Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 009
  • 776
  •   1
Отговори
# 300
Аз с предната бременност ходих в Оскар, при д-р Янкова. Със смесени чувства съм...повече клоня към това отново да е там. Аз също съм чакала, но не повече от 30-40мин. Само последния път беше много - над час, но защото чакахме докторката да дойде, понеже имаше някакви проблеми.

# 301
  • гр.Божурище
Майчета моля ви за съвет много съм се ушашкала … утре съм на преглед ,но пред ден започнах да ходя нещо с моето гадене и повръщане ,но и отделно ми излезе резултата от микробиология и не е хубав четох за това и направо настръхнах … имам стрептококи от глупа Б 😭 изписаха ми ваг.глобули един доктор ми казва това в ок ,а за ант. Е рано друг ми казва трябва АНТ. защото тези глобули няма да обуят бактериите и ще се побъркам вече 😭😭

# 302
Майчета моля ви за съвет много съм се ушашкала … утре съм на преглед ,но пред ден започнах да ходя нещо с моето гадене и повръщане ,но и отделно ми излезе резултата от микробиология и не е хубав четох за това и направо настръхнах … имам стрептококи от глупа Б 😭 изписаха ми ваг.глобули един доктор ми казва това в ок ,а за ант. Е рано друг ми казва трябва АНТ. защото тези глобули няма да обуят бактериите и ще се побъркам вече 😭😭

Аз бих потърсила и трети доктор ако трябва. Имам приятелка, която беше с някакви бактерии, но нямам идея какви са. Следящият и каза няма проблем ще го лекуваме по-късно, отиде на второ мнение и човека и каза добре, че дойде, защото е важно да се излекува сега, защото после може да е късно. Изписа и съвместими с бременността лекарства и всичко е точно. Пак казвам не знам какви бяха и не ми е удобно да я разпитвам сега, може да е било различно, но ако има вариант да се излекуват без това да влияе на плода бих ги лекувала. Нали за това се пуска микробиология, ако има нещо - да се вземат мерки

# 303
За цигарите аз съм страстен пушач и пушех по над кутия на ден, но и с първото сега и с втората бременност ги отказах от раз. Даже не мога да кажа, че ми е и трудно. Ако мноооого ми се припуши имам една безникотинова цигара и си дърпам от нея да ми мине 😁 не те упреквам, моите приятелки всички си пушеха.

# 304
  • София
А позволявате ли си по чаша вино примерно уикенда?

# 305

Аз не консумирам откакто разбрах, доктора ми каза максимум 200мл бяло вино, но и това не е препоръчително. 🤗

# 306
Аз спрях всякакъв алкохол в момента, в който видях двете чертички.

# 307
Аз съм при Сигридов, бях на първи преглед при него преди около 10-на дена. Не знам как ще е до края, но мисля да ходя паралелно и на още един доктор, въпреки че сумата ще стане доста тлъста, но все пак да имам връзка и с някой, който ще ми отговори на поне един имейл. За мен е важна оценката на Сигридов. Щом той казва, че всичко е наред, значи е така.
Знам, че е рано, но мислили ли сте при кой ще ходите на фетална морфология?
Аз с първата ми бременност ходих при д-р Сигридов и д-р Стратиева, но поради ред причини не искам да ги посещавам отново.
Мисля си за Марковс, някой ако е ходил там моля да сподели 🌷

# 308
Момичета направих и фейсбук група. Поверителна и скрита е, т.е. не се открива в търсачката а е достъпна само от линка. Оставям ви линк, идеята е, ако искате, да можем да публикуваме въпроси, анкети и тн, които да не се губят в чата, в случай че някой няма възможност да го следи Hug

https://fb.me/g/2rqyDrAkQ/IFFxQ1Wv?ref=share

Иначе за виното - аз мисля, че няма проблем да се пийва по малко - половин чашка за наздраве. С първата бременност не пиех, защото вкусът на алкохола ми беше непоносим. Сега нямам такъв проблем, но пък кърмя и някак бременна и кърмеща да пия...май е прекалено Joy

# 309
Добро утро днес сме з 8+1 г.с ,но от горе долу 3-4 дни ми се появи едно зверско бяло течение вие имате ли го ? Часът ми е чак на 17.12 , дали да се обадя да си взема един по-ранен час?

# 310
Момичета направих и фейсбук група. Поверителна и скрита е, т.е. не се открива в търсачката а е достъпна само от линка. Оставям ви линк, идеята е, ако искате, да можем да публикуваме въпроси, анкети и тн, които да не се губят в чата, в случай че някой няма възможност да го следи Hug

Иначе за виното - аз мисля, че няма проблем да се пийва по малко - половин чашка за наздраве. С първата бременност не пиех, защото вкусът на алкохола ми беше непоносим. Сега нямам такъв проблем, но пък кърмя и някак бременна и кърмеща да пия...май е прекалено Joy

Не ми отваря линка на мен, вече има една фейсбук група, не знам дали е същата в линка.

https://www.facebook.com/groups/1183895069375118/?ref=share

# 311

Не ми отваря линка на мен, вече има една фейсбук група, не знам дали е същата в линка.

https://www.facebook.com/groups/1183895069375118/?ref=share

На мен също не ми отваря линка. Тази група не е скрита та едва ли е същата

# 312
Здравейте, след второ инвитро съм с положителен резултат в момента съм в 8г.с днес бях по спешност на преглед защото сутринта имах зацапване, моя доктор ми каза че всичко е наред и е от хормоните, но сега забелявам по силно течение и се притеснявам, ако продължи това кървене трябва ли да се свържа пак с доктора. Другата седмица ппц пак съм на преглед.. но ако това продължава до тогава ще се побъркам

# 313
Щом се засилва, незабавно се свържете с лекаря си. Ако каже, че ви няма нищо потърсете второ мнение.

Здравейте, след второ инвитро съм с положителен резултат в момента съм в 8г.с днес бях по спешност на преглед защото сутринта имах зацапване, моя доктор ми каза че всичко е наред и е от хормоните, но сега забелявам по силно течение и се притеснявам, ако продължи това кървене трябва ли да се свържа пак с доктора. Другата седмица ппц пак съм на преглед.. но ако това продължава до тогава ще се побъркам

# 314
С първата си бременност бях попаднала на информация, но не помня къде, че една чаша алкохол за мен се равнява на около литър за плода. Така рязко ми мина меракът да пия.
Цигарите въобще не ги коментирам. 10 години съм била страстен пушач, но не го смятам за ок по време на бременност и кърмене.
Аз злоупотребявам с кафето - пия по две на ден и макар да са с мляко, не е много ок толкова кофеин.
Milena_1213, незабавно потърсете лекар, щом се засилва, дори и да не е конкретно Вашият.

Общи условия

Активация на акаунт