Термин Юли 2025 ❤🤱

• 43 903
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, дами! В 28г.с съм, миналата седмица усещах бебето много активно, но тазииии по 1-2 пъти на ден и се тревожа много, не спирам да го бутам този корем но почти не “отговаря”, при вас как са движенията???

# 706
Боядисвате ли се по време на бременността аз си направих преди месец кичури

# 707
Здравей,

Аз съм в 25та седмица, но и при мен се случва. Един ден е много активен, на дргия едва го усещам. Тъкмо се притесня много и той започва да рита. Моята гинеколожка ми каза, че всяко бебе е различно и няма формула по която да следиш. Важно е да го усещаш всеки ден, по колко вече си зависи от него Simple Smile Ако много се тревожиш, по-добре се свържи с лекар или отиди на преглед, за да се успокоиш.

При мен се случи така, че обикновено беше активен сутрин, но една сутрин все едно го няма... въобще не помръдваше. Пипах, говорих му, побутвах корема, ядох сладко, пих сок, лежах.. никакво движение. Супер много се стресирах, но следобед се размърда. После два дни беше много ленив и сега пак е по-активен.

Здравейте, дами! В 28г.с съм, миналата седмица усещах бебето много активно, но тазииии по 1-2 пъти на ден и се тревожа много, не спирам да го бутам този корем но почти не “отговаря”, при вас как са движенията???

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 12:42 от Aglaonike

# 708
27ма седмица много е активен малчо

# 709

С каква плацента си?

# 710
Мами за кога ви е термина казал ли ви е доктора вече на мен да даже ми каза долу горе датата на операцията

# 711
Мами за кога ви е термина казал ли ви е доктора вече на мен да даже ми каза долу горе датата на операцията
Терминът ми е 6 юли...Имам дата за секцио между 37ма и 38ма седмица.

# 712
Терминът ми е в края на юли. Седмица по-рано ще бъде секциото. Моята лекарка не желае да го вади твърде рано.

# 713
Моят термин е за края на юли доктора каза 12дена по рано значи всеки доктор различно предното секцио беше 15 дни по рано те си имат техните изчисления

# 714
Здравейте момичета!Приемате ли още една мама с юлско бебенце?
29 г.седмица съм.Трето детенце ще ми е ,но се притеснявам.Първите 2 ги родих със секцио,това също ще е така.Притеснявам се ,защото четох ,че колкото повече операции си имал,толкова повече усложнения може да има.Някоя мама ,която също ще има 3 операция ?

# 715
29 г.седмица съм.Трето детенце ще ми е ,но се притеснявам.Първите 2 ги родих със секцио,това също ще е така.Притеснявам се ,защото четох ,че колкото повече операции си имал,толкова повече усложнения може да има.Някоя мама ,която също ще има 3 операция ?

Аз ще съм с трето секцио. Моля се на най-доброто и гледам да не чета излишно. Реално погледнато и да чета, няма как да избегна секциото, така че просто се надявам да сме добре.

# 716
Момичета малко ме е срам да попитам, но от 2дни имам леко намокряне на бельото все едно има изпускане. Дали ви се случва ?

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 19:56 от Brumbarcheto77

# 717
Момичета малко ме е срам да попитам, но от 2дни имам леко намокряне на бельото все едно има изпускане. Дали ви се случва ?

Случвало ми се е с предната бременност. Не е лошо обаче да споделиш с аг, за да провери дали не са околоплодни води.

# 718

Да аз също ще съм със трето секцио изобщо не се притеснявайте не го мислете толкова всичко ще е наред има хора и със четвърто

# 719
Здравейте и от мен, бъдещи мами! Моят термин е за средата на юли Relaxed

Исках да ви попитам дали ще си взимате видеофон и имате ли мнение за Лорели Classic дигитален видеофон? Не ми се иска да давам над 350 лв. за Philips Avent, при положение че друга марка ще ми свърши същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт