Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 36 938
  • 891
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Никитка, честита нова работа! Да е спокойна и успешна!
Аз пък печеля от играта на Памперс. Simple Smile По-скоро Гого печели, тъй като памперсите са за него.

# 106

Похвалвам се с нова работа, нещо което исках и мечтаех с години. Много съм доволна, но и първия месец бях направо ошашавена докато вляза в час. Промяната е голяма нищо общо с това, което съм правила до сега. Вече се окопитих, обучих и всеки ден ми е все по интересно и лесно.
Ох, колко хубаво звучи!
Пожелай ми същото 🤩
Лале, добре завърнала се!

# 107
  • Варна
Добре завърнала се, Лаленце!
Никитка, чудесна новина!
Лято, почини си малко!
Честита да е Теа!
През лятото умирам от интензивната сезонна работа, но около 7 месеца след това си почивам. Вече не работим през зимата.
Уж почивам, пък едва преди малко прилегнах с книга.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:58 от Стейси Грей

# 108
Румка, имате ли идея за тоалет?

Оооо, да! Всяка седмица различен 😆
И всеки следващ все по-абсурден Whistling
Както и за университет между другото 😁

# 109
  • при моите деца .....
Привет!!!
Лаленце, стискам палци за шофьорския.🍀
Никитка, удовлетворяваща да е новата работа!
Лято, пооелавам ти и на теб мечтаната работа.
И на себе си пожелавам 2025 да се похваля с нова работа....
Изморена съм.... но ще ставам да гладя....
Хубава вечер!

# 110
  • София
Лаленце, само прекрасни случвания ви желая от тук нататък! Отношението на свекърите наистина е достойно за възхищение! Рядко срещано е в днешни дни.
Уикенда и аз като добра снаха заведох децата у бившата ми свекърва, за да се видят. Баща им дори не ги води там толкова често. Жената ме прегърна и целуна, поговорихме си.
В крайна сметка от добро държание печелим всички.
Никитка, дано си все така удовлетворена от новата работа!
Мъфин, честита печалба!
Лято, късмет и на теб в новото начинание!
Руми, казваш аз да не се отчайвам. Има време за другата учебна година. Joy

# 111
Лаленце, добре дошла. Дано лошото е зад гърба ти. Съболезнования за баща ти. С нас можеш да споделяш само колкото искаш или е нужно.  Няма да настояваме за повече.
Никитка, звучи чудесно.  На късмет да ти е и да си много удовлетворена от промяната.
Лято, хубава промяна и на теб желая.
Знам,  че Бубето и Боби искат същото, да им се сбъдне.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 21:37 от Sunny29

# 112
Никитка, много се зарадвах за новините около теб.
Лаленце, ако знаеш колко си споменавана през годините..
Добре завърнала се.

# 113
  • Телиш/Плевен
Благодаря отново, толкова сте мили всички! Heart

Лаленце, само прекрасни случвания ви желая от тук нататък! Отношението на свекърите наистина е достойно за възхищение! Рядко срещано е в днешни дни.
Уикенда и аз като добра снаха заведох децата у бившата ми свекърва, за да се видят. Баща им дори не ги води там толкова често. Жената ме прегърна и целуна, поговорихме си.
В крайна сметка от добро държание печелим всички.
Толкова добре казано, но уви, наистина все по-рядко се среща добро отношение в наши дни. Затова съм безкрайно благодарна, че все още имам такива хора като свекърите в живота си. Радвам се, че и при теб се е получило, трябва да има повече такива хора. Hug

Никитка, честито за новата работа и много успехи занапред! Hug

Мъфин, честито за наградата, много е хубаво да се печели нещо, което точно в момента е необходимо. Hug

Съни, то проблемът не е във вас, винаги съм споделяла открито и от сърце, защото съм ви чувствала наистина близки, а не защото някой от вас ме е карал. И сега ми е безкрайно приятно и уютно тук, все едно се завръщам у дома след дълго пътуване. Heart Но все пак темата се чете от много хора и аз в стремежа си да споделя с вас, щях да изпадна в откровения какво и как е станало, щях да спомена и трети лица, а не е редно да го правя публично... Затова просто се дистанцирах напълно от форума. Но повече няма да го правя, пораснала съм за тези четири години, взела съм си поуките и ще гледам да подбера подходящите думи да споделя и с вас, и с всичката публика наоколо, ако пак ме сполети нещо лошо... Казват, че след лошото идва хубаво, та все пак се надявам да споделям занапред хубави неща. Hug

# 114
  • Бургас
Никитка, чудесно звучиш, все така да е! Да повлечеш крак за Лято, Боби и Бубе!

Боби, при теб дано се спази даденото преди време обещание!

Лале, Роди, чудесно е, че сте запазили такива добри отношения.

Руми, предния път си говорихме с масажистката за нейната абитуриентка. Люшка се между криминалистика, дизайн и още нещо трето, което е без връзка с предните две. Пълен хаос.

Честити гащи на Гого! Simple Smile

# 115
  • Варна
Сави, как си?
Не си писала скоро

# 116
  • На брега на реката
Добро утро!

Момичета, много мило ми стана, като ме споменахте за смяна на работата. Дай Боже да ми се случи!
Може да ви е смешно, но и тази година чакам с нетърпение Никулден, за да пуснат коледните късметчета. Всяка година ми се пада "нова работа", ама все не идва, надеждата обаче ме крепи, но пък падне ли ми се "бебе", задължително се появава! Joy

Никитка, лека и доходна да е! Както се казва по нашия край, "отърквам се" о теб, за да прихвана късмета!

Лаленце, много добре звучиш. Радвам ти се, а и това , което споделяш за свекърите е страхотно. Радвам се, че има такива хора и е хубаво, че поддържаш връзката им с детето! Дано винаги да са до теб и дететенцето!

Хубав ден, момичета!

# 117
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!
Много за четене имаше Simple Smile
Лаленце, много се радвам, че пак си тук!
Лято и Никитка са много доволни от промените, които са им противополжни, но това е, което те искат Wink
Радвам се, че при Селесте лазарета е приключил.
Аз пък харесвам северните държави Австрия, Германия, Холандия, там съм ходила. Не знам как е за живот, но за мен като турист е прекрасно Simple Smile
Вчера малкия беше събуден в 7.10ч. И му поръчах дрехи от ФД, защото сега следи промоциите. Наистина имаше и намаза добре. Но и нужда има. Мисля, че се връщам години назад, когато беше запетая и растеше като гъба. Сега му нося ангуга от пролетта, малък му. А аз за първи път от малка слагам екип. Странно ми е, но ми е удобно за мотане из квартала. Всичко от пролетта и лятото му е малко. Надмина баща си на височина. Жив и здрав да ми е.

# 118
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Днес ми е натоварен ден - от 1 до 8 час....
Имах 2 почивки, но ме "помолиха" да взема часа на колежка... та само 1...
Няма кога да хапнеш, да пийнеш вода.
От МОН са решили, че за 3 дни учителите по природни науки трябва да проверим тестовете за оценка на уменията по природни науки... Та и това....
В свободното време, безплатно... 😒
Кантарът ме зарадва сутринта...
Това е начинът...
Тази седмица съм решила да ходя всеки ден на работа с пола.... та продължавам.
Брей, какъв объркан пост 🤣, а го пиша с второто кафе 🤣
Хубав ден!

# 119
Добро утро!
Аз също чакам Коледните късмети с нетърпение.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт