Звездни Компромати - Ноември'24

• 291 450
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 150
E Бионсето вече е почти бяла, каква Африка

# 151
E Бионсето вече е почти бяла, каква Африка
Тя и Серина Уилямс като погледнах последната качена снимка тук, се вписва в тренда с руса коса и намазана със светъл фон дьо тен, че да стане с по-светла кожа…

# 152
Аз чак сега имах възможност да изчета първия пост Simple Smile
Мисля, че никога повече Виктория Сикрет няма да бъде това, което беше. Не е европейска компания и в Европа не е имала никога твърде силно присъствие, но си беше световна сензация. За шоутата започваше да се говори месец преди датата и продължаваше месеци след това. Линията на костюмите, избраните модели, гост звездите... всичко будеше голям интерес и всяка година беше уникално. Спектакъл!  Жалко, че го съсипаха и то с толкова нечисти злоупотреби. Бившият баш шеф на компанията прилича на гадно, зловещо старче, носи ми усещането, не само, че е знаел, а че е бил наравно с Епстийн в тия гадости. Крилата на „ангелите на Виктория“ са изцапани безвъзвратно. Каквито и модели да докарат, каквито и линии да прокарат, сянката за трафик, тормоз и злоупотреби завинаги ще е между перата на белите им крила.

# 153
  • София
Иначе поне ми се изясни защо толкова често пердаши из Европа с прекалено младите си гаджета и ненормално загладеното си лице
То беше ясно отдавна. Има жени на тази планета, които имат самочувствие, не желаят и не допускат да бъдат унижавани, подчинявани или третирани като втора категория хора от мъже. От всякакви мъже, включително и такива с опънати лица, изрусени перчеми и водещи далеч по-млади миски 🙃 Последното по чиста любов, разбира се, не съм си и помислил друго.

# 154
Аз пък не бих си и помислила, че Мадона се преместила в Европа заради Тръмп. Чуди се и тя вече как да си върне безвъзвратно загубеният интерес към особата й.
При Байдън върна ли се обратно вкъщи? Понеже, нали, трябва да се предполага, че при него би следвало жените да не са "унижавани, подчинявани или третирани като втора категория хора".

# 155
  • на село
Марчето Игнатова да не се боядисва с боя от кутия - ужасен е този цвят. Мислех, че това евтино русо е перука за някакъв скеч, а тя оригинално си се разхожда така. Да ходи да си взима парите от фризьорката, ако не се е боядисвала сама.

# 156
  • София
Аз пък не бих си и помислила, че Мадона се преместила в Европа заради Тръмп. Чуди се и тя вече как да си върне безвъзвратно загубеният интерес към особата й.
При Байдън върна ли се обратно вкъщи?
Върна се вкъщи, да.
"Безвъзвратно загубен интерес към особата ѝ" са тежки думи, които е редно да бъдат подплатени с нещо различно от лично мнение.
През 2024 приключи поредното ѝ напълно разпродадено световно турне. И опашките онлайн за билети, и цените им, са споделяни в темата. А то приключи с безплатен ( за публиката ) концерт в Рио де Жанейро, който концерт е най-големият в историята на музиката, който самостоятелен артист е правил. Та, да пожелаем и на други такъв безвъзвратно загубен интерес.

# 157
Винаги ми е правила впечатление абсурдната коса на Игнатова. Отдолу кафява, а горе намазана с перхидрол. И тапетите й са един път, в съотвестствие с косата. Във вихъра на лелчестия си период е Smiley

Скрит текст:

# 158
  • Glasgow
Боксьорката Иман Хелиф за Воуг Арабия. Хубава сесия
Скрит текст:

# 159
Деми Мур е абсолютно отвратителна за Хелоуин. Аййй GrinGrinSmiley

Скрит текст:

Това е реквизита от един филм..меко казано е гнусно😵💫още по гнусно завършва..но има поука.

# 160
Има противоречиви отзиви за филма, ще го гледам.

# 161
Скрит текст:

Хубава мъжка фотосесия

# 162
  • Варна
Скрит текст:
Все едно гледам Дамиано от Монескин.

# 163
Скрит текст:
Все едно гледам Дамиано от Монескин.
Само че "боксьорката" е по-мъжествен/а от хубавия Дамиано 😆

# 164
  • България
Дамиано е секси и готин и не изглежда толкова груб в лицето и тялото.

Общи условия

Активация на акаунт