Звездни Компромати - Ноември'24

• 291 500
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 210
  • На морето!
Кой пък е лишил от съчувствие Спас (освен майка му може би, която изчака снимките да приключат, преди да залее мрежите с възмущение)? Тука всички се изредихме по три пъти да осъждаме насилието, да искаме линч, кенсъл и затвор. Какво повече? То Стрина и Иван си клюфтели на Гърцията, ние тука излязохме зли, че не сме тръгнали лично срещу Каменов.
Никой, разбира се. Говори се ангро, колкото да има съспенс и да става приказка.
Е как да е никой, върнете се в старата тема- обсъждаше осъдително какво прави в предаването и какви проблеми имал в училище (в контекста на това, че е бил проблемен от малък), повечето мнения анализираха поведението на Спас и майка му, а не на ония примат и шамара.

# 211
Поредна излагация за Шейново... бързо възстановяване й желая!

# 212
Мисля, че секциото не е било по спешност, поне Гала каза, че е бил планов прием.
Завели я сутринта в болницата, а те със Стефан отишли в църквата „Свети Александър Невски“ . Послушали службата, била много хубава. Постояли около час и половина. Малко преди да излезнат, докато се молела за нейните си неща ( Мари, раждането) почувствала нещо и се разплакала. Малко след това излезнали от храма, включила си телефона и видяла, че преди 10мин. е получила съобщение, че малката Лора се е родила. Heart

# 213
  • На морето!
Каква психика има Гала! Дъщеря ми да ражда, а аз да се моля някъде далеч от болницата с изключен телефон, това просто не бих могла да направя.

# 214
Според мен всички осъдиха насилието, оттам нататък всеки може да си има мнение дали присъствието на непълнолетен в риалити е ок. А и, както казах, самият Иван му е казал нещо от рода на “оправяй се, брат, виж там както прецениш”, а майка му не е щурмувала в ужас риалитито.

# 215
За мен е нормално в църква да изключи телефон, пък и  какво може да помогне?
 Под напрежение работя  най- резултатно. Тя се молила. Всеки с неговото.

# 216
  • Countryside
Как се чупи ребро при секцио? Аз съм в шок. Нещо не е както трябва ми се струва, горката Мари, каквато и да е, не заслужава това! Здрав човек да го почупят в болница! Пази Боже! Да ги съди!

И какви са тия АГ болници, дето бият бебетата, разменят бебета, чупят ребра, направо филм на ужасите!

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 23:32 от Г-жа Букет

# 217
Естествено, че никой не желае нещо лошо на Мари. Аз самата съм била в нейното положение. Но да не се заблуждаваме, всеки ден виждам, че хората не проявяват емпатия към близки, съседи и хора на улицата, а излиза, че са загрижени много за непознатите хора в интернет.

# 218
  • Viena
Много се мълчи за болниците Майчин Дом и Шейново.Много е трагично там!

# 219
Аз знам за 2 случая, в които лекари от "Майчин дом" са спасили живот. Единият на критична родилка, другия на болна жена от рак. Така, че всичко е относително. Има добри лекари, ентусиазирани, идеалисти по онзи хубав начин и такива на които им е писнало и си вършат работата като занаят за пари. Сестри, които са човечни и такива, които са за едни специални лечебни заведения, защото са не особено добри хора и най-вече не им пука... Шарено е, да не заключаваме от 1 или 2 случаи. Има жени, които раждат в тези болници, защото не могат да си позволят частна болница, дано имат късмет и да попаднат на лекари, които са преди всичко хора.

# 220
  • Sofia
Абсолютно е така и на мен в Шейново в реанимацията след секциото ми се падна най-грижовната сестра на света, имах чувството, че майка ми няма да се погрижи така добре за мен. След нея застъпи една пияна патица и така се караше на всички, че горко им на момичетата, постъпили там след мен.

Но истината е, че в частните болници по-рядко се разчита на късмет и доста по-строго ги следят да са вежливи, любезни, да има строги процедури и т.н. Затова хората с възможности ги предпочитат. В Шейново няма дори нормални условия, бани/тоалетни са общи на етажа или поне доскоро така беше.

# 221
  • София
В Шейново ходят родилките, поне от колежки знам, заради секциото по метода Щарк, което било по-щадящо. Аз лично нямам опит с него, ходила съм веднъж в болницата преди повече от 10 години, когато очаквах първия ми син,  но ме отказаха от раждане там.

# 222
Учудена съм ,че хора с големи финансови възможности са избрали Шейново!

# 223
Margot Robbie е родила момче. Здрави да са!

# 224
Учудена съм ,че хора с големи финансови възможности са избрали Шейново!

Най-вероятно е заради лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт