Искам да кажа…(224) през НОЕМВРИ 2024

• 37 884
  • 891
  •   1
Отговори
# 720
Моти, здрав и с късмет да е синът ти.  Прекрасна възраст.
Честити да са Катетата.

# 721
Мони, здрав и щастлив да е сина ти!

# 722
selleste, отложихме филма за вечерта, че ММ реши да си подремне малко следобед, а и той иска да го гледа. Ако актьорите се справят добре ще ми хареса. Аз историята я знам наизуст. Книгата съм чела още като дете, а и няколко екранизации съм гледала. Помня Жерар Депардио и Ричард Чембърлейн в ролята на Едмон Дантес.

Послушай Титина за "Търговска къща" пък после можеш да подхванеш Дюма.

# 723
  • Г. О.
Честити да са всички рожденици и именици! Здраве и късмет им желая!
Али, успех на малкото човече! Всичко ще е наред, вярвам в това!
Вчера цял ден чистих и готвих, днес уж щях да си почивам, но нещо не успях и чувствам, че съм пропиляла почивните си дни. Толкова бързо минават, за съжаление.
Приятна вечер на всички и успешна работна седмица:)

# 724
  • при моите деца .....
Мони, здрав, щастлив, успяващ, сбъдващ да е набарът на Марти!
Много, много се радвам на успехите на Калин!
Ако имаше театрални курсове щях да послушам съвета ти, Тит, да запиша Митето, да преодолее стеснителност, срамежливост, плахост...
Не мога да повярвам, че написа всичко, навакса и от седмицата...
Аз се разписвам само с приготвена вечеря, измити съдове и 2 перални... Утре ще се опитам да пусна прахосмукачка....
Хубава вечер!
Щастлива да е следващата седмица.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 06:43 от * Боби *

# 725
Мони, здрав и успешен да е синът ти!
Титина, не разбрах с какво се занимава синът ти, но му пожелавам много успехи. Аз ако не се лъжа, живеехте отвъд океана. Добре завърнали се.

# 726
Фонс, изпуснах снимките.
Ем, щях да снимам, че да онагледя добре, но вече е изядена. Тортата беше с шоколад и пълнеж от шам фъстък. Вкусна беше, но тежка.
Боби, малък е още Митето, ще се отпусне, няма да е все така.
Нефертити, почивните дни са за активна почивка,  ще се научиш;)

# 727
Титина, не разбрах с какво се занимава синът ти, но му пожелавам много успехи. Аз ако не се лъжа, живеехте отвъд океана. Добре завърнали се.
Главно и основно занимание му е да е ученик. Иначе играе в театрална школа, а в последствие взе да снима и филми+ тениса. Всъщност театралната школа дойде първо в САЩ, че беше много свит и не му се чуваше гласа, после тук продължихме, за да не загуби езика. Те взеха, че го харесаха и от време на време снима ( доста ни натискаха сега в Лондон, за среща с агенти, но пусто не смятам, че е времето сега... всъщност ме е страх да не "прегори". Та задържаме нещата на локално ниво. Не че не кандидатства за новия филм за Хари Потър, но шансовете му за там са нулеви - първо е над възрастта, второ не живее в Англия)
На тениса в събота се върна с болки в китката. Утре ще говоря с треньора му, да му обърне внимание. Явно нещо не прави правилно нещо и за да пази рамото (каза, че го боли), сега уврежда китката. Ако не го овладеят сега, озн пак куп физиотерапии ( ей заради тези травми го спирам от състезания вече близо 5-6 години, че едно рамо му разказа играта).

# 728
  • На брега на реката
Добро утро!

Тит, здрав да е Калин и все така успешен. Според мен, много правилно постъпвате. Има много примери в световен мащаб, на деца-звезди, който прекалено са си повярвали и си провалят живота.  Силно му стискам палци, за много бъдещи успехи, но най-вече да е здраво стъпил на земята и да върви уверено напред!

И тази седница ще е натоварена служебно и чакам с нетърпение да мине!

Хубав ден, момичета!

# 729
  • София
Добро утро!
Спорна седмица и от мен!

# 730
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Започва нова седмица!
Пожелавам да е спорна и щастлива!
Дано имам време за любимите си занимания - Пилатес и народни танци....
Продължавам режима!

# 731
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug
Усмихната и успешна нова седмица!

# 732
Добро утро!
Ще изляза за бърз пазар и у дома на топличко.

# 733
Добро утро!

Вчера украсих къщата аз, търпилото ми не търпи. Елхата припадна още преди да я довърша... Сега Джулиъс седи затворен на втория етаж и врещи 😁

Спокойна седмица,  банда!

# 734
  • Бургас
ДОбро утро!
Я ги покажете тези елхи и пропаднали и спасени,че да повдигнете малко коледния дух!
При мен още спи Simple Smile Малкия само ме пита, кога ще украсяваме....

Общи условия

Активация на акаунт