Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 775
  • 2 903
  •   2
Отговори
# 1 815
  • на село
Ами, те малки деца са по масите на кръчмите вечер - защо Преслава да не си изкара нейното на сцена?

# 1 816
Относно концерта на Преслава, мернах един рийл, в който дъщеря й е качена на сцената и пеят заедно.
Коментарите на хората са предимно на възмута - защо детето пее чалгии за чужди легла и т.н. вместо да разглежда книжки или да прави детски неща.
Нашите фолкаджийки наистина се имат за звезди от ранга на Уитни Хюстън и не осъзнават колко им е пошъл целия имидж. Та чак и малките си деца въвличат без време. Тук визирам и сина на Галена, с когото тя заедно се кълчеше в едно видео, ако помните.
Да не излезе накрая, че Мария най-добре е възпитала дъщеря си Simple Smile

То май хич не ти се отдава слушането с разбирането.Качила я е на сцената .Не пеят за чужди легла.Пеят последната й песен "Писмо", която е супер тъжна.Текста не е вулгарен изобщо.И посре пяха пак малко от "Улица".Най-много мразя хора,които знаят само интриги да правят и лицемерничат.То детето е на 6, поне от 2 години Преслава показваше как пише букви.На един лайф детето даже изпитваше Софка на английски.Аз негативни коментари под тези видеа не съм виждала.Изобщо не се е мятало детето като на Галена на песента на Фики.

# 1 817
  • Glasgow
Понеже ме съмнява Michone да си измисля - на два клика с мишката- май май пее за легло дето не е на майка ѝ 🤐🫣

# 1 818
Не се пее за нищо вулгарно в песента .

# 1 819
  • Glasgow
Ако го пее жена, ако 6годишно пее "на моята страна в леглото легни (или пази) е малко Майкъл Джексън вайбс

# 1 820
Добре ориентира дъщеря си, що и трябва да става лекар или учител, като може с лекота да изкарва прехраната си.

# 1 821
Боже, колко сте запознати с творчеството и изявите в социалните мрежи на Преслава! А аз наивно смятах чалгата за отшумяващ стил. 😁

Не е дори близо до отшумяване...

# 1 822
Дали го пее вкъщи, в колата или на някаква сцена - едва ли има някакво значение. Дете на майка си е все пак, какво да пее друго..... "Детелини"? Децата днес от малки почват с нещата за възрастни, демокрация му се викало.

Аз се радвам, че на тая сцена се е качил български изпълнител с български музиканти и е пял на български език, че.... аман от гърци, сърби и други.

# 1 823
Боже, колко сте запознати с творчеството и изявите в социалните мрежи на Преслава! А аз наивно смятах чалгата за отшумяващ стил. 😁

В Тик-Ток всичко излиза.Не следя.Но съм попадала.То не е трудно.Легни на моята страна в леглото,ако къса се душата ти.Това пее.И го казва на мъжа си.Кэде са тея чужди легла Grinning

# 1 824
Аз Преслава не мога да я възприема с този нос , тотално се обезобрази .. иначе браво за концерта .

# 1 825
Русата Златка също имаше клипчета от концерта. Нали са си баджаначки с Преслава, подкрепят се.

# 1 826
На Петканова кой е хирурга/дерматолога ? Гледах й клипчета преди и след, ами то и челюстта изглежда различна, самата захапка, брадичката.

# 1 827
Преди ходеше при Хаджийска в Дерма акт , сега като е в майчинство не знам

# 1 828
Е то това е по модела на Бионсе.

# 1 829
Краткотрайна беше славата на Блу Айви. Като отмина турнето, някой досеща ли се за нея?

Общи условия

Активация на акаунт