Термин Юли 2025 ❤🤱

• 43 926
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
Момичета какво мислите за секциото по желание ,знам че естествено си е най-добре ама направо изпитвам ужас само като си помисля ,а времето минава толкова бързо все си викам има време да свикна с мисълта ама не се получава 😔

Мисля, че всяка жена трябва да има избор как да роди. В крайна сметка всеки познава най-добре себе си и през какво е способен и иска или не иска да мине. Ако човек изпитва ужас и оргомен страх от раждането, то по-добре да си спести целия стрес.

Аз също много се страхувам от раждането, но честно казано от операция ме е страх повече. Имах една, лапароскопска, и болките след това бяха ужасни. Предполагам, че с разрез през корема ще ме боли още повече. А и самото възстановяване след операцията ми се струва трудно. Аз ще раждам в страна, в която раждане с операция по желание не е опция.

За да преодолея страха си, ще се запиша на клас/обучение (не знам точно как се води) за раждане в болницата, в която ще раждам. Там обясняват как протича процеса, техники за дишане, кога да търгнеш към болницата и много други полезни неща, които се надявам да ме подготвят и да не отида с голям страх. Също ще се запозная с акушерите и ще видя помещенията. Надявам се да мога да родя естествено, но ще видим, когато дойде момента.

# 691
  • Бургас
Да ви кажа първият път така ме беше страх нормално все пак за първи път неизвестното най-много плаши.Но когато дойде самия момент вече беше изместен страхът дадох си сметка ,че това е няма връщане назад.Каквото предстой такова отидох без никакви очаквания без особения познания но пък случих на сестри и на екип които много ми помагаха и ме напътстваха през цялото време.Едно с едно раждане не е еднакво сега отново ме е страх и до последно ще ме е страх.Аз съм с три операции под пълна упойка и бих се спестила ако е възможно още една.

# 692
Здравейте момичета ще ми бъде 3то секцио не се притеснявам изобщо 2седмици преди термина ми бяха и 2те операции казвам си един път да легна при един и същ лекар съм . На единия ден малко ми е тегаво преди операцията и после след нея но като видя бебчо и всичко минава понеже съм пушач станах на втория ден и много вървях нагоре надолу и нямах търпение да излезна предстои ми юли към средата а вие във коя седмица ви бяха операциите знаете ли долу горе сега кога ви пердстои

# 693
Мамита,какво усещате като хълцат вашите бебонита ?Моето се усеща ниско долу като леко потрепване на мускул на едни и също място около няколко минути това ли трябва да е хълцане ?

# 694
Мисля,че да. Като туптене го чувствам аз.

# 695
Значи си хълца ,а когато бебето е ниско долу усещате ли го често аз забелязвам че моето като преплува ниско долу почти не го усещам толкова често

# 696
Значи си хълца ,а когато бебето е ниско долу усещате ли го често аз забелязвам че моето като преплува ниско долу почти не го усещам толкова често
Още им е широко и се местят постоянно. Усещането зависи от позицията на бебешока.

# 697
Мамита,какво усещате като хълцат вашите бебонита ?Моето се усеща ниско долу като леко потрепване на мускул на едни и също място около няколко минути това ли трябва да е хълцане ?

При мен е като вибрацийка, все едно мобилен телефон в корема 😃

# 698
Имам въпрос ,има ли някоя мама която все още спи по корем

# 699
Аз не по корем..но,коремът ми е малък и като съм на една страна го натискам усещам.Не спазвам само на ляво,въртя се и по гръб и на дясно,не съм робот.Иначе съм 30+1 седмица.

# 700
Аз не по корем..но,коремът ми е малък и като съм на една страна го натискам усещам.Не спазвам само на ляво,въртя се и по гръб и на дясно,не съм робот.Иначе съм 30+1 седмица.
Аз се притесних малко защото в последно време се будя по корем и онзи ден с мъжо не се усетихме по време на интимност бях легнала на една страна върху корема си и се попритесних но не мога все на ляво надясно бедрата ми са леш изрръпнали

# 701

Аз не спя по корем още от началото на бременността, изобщо не съм и пробвала. На ляво или на дясно гледам да спя, а когато си почивам и лежа може и по гръб. Вземете си някаква опорна възглавница тип такава за бременни за допълнителна опора.

# 702
babydollmexx, аз спя полу- по корем, често пъти се усещам, че почти съм го захлупила, а моят не е хич малък. Въпросът е да ти е удобно. Ако на бебето не му е добре, ти също ще изпиташ дискомфорт, не се тревожи.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 00:45 от Не се сърди, човече

# 703

Някоя използвала ли е тази микроклизма при бременност ?

# 704

Някоя използвала ли е тази микроклизма при бременност ?

Да, няма проблем да се ползват по време на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт