Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 997
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 470
Тези звезди, освен че трябва да понесат сериозни ефективни наказания, искам също така да спрат да се показват във всякакви фалшиви и измислени кампании. Всякакви.
Много ме е яд за Димо, много.

# 1 471
  • София
Аз смятам, че не само звездите трябва да понасят последствията си от нарушаването на закона.

# 1 472
  • София
Духовникова и тя ли  е карала пила? Не съм чула..
Не е.
Тя е на мушката сега защото защити изкуството и колегите си от Народния театър и се изправи срещу протестиращите.

# 1 473
  • София
Духовникова и тя ли  е карала пила? Не съм чула..
Не е.
Тя е на мушката сега защото защити изкуството и колегите си от Народния театър и се изправи срещу протестиращите.
По грешка я написа някой, но и тя пие като смок. Но, от свидетел, 😃 взима си такси.

# 1 474
  • Glasgow
Тя не беше ли от "С теб сме, Бубе"🙄

# 1 475
То кой ли не беше "С теб сме, Бубе".
Искрено се надявам Димо да получи полагаемото по закон наказание.
Да пият колкото си искат, техен си проблем. Явно има кой да ги търпи в такова състояние и в къщи, и на работа. Но да не шофират пияни, защото тогава проблемът става обществен. Не разбирам коментари от сорта на "който е безгрешен, пръв да хвърли камък" - доста такива четох в социалните мрежи. Никаква толерантност не трябва да има. Но има, защото много хора го правят, не само известните.

# 1 476
Да, такива изрази като за камъните, показват незрялост и невъзможност да се вникне в проблема. Да грешат колкото си искат, стига да не застрашават околните, но в случая го правят!

# 1 477
  • София
Бърди, точно така е. Повсеместно е, просто, когато Цонко от Сусурлево го спре Митьо полицая, който е приятел на очинайка му, не само, че не се чува, а и акт няма.
Трябва да се демонстрира пълна нетърпимост и да се възпитава такава.

# 1 478
Сега причу ли ми се или Оля Малинова коментира как е шофирала пияна, колко често е клиент на дринк енд драйф, полицаите как били до домът ѝ, а тя паркирала докато е пила?

Другаата пък, шеф готвачката влиза с краставици в ефира и вика Краставиците стават и за ядене? И ги държат заедно с Оля по многозначителен начин.

Какво става, по ягодите? Head Band

# 1 479
Бърди, точно така е. Повсеместно е, просто, когато Цонко от Сусурлево го спре Митьо полицая, който е приятел на очинайка му, не само, че не се чува, а и акт няма.
Трябва да се демонстрира пълна нетърпимост и да се възпитава такава.
Точно.
Тук при нас се изприщват като дойдат патрулки от другаде, защото не са ничии братовчеди, лелинчовци и т.н. През другото време - пий и пей сърце е работата.

# 1 480
  • При семейството си
Точно, защото е масово шофирането под въздействие на алкохол, напоследък и на наркотици, мерките трябва да са много сериозни и ефективни.
Има сектори, производства, длъжности и професии, при които следва също под никаква форма да не се допускат на работа, след употребата им.
Едит: Хайде поне да не де хвалят като пубери с пиянските си изпълнения.

# 1 481
Сега причу ли ми се или Оля Малинова коментира как е шофирала пияна, колко често е клиент на дринк енд драйф, полицаите как били до домът ѝ, а тя паркирала докато е пила?

Другаата пък, шеф готвачката влиза с краставици в ефира и вика Краставиците стават и за ядене? И ги държат заедно с Оля по многозначителен начин.

За съжаление опростачването е от всякъде. По Бг радио има една реклама със Силвия Лулчева и Любо Нейков. В банята са и Силвето му казва, закачливо: 
- Да ти врътна една....салатка?
Любо:
- Щом не се сещаш за друго Rage

Къде е СЕМ?

# 1 482
Нова не скриха за Димо снощи. В новинарската им емисия в 19 часа новината беше 3-4 по ред, след обичайните първи за правителство. Обаче БТВ, ах колко са долни, стартираха с тази новина. Първата беше, че хванали Димо Алексиев с алкохол, за първи път виждам новинарска емисия в 19 часа да започва с такава новина. Но Димо е кадър на конкуренцията. Беше много тъпо и долно. Без да оправдавам Димо, разбира се. Просто в държавата всичко е цветя и рози, правителсто имаме, не искаме касиране на избори, дебелото момче е честен бизнесмен, който не заплашва институции по площадите, вчера момче не беше загинало при катастрофа и всичко останало, ама за БТВ Димо беше топ новината. Така ще громим конкуренцията.

# 1 483

Става това, че ефирът е завзет от простаци и нямам предвид само водещите, а и всички зад тях.

Димо Алексиев и всички, които с безхаберието си застрашават човешки живот, трябва да понесат последствията предвидени от закона в пълна тежест. Затвор, колкото е необходимо (не знам колко месеца се полагат - три или повече), отнемане на колата и парична глоба. Не виждам по какъв друг начин ще се стреснат тия хора.

Белослава да бъде номинирана от сп. Грация за жена на годината - това е такъв цинизъм, че няма накъде повече!
С какво го заслужи това отличие? Че кара пияна ли? Че е за пример в обществото? Аман от подлизурстване!

Духовникова беше упомената погрешка, сбъркаха я с Белослава според мен и не виждам защо ще е на мушка, защото била защитила колегите си и изкуството. Нищо общо нямат двете теми, нито някой ще й мъсти тук, пускайки фейк новини.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 10:45 от Tess d`Urberville

# 1 484
  • Sofia
Сменям за малко темата с опиянчените ни "звезди" с една снимка "Познай кой е тук?"
Ще познаете ли една прекрасна (за мен) жена?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт