Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 321
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 610
Страхил Гановски е починал.
Една легенда в модния свят.
Поклон!

# 2 611
Понеже нищо не ми говори името Страхил Гановски, зачетох се - основателят на конкурса "Мис България" у нас, дългогодишен шеф на рекламата в БНТ. Осъждан за сводничество. https://lupa.bg/news/organizatorat-na-konkursi-strahil-ganovski- … a_196492news.htmlhttps://

# 2 612
Това за сводничеството съм го изпуснала във времето. Винаги съм го свързвала с конкурсите за Мис, около които пък все се вихрят някакви скандали.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 08:10 от anra

# 2 613
  • София
Роби Уилямс с жена му Айда
Скрит текст:
Моника Белучи
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Ричард Гиър с жена му
Скрит текст:
Линдзи Лоън
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:

# 2 614
Недоволството срещу Наум идва от скучната му роля на водещ в Ергенът, с досадни речтативи (ок, писани от друг, но скучната му физиономия ги прави още по-досадни) и болезнени физиономии, все едно не одобрява продукцията, момите и всичко.
Липсва му харизма, липсва му чувство за хумор, нещо като пионерски ръководител се явява през повечето време.

За това е смешно, че такъв излишен за продукцията човек, който би било идеално да се замени с който и да е друг актьор, пътува с катуна. Изглежда сякаш тая службица я е взел, за да почиват безплатно някъде.

# 2 615
Липсва му излъчване, визия, въобще много е смешен. Направо е излишен, казва 5 заучени фрази (затова той не е виновен), скукаа!

# 2 616
Кейти се е понаправила, харесва ми.
Памела просто не ми харесва без грим. Сигурно от многото грим през годините кожата на лицето ѝ е в много лошо състояние. Също съм съгласна, че само едни хубави вежди биха я променили много.

# 2 617
  • Glasgow
Малко звездни деца
Блу Айви
Скрит текст:
Маколи Кълкин с жена си и децата
Скрит текст:
Шайло
Скрит текст:
Джесика Бийл със синовете си и племенницата си, момиченцето със синдром на Даун, на събитие на фондация за Даун са
Скрит текст:
Камерън Диас с мъжа си и дъщеря си
Скрит текст:

# 2 618
Добро утро! Предпетъчно зареждащо. Нямам идея кой е. Sunglasses
Скрит текст:

# 2 619
Няма значение кой е. Наш е, на темата в петък. Хубавец!

# 2 620

За това е смешно, че такъв излишен за продукцията човек, който би било идеално да се замени с който и да е друг актьор, пътува с катуна. Изглежда сякаш тая службица я е взел, за да почиват безплатно някъде.

Излишен според теб, според продуцентите не. Явно носи достатъчно приход, за да го държат. Всичко до това опира и едва ли в продукцията биха го държали благотворително. И в крайна сметка не е виновен този, който яде баницата.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 10:56 от alex_jp

# 2 621
  • София
Най-вероятно никой не е, а идеализиран образ създаден от ИИ.

# 2 622
Най-вероятно никой не е, а идеализиран образ създаден от ИИ.
Остана сега да измислят как да ги материализират и раздвижат и край за мъжкото съсловие. Ще си седят гладни и неизпрани по домовете на майките си Simple Smile

# 2 623
Действително буди голяма почуда присъствието на Наум Шопов в тв пространството. Съгласна съм, че няма харизма и чар, стои скучен и скован.
Ясно е, че репликите не ги пише той, но би могъл (ако имаше чар), да им вдъхне живот, да разчупи, да стопли. Изобщо не го бива, горкият, за водещ. Явно като инфлуенсър става, но за телевизия - не. Не ги знам тия продуценти къде блеят.

# 2 624
Хубава Линдзи!

Общи условия

Активация на акаунт