Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 756
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 830
Препоръчвам следната дебела биография на всички фенове на Депеш Мод:
https://www.ciela.com/golata-istina-depeche-mode.html

Тази биография излезе точно по време на концерта им на стадион "Локомотив" през 2006 г. Тогава си я и купих. След това отмениха концерта си в София. Не проверих, дали е преиздавана, но със сигурност, не бих я препоръчала. За мен е слаба, но все е нещо.

# 1 831
На Петканова кой е хирурга/дерматолога ? Гледах й клипчета преди и след, ами то и челюстта изглежда различна, самата захапка, брадичката.
Петканова има jawline, от години я правят в Дермаакт, главно Хаджийска

# 1 832
  • софия
Препоръчвам следната дебела биография на всички фенове на Депеш Мод:
https://www.ciela.com/golata-istina-depeche-mode.html

Тази биография излезе точно по време на концерта им на стадион "Локомотив" през 2006 г. Тогава си я и купих. След това отмениха концерта си в София. Не проверих, дали е преиздавана, но със сигурност, не бих я препоръчала. За мен е слаба, но все е нещо.
Не съм чела тази книга и не бих я търсила. Може би за младите фенове би представлявала интерес. От 14 годишна тяхната музика е част от мен, постоянно е имало интервюта, статии, 101 беше олтар и за мен тази книга през снимките е книгата за тях.
Все още няма официална (авто)биография. Скептична съм към неофициалните, не че не съм чела.

# 1 833
А алтернативата на гърците и сърбите Преслава ли е?

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 19:56 от #Frozen#

# 1 834
В края на ноември там концерт има Любо Киров.Никой не е възпрял да пее в тази зала.Нещо не мога да схвана какъв е проблема.

# 1 835
  • Berlin
Всички хора имат jawline. Въпросът е как се поддържа или не тази част от лицето.

Аз четох, че Милко Калайджиев не бил на сцената (а той е човекът, който я открива за сцената).

# 1 836
Тони Стораро имал нови вежди Joy
Скрит текст:

# 1 837
  • In The Middle Of Nowhere
Трагедия…

# 1 838
  • София
Скрит текст:
Няма лошо, нека! Всеки трябва да има правото да се чувства добре и в синхрон със себе си.
Но, по мое мнение, "преди" изглежда по-добре от "сега".

# 1 839
Скрит текст:
Абе и моят микроблейдинг е за подновяване, ама чак толкова... да каже къде е ходил, да не си записвам час

# 1 840
Тони Стораро започна много да си пипа в лицето.То филъри, микроблейдинг Grinning  Скоро няма да можем да го познаем

# 1 841
За всички скандализирани от Дамиано защитници на християнските ценности и притеснени за вида на българския юнак, пускам един българин, звезда в Русия
Скрит текст:
Не виждам тук защитници на християнските ценности, обаче! Темата е за компроматите на известните и се лафим, нищо повече.
Аз и българин не виждам. Само някой, който някога е имал български паспорт/лична карта.

# 1 842
Сега тия берберите им ги боядисват веждите,  стрижат че и ламинират, брадите също😅🤣 Седят по 2 часа е тия берберджийници😅😂 скубят се уши, нос, горещи кърпи, масажи, бе истинско спя. И мъжете не са квот бяха😅🤣🤣https://

# 1 843
  • София
Атанаска Бачорска с фотосесия за бременни. С тоя чорапогащник не ми харесва. Не ми е много майчинска идеята.

# 1 844
Кофти идея за снимка на бременна. Фигурален чорапогащник с "марков" ластик над голям корем, секси сутиен (???), маникюр и това на врата й диаманти ли са Simple Smile

Първата снимка - поне уж гледа телефон и може да не се е дооблякла. Втората е направо ужасна.

Общи условия

Активация на акаунт