Термин Юли 2025 ❤🤱

• 41 367
  • 776
  •   1
Отговори
# 750
И ние сме харесали Магдалена, но също така и Никол и Микаела. Аз харесвам също и Катерина, а той Памела. Трудно е да стигнем до консенсус!

# 751
Работите ли аз излизам във болничен на 20юни

# 752
Здравейте, момичета,

Има ли сред вас такива, които да имат обилно слюноотделяне? При мен се появи още в 3ти месец и продължава и до днес. Примирих се, че явно ще е така до края, но не е често срещан симптом. Никой от близки и приятелки не го е имал.

Ще съм благодарна, ако някоя мама има опит с него от предна бременност (примерно), и сподели дали веднага след раждането отшумява, както киселините.

Благодаря и пухкав финал на всички! 😊

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 22:38 от smileyheart

# 753
Мамита, има ли някоя от вас с бракстън хикс? Аз съм 30 г. с. И запопнах да ги имам може би преди месец, нооо преди седмица докторът каза, че ми било рано за тях.. Няма да ви казвам как минава един ден и една нош за мен...назначена ми е терапия-магнезии, п@п@верин и желязо. Не знам дали и как действат, но все имам някакви ппридърпвания ниско долу, имам стягания и имам чувството че колкото повече лежа и си почивам, толлова по-често са стяганията... Има ли някоя мама с мойте притеснения

# 754
Мамита, има ли някоя от вас с бракстън хикс? Аз съм 30 г. с. И запопнах да ги имам може би преди месец, нооо преди седмица докторът каза, че ми било рано за тях.. Няма да ви казвам как минава един ден и една нош за мен...назначена ми е терапия-магнезии, п@п@верин и желязо. Не знам дали и как действат, но все имам някакви ппридърпвания ниско долу, имам стягания и имам чувството че колкото повече лежа и си почивам, толлова по-често са стяганията... Има ли някоя мама с мойте притеснения
Аз съм от 25 седмица с контракции, на мен пък лекаря ми каза, че е нормално. При мен болките бяха 3дни силни все едно се разкъсваше мускул, след увеличена доза магнезий нямам проблем. Само ми се втвърдява корема без болка,но това е всеки ден.

# 755
Аз съм от 25 седмица с контракции, на мен пък лекаря ми каза, че е нормално. При мен болките бяха 3дни силни все едно се разкъсваше мускул, след увеличена доза магнезий нямам проблем. Само ми се втвърдява корема без болка,но това е всеки ден.

А как разбираш че е болка? Извинявам се за тъпият въпрос, но при мен като ми се стегне корема, около пъпа е стягането винаги, ми става едно неприятно усещане, сякаш ми е лошо... Не знам как по точно да го обясня...

# 756

А как разбираш че е болка? Извинявам се за тъпият въпрос, но при мен като ми се стегне корема, около пъпа е стягането винаги, ми става едно неприятно усещане, сякаш ми е лошо... Не знам как по точно да го обясня...
Да в момента е така само се стяга, той стои твърд за около половин минута и се отпуска.

# 757
Аз имам също обилно слюнкоотделяне, определено по-силно от преди да забременея. Даже на моменти е смешно. Мисля, че повечето бременни, които имат по-тежък рефлукс и киселини го имат, организмът се опитва да ги успокои. Simple Smile

Здравейте, момичета,

Има ли сред вас такива, които да имат обилно слюноотделяне? При мен се появи още в 3ти месец и продължава и до днес. Примирих се, че явно ще е така до края, но не е често срещан симптом. Никой от близки и приятелки не го е имал.

Ще съм благодарна, ако някоя мама има опит с него от предна бременност (примерно), и сподели дали веднага след раждането отшумява, както киселините.

Благодаря и пухкав финал на всички! 😊

# 758
При мен е доста засилено и гастроентеролог каза, че просто имам по-тежък ГЕРБ. Преди бременността не съм имала нищо такова и силно се надявам, че ще изчезне след раждането, така внезапно, както се и появи.

# 759
И аз имам силно слюнкоотделяне, особено нощем. Да отмине след раждането, че все имам чувството, че съм се олигавила Sad

# 760
Мен като стоя ме боли отгоре не съм ходила по лекари пия болкоуспокояващо ама така бях и със предната бременост остана ми 1мес и половина пък и аз мн търпя на болка

# 761
Момичета имали ли сте болки пл седалищния нерв. Както спах и се събудих с болки по задното бедро, болките не са мускулни а от нерв. След един ден започна и по седалището. Тъй като съм тренирала и различавам болките имала съм и травми,но в ръката знам че това е нерв. Но ми е интересно как стана и дали се е случвало на друга мама

# 762
Момичета имали ли сте болки пл седалищния нерв. Както спах и се събудих с болки по задното бедро, болките не са мускулни а от нерв. След един ден започна и по седалището. Тъй като съм тренирала и различавам болките имала съм и травми,но в ръката знам че това е нерв. Но ми е интересно как стана и дали се е случвало на друга мама
Да и аз имам такива болки дори не само там ами и корема също

# 763
И аз я имам. Понякога даже слиза надолу по кръка. От няколко месеца е така. Просто съм свикнала с нея

# 764
Аз изпитвам понякога болка от дясната страна малко над талията. Прилича ми на болка от прищипан нерв. Гинеколожката ми ми каза, че е нормално да имам такива болки и ако много ме тормозят да отида на физиотерапия. Моят проблем е китката. Изпитвам супер силна болка при определени движения, точно на сгъвката от лявата страна на дясната китка. Мисля, че се дължи на това, че спя върху тази ръка. Старая се да го избягвам, но е много трудно. като заспя и автоматично я слагам под бузата. Мъжът ми като се събуди и ме види я мести, но това не винаги се случва. Малко се притеснявам вече, че ще ства и по-зле и обмислям да отида на лекар.

Другото странно нещо е, че като се къпя ми изтръпват показалеца и средния пръст на лявата ръка Laughing Не мога да си обясня защо се случва, но всеки път като взимам душ се случва.

Общи условия

Активация на акаунт