Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 267
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 625
Наум няма данни за актьор, според мен има нулев талант и чар, необходими за тази професия. Гледала съм разни неща с него-ами, не му се получава-един такъв дървен, взел се насериозно. Като лекар, дано не е същия. Той какво всъщност актьорско е завършил, та се изявява като актьор? Интересно ми е дали другия дипломиран медик- Наско Колев работи като лекар?

# 2 626
Фризьорът и половинка пак на екзотична почивка
Скрит текст:

Тя бременна ли е?
Нали имали новини да съобщават….

# 2 627
Наум Шопов е актьор и ТВ водещ, не е само инфлуенсър. Така че има някаква логика да може да се обсъжда. Нещо подобно стана и с розовия балон, която след като се хвана с Карамански, вече може да е обсъждана тук (а може ли наистина???), защото Саното е публична личност...

# 2 628
  • Glasgow
Фризьорът и половинка пак на екзотична почивка
Скрит текст:

Тя бременна ли е?
Нали имали новини да съобщават….
аз го следя заради почивките, нямам представа за личния живот Close

# 2 629
Най-вероятно никой не е, а идеализиран образ създаден от ИИ.
Ами покажи ти някой по-хубав Ръбелчо, стига правил забележки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 630
  • София
Ами покажи ти някой по-хубав Ръбелчо, стига правил забележки. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съвсем не правя забележки. Че са го докарали съвършен няма спор.
Показвал съм реален, по-хубав не, но поне толкова хубав, ама го нахейтихте вкупом 🧐

# 2 631
  • Glasgow
Кой, Rebel? Момчето с потника ли ?(не помня кого сме хейтили Grinning )

# 2 632
Наум би трябвало вече да се насочи към медицинската професия, в актьорската е напълно изчерпан.

# 2 633
Хубав ли е, ръбел ли е не знам, но споделям един много любим, страшно харизматичен певец:

И кафе си е донесъл човекът, знае, че петък иде. Smiley

# 2 634
Аз също не бих избрала трудното, при условие, че мога да печеля много пари и да имам много време със семейството си.... не е бил много труден избора на Наум...
Като актьор в лекарския сериал не беше зле май

# 2 635
Парите им и как си ги изкарват ни най-малко не ме вълнува. Чисто имиджово - едно е да си инфлуенсър и друго да си лекар. А и не знам рекламната им инфлуенсърска професия какъв срок на годност има, но това те да си го мислят.
Коментирах само, че Наум Шопов младши е дървен и според мен е странно, че са го ангажирали за водещ, ако и да е супер ниско нивото на предаването. Може би продуцентите са решили, че който следи него и жена му, със същия акъл гледат и предаване като "Ергенът", та от тази гледна точка сигурно са нацелили.
Все си мисля, обаче, че един по-разчупен и секси хубавец щеше да свърши по-добра работа.

# 2 636
Е, Христо Шопов добре играе, в това което съм гледала.
6 години медицина никак не са малко, за да разбереш дали е твоето или не. Общо взето на Наум му послужиха да изиграе коремен хирург и шеф на болница в "Откраднат живот".

# 2 637
Наум би трябвало вече да се насочи към медицинската професия, в актьорската е напълно изчерпан.

Недейте така, моля. По-добре да умираме само от скука ...

# 2 638
Ако беше избрал да направи специализация, това значи непрекъснато учене и денонощна работа по болниците, изтощаващи смени... Тейчето значи сама да си гледа детето и да си снима видеата

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 12:59 от Little heart

# 2 639
Ако беше избрал да направи специализация, това значи непрекъснато учене и денонощна работа по болниците, изтощаващи смени... Тейчето значи сама да си гледа детето и да си снима.видеата

Тейчето никой нямаше да я знае в такъв случай и нямаше да има какво да снима.

Общи условия

Активация на акаунт