Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 981
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Mediterraneo
Цеци с нова марка нейна козметика,заместваща ботокса.
Скрит текст:

Таз е открила топлата вода, бе! Козметика, заместваща ботокса... Ама пари ще направи, масово безмозъчните се хвърлят на такива продукти. Както на пижамите на другата, червилото на третата...

# 1 696
Емилия в случая с този "талет" е изпростяла, но като човек ми се струва, че е добродушна.
Тя първа каза, преди много години, че Анелия е кофти човек, но от уважение към всички замесени (тя, Анелия, Коко и децата им) не влезна в подробности. Минаха години и се видя каква е Анелия. Докато Емилия, когато Денис почина беше една от хората, които помогна емоционално и финансово на семейството му в този ужасен момент за тях.  Харесвам я, а гласа й се спряга в топ 3 на най-красивите гласове от фолк певиците.

# 1 697
Цеци и някакви лубриканти с масло от канабис предлагаше.

# 1 698
  • Sofia
Какви врати са се отворили пред Вихра, че не ми стана ясно?

# 1 699
Какви врати са се отворили пред Вихра, че не ми стана ясно?
Фразата е извадена от това, което Вихра казва за Ава:
"Ава е първи курс студентка. Учи в Нидерландия специалността й е Creative Business, което най-общо казано е продуцентство. Изучават целия процес на изработване на телевизионни, радио, интернет продукции /подкасти/. Тя сама си отиде на проучване във фирма, която презентира Университетите в Нидерландия, Белгия, Германия. След разговор помежду им, на база на нейните желания и виждания накъде иска да се развива са й предложили тази специалност. Имаше я в няколко Университета в Нидерландия, но ние двете се спряхме на този. Държа изпити, имаше и устни събеседвания с преподавателите и някак си всичко стана много бързо, лесно, плавно. Но когато човек е на собствения си път, всички врати му се отварят."
Само дето Ава крачи по пътя на баща си, както Спас крачи по пътя на майка си. Удобни, утъпкани пътеки, чужди пътеки.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 17:40 от Mößbauer-Effekt

# 1 700
  • Наблизо
Скрит текст:

Таз е открила топлата вода, бе! Козметика, заместваща ботокса... Ама пари ще направи, масово безмозъчните се хвърлят на такива продукти. Както на пижамите на другата, червилото на третата...
Всичко е с цел нищоправене и да падат мангизи на гърба на ''последователите''.
Палуна рекламира някакви подобни боклуци,произведени в нечий гараж и как с тях косата ставала жизнена,здрава и с много обем като нейната.Всичките изгорели 3 косъма.

Приятелка ми казваше,че на гниЛото козметиката не била лоша,но аз не бих пробвала.Кой знае в кой гараж са правени и те.

# 1 701
  • На морето!
Вихра на кого се обяснява? Иска вероятно да втълпи, че Иван не е в картинката и няма нищо общо нито с избора на специалност, нито с избора на държава, но не е така изобщо.

Днес гледах дамата- засегна любимият ни въпрос- “скуул”а на Марая, подчерта че тя си го плаща, макар да го е избрал друг и сподели, че академичната подготовка е толкова “зверска”, че никой в семейството няма представа какво учи. 😁
Ще продължава в чужбина детето като завърши.

# 1 702
И на мен Емилия ми харесва, няма издънки и скандали покрай нея. Тя е доста тормозена от мъжете в живота си и чисто човешки и желая щастие. Облеклото е потрес, но не ме шокира, все пак е поп-фолк певица - не е научен сътрудник в БАН.

# 1 703
Да, съвсем слуйачно Ава е избрала продуценството, пък и случайно някакви фирми са я забелязали…
Тези хора вярват ли си сами, като правят такива публични изказвания.

# 1 704
  • Glasgow
Те и на чуждите инфлуенсърки и звезди май не са кой знае какво козметичните линии. На Риана бях си взела някакъв сет от летище, travel size, не беше нищо особено. На Ким Кардашиан една палитра имах, не беше лоша, но по дрогериите има по евтини и добри, то тя май приключи с козметиката, де, беше преди няколко години. На Худа ми харесваха няколко продукта, но само на промо цена, иначе за редовна цена има по добри.

# 1 705
😁
Ще продължава в чужбина детето като завърши.
Няма да си отдъхнем, значи.🤭
Всички тези астрологични неща много ме напрягат, мисля ги за пълна щуротия, честно казано. Нещата не са толкова елементарни, колкото се опитват да внушат.

# 1 706
Скрит текст:
Идвах с тази снимка.
Ръцете на мъжът са същите като тези от сторито, което качи.

# 1 707
  • София
Какъв е проблемът в израза на Вихра?

# 1 708
Какъв е проблемът в израза на Вихра?

Хем бързо, хем плавно...
За мен са антоними.

# 1 709
  • Berlin
Ами не са, плавно не означава бавно.

Общи условия

Активация на акаунт