж, абсолютно. Може и да го убие. И то биологична жена.

Наскоро гледах дори някакво криминално филмче по истински случай, където един беше удушен с ръце и понеже жертвата беше неслаб мъж, полицията постоянно търсеше мъж. Накрая се оказа една доста якичка в ръцете жена, просто никой не вярваше, че жена ще успее да се справи с мъж и то без да е пиян или по друг начин упоен.

Освен това ако двамата са на едни и същи килограми, почти винаги очаквано мъжът ще е по-силен, но една 50-килограмава нетренирана мъжка грацилна клечка няма да има голям шанс срещу някоя набита агресивна тренирана кака, тежаща 80-90 килограма. Неслучайно в бойните спортове има въведени килограми.

# 248
Не си мислете, че е лесно да ударите човек така, че да изпадне в безсъзнание, особено ако не сте тренирани, в афект и трябва да мислите/действате бързо. А без подходящ предмет пък е почти невъзможно. Холивудските филми наистина са много, много подвеждащи в това отношение.

# 249
Не си мислете, че е лесно да ударите човек така, че да изпадне в безсъзнание, особено ако не сте тренирани, в афект и трябва да мислите/действате бързо. А без подходящ предмет пък е почти невъзможно. Холивудските филми наистина са много, много подвеждащи в това отношение.
А аз си мисля, че е сравнително лесно. Достатъчно е да изгуби равновесие и да си удари главата в нещо твърдо при падането.

Виждала съм на живо подобни изпълнения - не беше жена да бие мъж, но все тая. Един удар, онзи, падайки си удари главата в метален парапет, безсъзнание.

Също така, навремето в даскало бяха много модерни боксовете. И момчета, и момичета носеха такива.

# 250
Пък мен жена ме е просвала по гръб само с едно леко докосване в гърдите. С един пръст.
Но не паднах на земята, защото имаше едно легло зад мен.

# 251
На въпроса дали една жена може да пребие един мъж, абсолютно. Може и да го убие. И то биологична жена.

Наскоро гледах дори някакво криминално филмче по истински случай, където един беше удушен с ръце и понеже жертвата беше неслаб мъж, полицията постоянно търсеше мъж. Накрая се оказа една доста якичка в ръцете жена, просто никой не вярваше, че жена ще успее да се справи с мъж и то без да е пиян или по друг начин упоен.

Освен това ако двамата са на едни и същи килограми, почти винаги очаквано мъжът ще е по-силен, но една 50-килограмава нетренирана мъжка грацилна клечка няма да има голям шанс срещу някоя набита агресивна тренирана кака, тежаща 80-90 килограма. Неслучайно в бойните спортове има въведени килограми.
То си знаеш най - добре
Само да питам. До сега колко мъже си проскала с един удар?

# 252
Пък мен жена ме е просвала по гръб само с едно леко докосване в гърдите. С един пръст.

Голям побой ще да е било....

# 253
Скрит текст:

Голям побой ще да е било....

Снимкови доказателства нямам, но само ще вметна, че ако имаше публика, щеше да остане по-доволна отколкото от боя Тайсън - Джейк Пол.

# 254
Те Тайсън и Джейк Пол, ако имаха още един рунд можеше и да се опънат.

Общи условия

Активация на акаунт