Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 72 599
  • 2 208
  •   1
Отговори
# 405
  • Mediterraneo
Зехтини и прахове не, после ще им плащам и доставката до тук 1,50 евро/кг, не си заслужава. Ама виж, маслини Мамут обожаваме, дали се намират консерви?

# 406
Имат, вкл и вакумирани, хубави са. Фурмите също са им хубави, ползвам ги за разни веган бонбони и сладкиши (не че съм голяма готвачка).

# 407
Сири, какво се оказа доставката?

# 408
  • София
От Турция марципан (езмеси го наричат), страхотен е. Има от бадеми, орехи, лешници, шам-фастък.

# 409
Тили, не знам още. Куриерът много рано минал през офиса. Та утре ци трябвало да знам.

Имам чувството,  че Тръмп ще изскочи от хладилника Confounded

# 410
Оригиналният марципан не е ли именно от бадеми? Не знаех за другите видове.
С кеф бих похапнала такъв от шамфъстък.

# 411
  • София
Оригиналният марципан не е ли именно от бадеми? Не знаех за другите видове.
С кеф бих похапнала такъв от шамфъстък.

Оргиналният е от бадеми, но правят и с други ядки.

# 412
Най-вкусният ми марципан беше подарък от Германия или Австрия (не помня), на руло и си режеш колкото ти харесва. Невероятен вкус. Grinning У нас има само бонбони и едно на Мерси на мини шоколадчета.

# 413
Да, написала съм го тъпо.
Исках да кажа “ не знаех, че се прави и от други ядки”.
Деня го пиша полезен- научих нещо ново. 👍

# 414
  • София
Злате, на Линд има марципанено блокче, много е вкусно. Сега видях, че и коледно са пуснали в Лидл марципан, ама е много малко съдържанието на бадеми.

# 415
Знам го, ама не е същото, като онуй на вкус. На Линд бонбоните ми идват много мазни, не знам дали само на мен ми се струва така. Засега купувам Моцарт на бонбони или мини шоколадите на Мерси (имат марципан).

# 416
Линд се тресе от чутовен скандал.
Аз съм ги канселирала вкъщи, основно заради неадекватната им реакция, свързана с обвиненията.

Липсват ми линдорите, но към момента ги замествам с руски бонбони. ☺

# 417
TuЛи, пусни да прочета, може и на лични.

# 418
  • София
Какъв е този скандал, Тили?

# 419
За завишено наличие на метали.
И Силвенчето Роу днес “изпищя”.
Иначе едно една статия- https://www.bakeryandsnacks.com/Article/2024/09/18/How-Lindt-s-l … nd-snacks-sectors

Общи условия

Активация на акаунт