Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 36 944
  • 891
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро!
Аз сънувах, че закъснявам за физическо. Joy Малкия има първи час физическо.
При -3 градуса той излезе по суичър и ветровка. Все е стоплен.

# 121
  • на Мелмак
Роди, вчера поръчах елек!!! За зимата!

# 122
Добро утро!

Вие елеци, аз съм на крачка да декорирам за Коледа 😆 Ако нямаше да пътувам в Неде за топла дестинация - щях.

Никитка, честита нова работа!

Спокоен ден,  банда!

# 123
  • Бургас
Добро утро!
Как ме подсетихте за коледните късметчета 😜много ги харесвам!
С първото кафе съм!

# 124
  • София
Добро утро!

Все още не ми е коледно. Гледам, че в някои химермаркети са извадили коледни украси, по телевизията започнаха коледните реклами. Обикновено украсявам на 1-ви декември. Обичам Коледа! Тази година и ще сме трима. Simple Smile Играта с късметчетата и аз я харесвам.

Хубав ден!

# 125
  • Бургас
Ние ще украсяваме на 1.12. Купила съм си украса даже и за тоалетната Simple Smile
Тази година по празниците може и да ни се отвори парашута и да отидем при нашите. Ама да видим!

# 126
Добро утро! Радвам се на всички с добри новини💓 Аз съм по- добре, разхождам се вече навън, готвя.Занимавам се с подаръците тези дни, за да съм свободна декември и да избегна лудницата Утре ще ми махат конците.Дано така да върви.Ще подхващам нещо малко свое и ще Ви разкажа ако се получи.Хубав ден, момичета!☺️😘

# 127
  • Germany
Добро утро!
Лаленце, добре завърнала се Simple Smile Само хубави неща да ни споделяш вече!
Савина, радвам се, че си по добре! Успех в новото начинание!
На всички желаещи нова работа - да им се сбъдне желанието!
Аз снощи бях каталясала, защото "любимата" ми колежка беше набутала всички извънредни при мен следобяд. И за пореден път я хващаме, че дава часове за кръв, когато сме сами с лекарката, което е малоумно, защото аз не взимам кръв и така лекарката, хем преглежда, хем търчи в лабораторията. С такова нагло и мързеливо създание до сега не бях работила... Днес съм на рехабилитация преди работа. След предният път цяла седмица имам тръпнене по единият крак, дано днес не се влоши.
Хубав ден на всички!

# 128
  • някъде ... тук ...
Я, Лаленце! Радвам се да те видя! Всичко да е наред за напред!
И успех на търсещите нова работа девойки!
Здрава да е Теа!

Не ни се получи със скоковете, че вятърът беше ужасен, а и май бяха зазимили хората вече (поне така ми изглеждаше). Ние нали не сме по резервациите, та така или иначе беше на късмет.

Рано е още за Коледа, бре. Началото на ноември е.

# 129
  • Бургас
Сави, успех с новото начинание!

Мони, след процедурите мисля е нормална такава реакция. Един вид мястото е събудено и реагира. Аз съм така и след масаж.
Днес съм с мускулна треска от вчерашното клякане да мия комарниците. Може ли да съм толкова схваната пък, 4 комарника, да съм клекнала десетина пъти. Вървях днес до морето и обратно без проблем, но качването на стъпала ми е зор.

На 01.12 ще извадя само адвент календара, украсата ще е като задача за някой от дните след това.

Пия сега второ кафе и отивам у нашите да слагаме зелето. Видях днес 8 лв карфиол. Абе тези нормални ли са?!

# 130
Лаленце, радвам се, че се завърна. Помня те като много ведра и добричка. Пожелавам ти само хубави неща да ти се случват в бъдеще.
При нас коледните лакомства са още от септември по магазините, но аз категорично отказвам да купувам преди ноември и понеже вече е ноември тази сутрин закусвах с панетоне с шоколадови капки. Grinning Украсата се слага в началото на декември.
На мен в Европа навсякъде ми харесва да пътувам, но май не бих живяла другаде.

# 131
  • Germany
Сави, успех с новото начинание!

Мони, след процедурите мисля е нормална такава реакция. Един вид мястото е събудено и реагира. Аз съм така и след масаж.

Не го знаех, благодаря за инфото. Днес за сега е по добре, ще видим как ще е утре.
Настана студ при нас. Замръзнах, докато се прибера след рехабилитацията.

# 132
  • София
Аз си харесвам Бг за живеене. Единствено на старини бих се замислила за Гърция, Италия или Испания. Топличко да ми е на душичката и да не рина сняг. Grinning
И аз скоро мисля да подсигуря Коледните подаръци, че не ми е кеф през декември да се натъквам на липси по магазините и чакане за доставка.
Бяхме харесали един хотел за НГ. Докато се начудим вече няма места.

# 133
  • Euskal Herria
При днешните 27 градуса хич не ми е коледно. Ама иначе вече са монтирали елхите по улиците, окачват светлините...
В последните години само пращаме пари на децата  и близките вместо да търся подаръци.  Знам, че доста хора не харесват този начин, но предпочитам всеки да си купи нещо, дето иска и му харесва. А и като сме пръснати в различни държави...

# 134
  • София
Аз най-сетне се наканих да отида на пилатес тук. Групата се оказа много готина на пръв поглед. Дано да успявам да ходя редовно. Grinning
Янче, аз още имам скътани такива подаръчни пари от миналата година, от които не съм си купила все още нищо. Иначе наистина е по-добре, отколкото да ти подарят нещо ненужно.
Селесте, заложи ли зеленцето?

Общи условия

Активация на акаунт